Pirmadienis, 2026-02-02, 5:15 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 8:30 PM | Žinutė # 766

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ai nereikia man apatinio trikotažo,turiu pakankamai,o be to maximoje ne kokie man ten tie apatiniai

man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug juokas juokas juokas juokas
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 8:32 PM | Žinutė # 767

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (DoveFoto)
tokių net menačiau pirkau už 14,99 lt bet man jokio skirtumo, nematau prasmės keliasdešimt litų už triusus mokėt juokas juokas juokas

Tai už tokią kainą tai čia gerai,bet sakau būna pilna visokių stringų po 2,99lt juokas juokas

Quote (DoveFoto)
man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug juokas juokas juokas juokas

Tai jau taip

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 8:53 PM | Žinutė # 768

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
neseniai iš maximos grįžom, tai pavargau, nes ten akcijų daug ir žmonių be proto daug o dar kai dvi savaitęs pardėj nebuvę tai tiek prisipirkom, kad baisu

aga mes irgi šiandien iki maksės buvom, babilonan ryt važiuosi su draugais tai visa dieną pramogausim baulingą nulėksim pažaist _liuks_ _liuks_
Quote (Romeniukas)
Čia tas apsipirkimas kai jau vežimėlio reikia

mes ar mažas ar didelis visada vežimą imam, patogiau _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 8:57 PM | Žinutė # 769

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
mes tai niekada krepšio ir neimam, nes vistiek netilps juokas tik kad šian ir į vežimėlį nlb tilpo

mes irgi juokas juokas juokas juokas tai aniškis mane anksčiau įleidžia į pardą aš prirenku ko reikia, tada jis atvažiuoja, pasiema ko jam reikia ir į kasą juokas juokas
Quote (DoveFoto)
maximoj 40procentų akcija apatiniam trikotažui, miego rūbams ir batams..tai prisipirkau apatinių ir naktinių

aga aš irgi nusipirkau ir pižamą ir suknytę(pižaminę), apatinio pasiemiau tik va liemenukų sav dydžio neradau juokas juokas juokas
vaikui apatinio paėmiau ir pižamą, kai tokia nuuolaida apsimoka ir pirkti _liuks_ _liuks_
Quote (Romeniukas)
Geras net nežinojau,nes šiandien maximoje nebuvau Ai nereikia man apatinio trikotažo,turiu
pakankamai,o be to maximoje ne kokie man ten tie apatiniai Ypač kai būna kelnaitės 2,99lt Užsidėjei ir gali išmesti,kokybė tai neduok dieve,bet savaime aišku ir kaina apie tai sako

o man yra gražių apatinių, ir medvilnė _liuks_ _liuks_ o tai jokio skirtumo ar iš turgaus pirkti kai kainos ypač vaikiški tai va nusipirkau vaikui visiems metams juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:01 PM | Žinutė # 770

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
pirkau už 14,99 lt bet man jokio skirtumo, nematau prasmės keliasdešimt litų už triusus mokėt

kai jau nusiperki už 60tai ir nešioji metus juokas juokas juokas aš irgi po 6Lt pirkau _liuks_ _liuks_ mažiui tai su žmogum voru paėmėm juokas juokas juokas
Quote (DoveFoto)
man tai apatinių kaip ir batų bei rankinių niekada nebus per daug

man apatinių, rankinių ir auskarų juokas juokas juokas batų keisti nemoku, va reikia aukštakulnius nusipirkti o dar ir ieminių neturiu, lakstau su kedukais, patogiausia, bet ryt babilone pasieškosiu ir aukštakulnių _liuks_ _liuks_ _liuks_ jau užsiminiau kad gal rankinę kitą pirksiu tai manasis žvengia, nes sako rankinių pusę spintos
Quote (Romeniukas)
bet sakau būna pilna visokių stringų po 2,99lt

na maksei nemačiau, bet turgui pilna stringų po 3 juokas juokas juokas
man tai jokio skirtumo ar iš maksės ar iš tugaus svarbu gražūs, patogūs ir daug juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:03 PM | Žinutė # 771

