|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 8:30 PM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai nereikia man apatinio trikotažo,turiu pakankamai,o be to maximoje ne kokie man ten tie apatiniai man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 8:32 PM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tokių net menačiau pirkau už 14,99 lt bet man jokio skirtumo, nematau prasmės keliasdešimt litų už triusus mokėt juokas juokas juokas Tai už tokią kainą tai čia gerai,bet sakau būna pilna visokių stringų po 2,99lt Quote (DoveFoto) man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug juokas juokas juokas juokas Tai jau taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 8:53 PM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) neseniai iš maximos grįžom, tai pavargau, nes ten akcijų daug ir žmonių be proto daug o dar kai dvi savaitęs pardėj nebuvę tai tiek prisipirkom, kad baisu aga mes irgi šiandien iki maksės buvom, babilonan ryt važiuosi su draugais tai visa dieną pramogausim baulingą nulėksim pažaist Quote (Romeniukas) Čia tas apsipirkimas kai jau vežimėlio reikia mes ar mažas ar didelis visada vežimą imam, patogiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 8:57 PM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mes tai niekada krepšio ir neimam, nes vistiek netilps  tik kad šian ir į vežimėlį nlb tilpo mes irgi tai aniškis mane anksčiau įleidžia į pardą aš prirenku ko reikia, tada jis atvažiuoja, pasiema ko jam reikia ir į kasą Quote (DoveFoto) maximoj 40procentų akcija apatiniam trikotažui, miego rūbams ir batams..tai prisipirkau apatinių ir naktinių aga aš irgi nusipirkau ir pižamą ir suknytę(pižaminę), apatinio pasiemiau tik va liemenukų sav dydžio neradau vaikui apatinio paėmiau ir pižamą, kai tokia nuuolaida apsimoka ir pirkti Quote (Romeniukas) Geras net nežinojau,nes šiandien maximoje nebuvau Ai nereikia man apatinio trikotažo,turiu pakankamai,o be to maximoje ne kokie man ten tie apatiniai Ypač kai būna kelnaitės 2,99lt Užsidėjei ir gali išmesti,kokybė tai neduok dieve,bet savaime aišku ir kaina apie tai sako o man yra gražių apatinių, ir medvilnė o tai jokio skirtumo ar iš turgaus pirkti kai kainos ypač vaikiški tai va nusipirkau vaikui visiems metams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:01 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) pirkau už 14,99 lt bet man jokio skirtumo, nematau prasmės keliasdešimt litų už triusus mokėt kai jau nusiperki už 60tai ir nešioji metus aš irgi po 6Lt pirkau mažiui tai su žmogum voru paėmėm Quote (DoveFoto) man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug man apatinių, rankinių ir auskarų batų keisti nemoku, va reikia aukštakulnius nusipirkti o dar ir ieminių neturiu, lakstau su kedukais, patogiausia, bet ryt babilone pasieškosiu ir aukštakulnių jau užsiminiau kad gal rankinę kitą pirksiu tai manasis žvengia, nes sako rankinių pusę spintos Quote (Romeniukas) bet sakau būna pilna visokių stringų po 2,99lt na maksei nemačiau, bet turgui pilna stringų po 3 man tai jokio skirtumo ar iš maksės ar iš tugaus svarbu gražūs, patogūs ir daug
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:03 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ypač kai būna kelnaitės 2,99lt Užsidėjei ir gali išmesti,kokybė tai neduok dieve,bet savaime aišku ir kaina apie tai sako bet ir turgui po 3 :juokas: tai koks skirtumas iš kur pirkt :juokas: aš tai va šiltą pižamą nusipirkau, ir suknytę, o kokia faina medžiagytė Quote (Romeniukas) Galvos skausmas močiutei krikšto mamoms ką nupirkti vaikams dovanų Pasakiau ko mažadau reikia tai tegul pačios nusprendžia ką pirks. tikra tiesa mes irgi jau sarašiuką sudarėm, nes draugai spaudžia, sako jau reikia pirkti, nes paskui nieko neberasim Quote (Romeniukas) vaikai žaidžia su pleistation,vyras miega o aš prie kompo. na kaip vaikams ar patiko žaidimas na tavo vyras ir ankstyvas, kad taip anksti miega
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 9:10 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:07 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką veikinėjat aš tai va punčo pasidariau
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 9:08 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:09 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va šiltą pižamą nusipirkau, o suknytę tai jau šiandien bandysim juokas juokas manajam nepatinka kai su kelnėm miegu Miegok nuoga tai visai patiks Kam ta suknelė jei vistiek nurengs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:11 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Miegok nuoga tai visai patiks Kam ta suknelė jei vistiek nurengs kad šaltoka nuogai ir tikriausiai visą naktį jokių miegų nebūtų , suknelę engviau nurenkti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:11 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu , pas mus mergaitė draugiu parsivedus buvo, tai tiek visi prisijuokėm, senas foto ir video žiūrėdami... drauges išlydėjo, reiks man į savo pižamą lyst, ir vakarot toliau lovoj..man su kelnėm patogiausia, na nebent ko jau užzimanau, tada ir kokius nėriniuotus naktinukus išsitraukiu Dovefoto, veidaknygej mano medžių yra , o tai kur tavo uošvynas, gal pažystam?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:12 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pasirodo ryt vėl lėksim iki mašinų turgaus gal nors oras geresnis bus, net reikia porą kombinzonų kinderiui pamatuot paliko moterytė viena, galėjo šiandien ji būt
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va šiltą pižamą nusipirkau kas per šiltos pižamos?aš jas mėgstu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) užzimanau, tada ir kokius nėriniuotus naktinukus išsitraukiu aga turiu ir aš keletą kai kažko labai reikia tai jau užsidedu supranta kad prašysiu o šeip geriausiai kai Valentino dienai man padovanojo apatinių komplektą, bet taip atitaikė, kad galvojau kad su drauge rinko, bet pasirodo vienas
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kam ta suknelė jei vistiek nurengs Quote (snieguoliuke) mažiui tai su žmogum voru paėmėm norėjau ir aš paimt, bet kad tik dideliems leliams tos pižamos vyras tai nieko neišsirinko, sakė ryt vistiek į bazę važiuosim tai ir apsipirks tuo pačiu ir mažiui ką nors pažiūrėsim, nes batų dar žieminių neturi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:15 PM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas per šiltos pižamos?aš jas mėgstu kelnės ilgos ir kaip čia pasakyt ta medžiagytė su pukeliu viduje ir panašus džemperiukas seniau aš jas žiūrėjau bet kažkaip nepirkau bet dabar prigriebiau
|
Atsijungęs |
| |