|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:19 PM | Žinutė # 436 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet oras tai tikrai šlykštus nuo juros parena juodas dangus tai begau malku parsinest.matosi mieste dangus su zeme vel maisosi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:40 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaimuose buna zymiai pigiau tikrai taip, mes šeštadienį su drauge kartais nulekiam iki Upytės žymiai pigiau kaimukuose Romeniukai važiuok penktadienį į mašinų turgaus, būna pigiau ir naijai vežtos prekės, nes šeštadieniais kainas užkelia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:41 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai turguje nupirkome kepures,šiltus golfukus didžiajam,triusikėlių giedručių ir mažyliui batukus na va nusipirko daug vadinasi rasi ir striuytę, o turgui striukyčių nežiūrėjai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:00 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai važiuok penktadienį į mašinų turgaus, būna pigiau ir naijai vežtos prekės, nes šeštadieniais kainas užkelia miela Gal ir pavažiuosime Quote (snieguoliuke) na va nusipirko daug vadinasi _liuks_ _liuks_ rasi ir striuytę, o turgui striukyčių nežiūrėjai miela Ne nežiūrėjau vyras sako geriau mašinų turguje pažiūrėti,ten gerų būna ir originalių
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:00 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kur visos pleputės dingusios
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:03 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur visos pleputės dingusios galvoju užsijėmusios kažkur aš tai negaliu pasedėti vaikui labai reikia dėmesio lipa ant galvos siaubingai laukiu vakaro kai sumigs vyrai tada aš atsipūsiu pagaliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:18 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur visos pleputės dingusios žaisliukus rūšiavom pririnkom maišą vešim į vaikų dienos centrą dar batus kinderio mažus surinkom, striukytes vešim vaikučiams dovanų dabar mažius piešia tai prisėdau su arbatyte
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:19 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai negaliu pasedėti vaikui labai reikia dėmesio lipa ant galvos siaubingai laukiu vakaro kai sumigs vyrai tada aš atsipūsiu pagaliau Isivaizduoju kaip jam reikia mamos Maniškiai tai spalvina savo kambaryje užsidarę,ramybė kol kas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:20 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vaikui labai reikia dėmesio lipa ant galvos siaubingai laukiu vakaro kai sumigs vyrai tada aš atsipūsiu pagaliau man tai ramybė, brangusis vagis gaudo o kinderis užsiėmęs Quote (Romeniukas) Ne nežiūrėjau vyras sako geriau mašinų turguje pažiūrėti,ten gerų būna ir originalių tikrai už kokį 40Lt nupirksi gerą sriukę
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:28 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar pamačiau,kad treninginės kelnės didžiojo ir tos kiaurais keliais Dieve tik pirk vadinasi,o mes plėšome,Auklėtoja šiandien sako,jūsų Dovydas nedaro kūno kultūros,nes neturi sportinių kelnių Sakau kad jis turi spintelėje,o gražuolis užslępęs buvo Žodžiu nesuprantu gal jis tikrai keliais ropoja.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:32 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas nedaro kūno kultūros,nes neturi sportinių kelnių Sakau kad jis turi spintelėje,o gražuolis užslępęs buvo Žodžiu nesuprantu gal jis tikrai keliais ropoja. gali būti na o kaip ar džiaugiasi bakuganais bernužėliai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:33 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gali būti juokas juokas na o kaip ar džiaugiasi bakuganais bernužėliai Pasinešioja po kambarį ir pasideda, toks ir įdomumas Motociklai vakar pirkti dabar įdomesni ir iš kinderių Ratų mašinytės
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:41 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasinešioja po kambarį ir pasideda, toks ir įdomumas Motociklai vakar pirkti dabar įdomesni ir iš kinderių Ratų mašinytės tai vadinasi tiek ir tereikėjo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:49 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vadinasi tiek ir tereikėjo juokas juokas juokas Draugams labiau norėjo parodyti nei jam reikia Bet į darželį kaip nekeista nesinešė
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:52 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Draugams labiau norėjo parodyti nei jam reikia Bet į darželį kaip nekeista nesinešė oj tetukas šiandien nupirko irgi viena tai žaidė darželyje su draugelais paskui kad atsibodo auklėtoja sakė šaškes vėl pasiemė
|
Atsijungęs |
| |