Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 5:20 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergytei tai galvoju, gal reikia kilimėlį su lankais paimti gera idėja Quote (snieguoliuke) va o mūsų kinderis kad prisiprašė dovanų nesikuklina berniukas, vistiek juk kalėdų senis dovanas neša
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 5:34 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nesikuklina berniukas, vistiek juk kalėdų senis dovanas neša aga kad prirašė, ir žmogaus voro kompiuterio, ir bakuganų, ir beno teno laikrodį ir su makvynu ką nors geriausiai tai gale laiško parašė, "jei pinigėlių neturėsi tai tada atnešk bet ką " tai jau krikštotėveliai draugai paskaiė sako reikia susitarti ką kas pirks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 5:34 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) gera idėja s irgi galvojam, nes ką daugiau tokiai mažutei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 5:52 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lauke jau šala jau ir sniguriuoja aš jau su mašinos durelėmis vargau blemba užalė kol atplėšiau pas mus jau -2 yra ir sniegas laikosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 5:54 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką lauke jau šala jau ir sniguriuoja aš jau su mašinos durelėmis vargau blemba užalė kol atplėšiau pas mus jau -2 yra ir sniegas laikosi aga pas mus 1,
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-11-25, 7:39 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 6:08 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus jau pasnigo truputuką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 7:58 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip man vėl pasisekė,seniau laimėjau loreal rinkinį,dabar vėl laimėjau plaukams loreal rinkinį Tik sako,kad turiu atvykti į vilnių pasiimti prizo,bet gal sakau atsius paštu Negi važiuosiu į Vilnių dėl rinkinio,manau turėtų atsiūsti paštu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 7:59 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip man vėl pasisekė,seniau laimėjau loreal rinkinį,dabar vėl laimėjau plaukams loreal rinkinį kaip sveikinu o kur čia dalyvavai? :)
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:00 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:02 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na bet ir sekasi dar gavau dovanų kuponą su kuriuo galiu užsisakyti nemokamai 30 nuotraukų nuolaida 100 procentų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:02 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip man vėl pasisekė,seniau laimėjau loreal rinkinį,dabar vėl laimėjau plaukams loreal rinkinį Tik sako,kad turiu atvykti į vilnių pasiimti prizo,bet gal sakau atsius paštu Negi važiuosiu į Vilnių dėl rinkinio,manau turėtų atsiūsti paštu jei daugiau sveria tai turėsi atvažiuoti pasiimt kelionė daugiau kainuos nei prizas, bet sveikinu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:03 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kaip sveikinu o kur čia dalyvavai? :) Daug kur aš dalyvauju,o čia laimėjau dalyvaudama moteris.lt konkurse,ten yra loreal skiltis ir vyksta konkursai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:04 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na bet ir sekasi dar gavau dovanų kuponą su kuriuo galiu užsisakyti nemokamai 30 nuotraukų nuolaida 100 procentų čia prie to prizo tai tikriausiai išsiunti kokį 100 atsakymų, nes ten neribota o šeip geras prizas galėsi nuotraukų pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:04 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei daugiau sveria tai turėsi atvažiuoti pasiimt juokas juokas kelionė daugiau kainuos nei prizas, bet sveikinu _liuks_ _liuks_ Na kiek žinau tai atsiunčia ne Vilnietėms paštu,tai dabar lauksiu su nekantrumu,nes tame rinkinyje ir dažai be amoniako bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:05 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia prie to prizo miela tai tikriausiai išsiunti kokį 100 atsakymų, nes ten neribota juokas juokas o šeip geras prizas galėsi nuotraukų pasidaryti _liuks_ Nea čia jau kitas reikalas,čia foto fabrikas atsiuntė dovanų kuponą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:06 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Daug kur aš dalyvauju,o čia laimėjau dalyvaudama moteris.lt konkurse,ten yra loreal skiltis ir vyksta konkursai tai va tikriausiai išsunti be proto daug anketų kad kitoms nelieka šansų
|
Atsijungęs |
| |