Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:57 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| http://www.youtube.com/watch?v=FY9o8kBcynE kokia vežanti dainuška Rudoko balsas koks fainas mmm...man jis aplamai patinka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:03 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na privarysim ir šiandien, kad mergaitės turėtų rytoj ką veikti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:04 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokia vežanti dainuška Rudoko balsas koks fainas mmm...man jis aplamai patinka aga gerai jis čia dera jis ma irgi fainas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:05 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na privarysim ir šiandien, kad mergaitės turėtų rytoj ką veikti šian jaučiu man neišeis, eisiu jau liulia su sūnučiu, paskui atsikelsiu apie kokia 3val ir kibsiu į photoshopą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:05 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga gerai jis čia dera _liuks_ jis ma irgi fainas veža mane
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:06 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) šian jaučiu man neišeis, eisiu jau liulia su sūnučiu, paskui atsikelsiu apie kokia 3val ir kibsiu į photoshopą a pablūdai 3 val, reikia miegoti tokiu laiku, ar tavo kinderiukas neleidžia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:07 PM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jis ma irgi fainas man tai tokio tipo vyrai nepatinka visai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:09 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vyras iš susirinkimo namo grįžo neseniai, tai susinervavęs visas, gerai kad kartu nėjau, nes bučiau akis iškabinus ten kai kam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:10 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man tai tokio tipo vyrai nepatinka visai na man galėtų būti stambesnis bet man kaip jis gerai pasirodė su tom "prikakotom" kelnėm per kviečiu šokti ir man jis imponuoja kaip aktorius ir asmenybė ir visa kita
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:11 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) vyras iš susirinkimo namo grįžo neseniai, tai susinervavęs visas, gerai kad kartu nėjau, nes bučiau akis iškabinus ten kai kam o koks susirinkimas, pas manajį darbe buvo dėl atleidimų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:12 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man tai tokio tipo vyrai nepatinka visai man tai mano pats gražiausias , mieliausias ir t.t. na išskyrus keletą
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:14 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o koks susirinkimas, pas manajį darbe buvo dėl atleidimų nea, čia namo buvo susirinkimas, dėl bendrijos steigimo, kadangi pas mus naujas namas tai bendrijos dar neįkūrę esam Quote (snieguoliuke) man tai mano pats gražiausias , mieliausias ir t.t. na išskyrus keletą man irgi mano jaučiu būtų nesąmonė jei būtų kitaip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:19 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nea, čia namo buvo susirinkimas, dėl bendrijos steigimo, kadangi pas mus naujas namas tai bendrijos dar neįkūrę esam tada aišku pas manajį darbe dabar jungiasi dvi imones į vieną tai iš jo padalinio atleido 4 dirbs iki švenčių Quote (DoveFoto) man irgi mano jaučiu būtų nesąmonė jei būtų kitaip
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:21 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai iš jo padalinio atleido 4 tai gerai, kad tavojo nelietė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:25 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai gerai, kad tavojo nelietė aga o gandų kiek buvo, kad visus atleis ir pan, bet asirodo ne, tik va grietinėlę truputį prašlavė kažin kaip vadinsis kai susijungs RST ir VST sakė labai įdomus pavadinimas o šeip aš irgi džiaugiuosi kad nelietė manojo
|
Atsijungęs |
| |