Pirmadienis, 2025-02-03, 7:18 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:07 PM | Žinutė # 301

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai va tikriausiai išsunti be proto daug anketų kad kitoms nelieka šansų juokas juokas

Ne ne vieną kartą išsiunčiau,o laimėtojų labai daug,ne aš viena 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:07 PM | Žinutė # 302

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nea čia jau kitas reikalas,čia foto fabrikas atsiuntė dovanų kuponą

tai irgi kažkoks konkursas vyko miela
na žinai tą patarlę "jei sekasi loterijoje meilėje nesiseka", tai tikriausiai man meilėje sekasi juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:08 PM | Žinutė # 303

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ne ne vieną kartą išsiunčiau,o laimėtojų labai daug,ne aš viena

bet kiek spėju tai kas daugiau anketu išsiunčia tm didesnė tikimybė laimėt nes gali siųst kiek nori juokas juokas tai va prašyk brangiausiojo kad veštų į Vilnių _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:10 PM | Žinutė # 304

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na kiek žinau tai atsiunčia ne Vilnietėms paštu,tai dabar lauksiu su nekantrumu,nes tame rinkinyje ir dažai be amoniako bus

jei svoris bus didesnis nei leistinas tai nelabai siųs nes reikės mokėti bet gal, na sužinosi kaip ten bus, o čia tai L;oreal dažai be amoniako, sako plaukams nekenkia bet nieko ir nenudažo galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:10 PM | Žinutė # 305

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na kas su arbatėle prisijungs 4 4 4

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:11 PM | Žinutė # 306

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai irgi kažkoks konkursas vyko miela
na žinai tą patarlę "jei sekasi loterijoje meilėje nesiseka", tai tikriausiai man meilėje sekasi juokas juokas juokas juokas

Negausiu dovanų kupono nuotraukoms 10 Ivyko jų sistemoje klaida,bet nieko nelabai man jo ir reikėjo,svarbu Loreal rinkinys _liuks_

Quote (snieguoliuke)
bet kiek spėju tai kas daugiau anketu išsiunčia tm didesnė tikimybė laimėt nes gali siųst kiek nori juokas juokas tai va prašyk brangiausiojo kad veštų į Vilnių _liuks_

Nežinau kaip kitos daro ir kiek anketų siunčia,aš visur po vieną ir jau ne vieną kartą esu laimėjusi _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:12 PM | Žinutė # 307

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
4 Aš junggiuosi, nors dar tik užsikaičiau 10 Va šiandien dar nusipirkau išvajotą striukę puhaviką baltą tip aš jos norėjau ir jau turiu _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:15 PM | Žinutė # 308

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Va šiandien dar nusipirkau išvajotą striukę puhaviką baltą tip aš jos norėjau ir jau turiu

aš tai šiandien batus žieminius, ir dar vienus nusipirkau, norėjau dar 3 pasiimti, bet sakau vėliau o va žieminę striukę tai nusižiūrėjus jau bet kad dar brangi sakau gal atpigs juokas juokas o tu iš "Jaunimkės" gal pirkai ten sakė užvežė naujų _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:18 PM | Žinutė # 309

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
aš visur po vieną ir jau ne vieną kartą esu laimėjusi

tai matai loterijoje tau sekasi tikriausiai _liuks_ _liuks_
man tai kartais tele loto išlošiu ir viskas, o šeip ir nelabai dalyvauju juokas juokas juokas bet kaip su draugyte juokiamės kai nieko tele loto nelaimim, sakom užtat vadinasi mums su meile sekasi

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:19 PM | Žinutė # 310

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
jei svoris bus didesnis nei leistinas tai nelabai siųs nes reikės mokėti bet gal, na sužinosi kaip ten bus, o čia tai L;oreal dažai be amoniako, sako plaukams nekenkia bet nieko ir nenudažo galvoju

Nu čia dabar nenudažo,juk aš dažiau ir nudažė kuo puikiausiai ir iki šiol spalva neišbluko kaip dažant su kitais _liuks_ _liuks_

Quote (snieguoliuke)
aš tai šiandien batus žieminius, ir dar vienus nusipirkau, norėjau dar 3 pasiimti, bet sakau vėliau o va žieminę striukę tai nusižiūrėjus jau bet kad dar brangi sakau gal atpigs juokas juokas o tu iš "Jaunimkės" gal pirkai ten sakė užvežė naujų _liuks_

Ne per daug vienu metu užsinorėjei,3 batų porų nu nieko sau,nebent po 20lt tada tai taip juokas Nea ne iš jaunimkės 10 Man kol kas dar batų nereikia,kai gerai pašals gal tada 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:20 PM | Žinutė # 311

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai matai loterijoje tau sekasi tikriausiai _liuks_ _liuks_
man tai kartais tele loto išlošiu ir viskas, o šeip ir nelabai dalyvauju juokas juokas juokas bet kaip su draugyte juokiamės kai nieko tele loto nelaimim, sakom užtat vadinasi mums su meile sekasi

Teleloto man visai nesiseka,nieko nelaimiu,bet bilietus karts nuo karto nusiperku,o gal kartais imsiu ir patrauksiu kokį milijoną juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:24 PM | Žinutė # 312

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Teleloto man visai nesiseka,nieko nelaimiu,bet bilietus karts nuo karto nusiperku,o gal kartais imsiu ir patrauksiu kokį milijoną

aš tai irgi kažkaip karts nuo karto nusiperku, bet kas dabar kad laimėtum tą mijijoną kiek mokesčių atskaičiuotų, paskui dar nuo laimėtos sumos 25 proc, tai jau nebe milijonas liktų, bet vistiek gerai būtų _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:28 PM | Žinutė # 313

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nu čia dabar nenudažo,juk aš dažiau ir nudažė kuo puikiausiai ir iki šiol spalva neišbluko kaip dažant su kitais

tai tamsūs visi nudažo, aš kalbu apie šviesenius atspalvius šviesiai rudus ir pan miela miela juodi arba tamsiai tamsiai rudi tai ar už 5Lt ar už 50Lt vistiek nudažys juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Ne per daug vienu metu užsinorėjei,3 batų porų nu nieko sau,nebent po 20lt tada tai taip Nea ne iš jaunimkės Man kol kas dar batų nereikia,kai gerai pašals gal tada

tai kai su drauge nulėkiau į babiloną pirkti kasdieninių be kulniukų į darbą prie džinsų, tai nusižiūrėjau dar kortelę turėjau tai gavosi labai pigiai, ir kitus pamačiau irgi darbui, bet jau oficialesniems renginiams prie klasikinių rubų irgi pasiemiau paskui dar vienus pamačiau bet susitvardžiau juokas juokas juokas juokas žiūrėjau ir tuos pabaisiukus kur pusę panevėžio vaikšto, bet sakau brangusis iš namų išvys juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:54 PM | Žinutė # 314

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ar yra plepsių 4 4 4

Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:55 PM | Žinutė # 315

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)