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ypač kai būna kelnaitės 2,99lt Užsidėjei ir gali išmesti,kokybė tai neduok dieve,bet savaime aišku ir kaina apie tai sako

bet ir turgui po 3 juokas :juokas: tai koks skirtumas iš kur pirkt juokas :juokas:
aš tai va šiltą pižamą nusipirkau, ir suknytę, o kokia faina medžiagytė _liuks_ _liuks_
Quote (Romeniukas)
Galvos skausmas močiutei krikšto mamoms ką nupirkti vaikams dovanų Pasakiau ko mažadau reikia tai tegul pačios nusprendžia ką pirks.

tikra tiesa juokas juokas mes irgi jau sarašiuką sudarėm, nes draugai spaudžia, sako jau reikia pirkti, nes paskui nieko neberasim juokas juokas
Quote (Romeniukas)
vaikai žaidžia su pleistation,vyras miega o aš prie kompo.

na kaip vaikams ar patiko žaidimas miela na tavo vyras ir ankstyvas, kad taip anksti miega juokas juokas juokas

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 9:10 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:07 PM | Žinutė # 772

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ką veikinėjat miela aš tai va punčo pasidariau

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 9:08 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:09 PM | Žinutė # 773

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš tai va šiltą pižamą nusipirkau, o suknytę tai jau šiandien bandysim juokas juokas manajam nepatinka kai su kelnėm miegu

Miegok nuoga tai visai patiks juokas Kam ta suknelė jei vistiek nurengs juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:11 PM | Žinutė # 774

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Miegok nuoga tai visai patiks Kam ta suknelė jei vistiek nurengs

kad šaltoka nuogai juokas juokas juokas ir tikriausiai visą naktį jokių miegų nebūtų juokas juokas , suknelę engviau nurenkti juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:11 PM | Žinutė # 775

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
niu , pas mus mergaitė draugiu parsivedus buvo, tai tiek visi prisijuokėm, senas foto ir video žiūrėdami...
drauges išlydėjo, reiks man į savo pižamą lyst, ir vakarot toliau lovoj..man su kelnėm patogiausia, na nebent ko jau užzimanau, tada ir kokius nėriniuotus naktinukus išsitraukiu juokas
Dovefoto, veidaknygej mano medžių yra juokas , o tai kur tavo uošvynas, gal pažystam? galvoju

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:12 PM | Žinutė # 776

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va pasirodo ryt vėl lėksim iki mašinų turgaus gal nors oras geresnis bus, net reikia porą kombinzonų kinderiui pamatuot _liuks_ paliko moterytė viena, galėjo šiandien ji būt

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 777

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš tai va šiltą pižamą nusipirkau

kas per šiltos pižamos?aš jas mėgstu

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 778

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
užzimanau, tada ir kokius nėriniuotus naktinukus išsitraukiu

aga turiu ir aš keletą juokas juokas juokas kai kažko labai reikia tai jau užsidedu supranta kad prašysiu juokas juokas
o šeip geriausiai kai Valentino dienai man padovanojo apatinių komplektą, bet taip atitaikė, kad galvojau kad su drauge rinko, bet pasirodo vienas juokas juokas

Atsijungęs
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:14 PM | Žinutė # 779

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kam ta suknelė jei vistiek nurengs

juokas juokas juokas juokas

Quote (snieguoliuke)
mažiui tai su žmogum voru paėmėm

norėjau ir aš paimt, bet kad tik dideliems leliams tos pižamos
vyras tai nieko neišsirinko, sakė ryt vistiek į bazę važiuosim tai ir apsipirks
tuo pačiu ir mažiui ką nors pažiūrėsim, nes batų dar žieminių neturi
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:15 PM | Žinutė # 780

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kas per šiltos pižamos?aš jas mėgstu

kelnės ilgos ir kaip čia pasakyt ta medžiagytė su pukeliu viduje ir panašus džemperiukas _liuks_ _liuks_ seniau aš jas žiūrėjau bet kažkaip nepirkau bet dabar prigriebiau _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026