Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:07 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai va tikriausiai išsunti be proto daug anketų kad kitoms nelieka šansų juokas juokas Ne ne vieną kartą išsiunčiau,o laimėtojų labai daug,ne aš viena
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:07 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea čia jau kitas reikalas,čia foto fabrikas atsiuntė dovanų kuponą tai irgi kažkoks konkursas vyko na žinai tą patarlę "jei sekasi loterijoje meilėje nesiseka", tai tikriausiai man meilėje sekasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:08 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne ne vieną kartą išsiunčiau,o laimėtojų labai daug,ne aš viena bet kiek spėju tai kas daugiau anketu išsiunčia tm didesnė tikimybė laimėt nes gali siųst kiek nori tai va prašyk brangiausiojo kad veštų į Vilnių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:10 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kiek žinau tai atsiunčia ne Vilnietėms paštu,tai dabar lauksiu su nekantrumu,nes tame rinkinyje ir dažai be amoniako bus jei svoris bus didesnis nei leistinas tai nelabai siųs nes reikės mokėti bet gal, na sužinosi kaip ten bus, o čia tai L;oreal dažai be amoniako, sako plaukams nekenkia bet nieko ir nenudažo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:10 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kas su arbatėle prisijungs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:11 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai irgi kažkoks konkursas vyko miela na žinai tą patarlę "jei sekasi loterijoje meilėje nesiseka", tai tikriausiai man meilėje sekasi juokas juokas juokas juokas Negausiu dovanų kupono nuotraukoms Ivyko jų sistemoje klaida,bet nieko nelabai man jo ir reikėjo,svarbu Loreal rinkinys Quote (snieguoliuke) bet kiek spėju tai kas daugiau anketu išsiunčia tm didesnė tikimybė laimėt nes gali siųst kiek nori juokas juokas tai va prašyk brangiausiojo kad veštų į Vilnių _liuks_ Nežinau kaip kitos daro ir kiek anketų siunčia,aš visur po vieną ir jau ne vieną kartą esu laimėjusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:12 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš junggiuosi, nors dar tik užsikaičiau Va šiandien dar nusipirkau išvajotą striukę puhaviką baltą tip aš jos norėjau ir jau turiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:15 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Va šiandien dar nusipirkau išvajotą striukę puhaviką baltą tip aš jos norėjau ir jau turiu aš tai šiandien batus žieminius, ir dar vienus nusipirkau, norėjau dar 3 pasiimti, bet sakau vėliau o va žieminę striukę tai nusižiūrėjus jau bet kad dar brangi sakau gal atpigs o tu iš "Jaunimkės" gal pirkai ten sakė užvežė naujų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:18 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš visur po vieną ir jau ne vieną kartą esu laimėjusi tai matai loterijoje tau sekasi tikriausiai man tai kartais tele loto išlošiu ir viskas, o šeip ir nelabai dalyvauju bet kaip su draugyte juokiamės kai nieko tele loto nelaimim, sakom užtat vadinasi mums su meile sekasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:19 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei svoris bus didesnis nei leistinas tai nelabai siųs nes reikės mokėti bet gal, na sužinosi kaip ten bus, o čia tai L;oreal dažai be amoniako, sako plaukams nekenkia bet nieko ir nenudažo galvoju Nu čia dabar nenudažo,juk aš dažiau ir nudažė kuo puikiausiai ir iki šiol spalva neišbluko kaip dažant su kitais Quote (snieguoliuke) aš tai šiandien batus žieminius, ir dar vienus nusipirkau, norėjau dar 3 pasiimti, bet sakau vėliau o va žieminę striukę tai nusižiūrėjus jau bet kad dar brangi sakau gal atpigs juokas juokas o tu iš "Jaunimkės" gal pirkai ten sakė užvežė naujų _liuks_ Ne per daug vienu metu užsinorėjei,3 batų porų nu nieko sau,nebent po 20lt tada tai taip Nea ne iš jaunimkės Man kol kas dar batų nereikia,kai gerai pašals gal tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:20 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai matai loterijoje tau sekasi tikriausiai _liuks_ _liuks_ man tai kartais tele loto išlošiu ir viskas, o šeip ir nelabai dalyvauju juokas juokas juokas bet kaip su draugyte juokiamės kai nieko tele loto nelaimim, sakom užtat vadinasi mums su meile sekasi Teleloto man visai nesiseka,nieko nelaimiu,bet bilietus karts nuo karto nusiperku,o gal kartais imsiu ir patrauksiu kokį milijoną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:24 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Teleloto man visai nesiseka,nieko nelaimiu,bet bilietus karts nuo karto nusiperku,o gal kartais imsiu ir patrauksiu kokį milijoną aš tai irgi kažkaip karts nuo karto nusiperku, bet kas dabar kad laimėtum tą mijijoną kiek mokesčių atskaičiuotų, paskui dar nuo laimėtos sumos 25 proc, tai jau nebe milijonas liktų, bet vistiek gerai būtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 8:28 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu čia dabar nenudažo,juk aš dažiau ir nudažė kuo puikiausiai ir iki šiol spalva neišbluko kaip dažant su kitais tai tamsūs visi nudažo, aš kalbu apie šviesenius atspalvius šviesiai rudus ir pan juodi arba tamsiai tamsiai rudi tai ar už 5Lt ar už 50Lt vistiek nudažys Quote (Romeniukas) Ne per daug vienu metu užsinorėjei,3 batų porų nu nieko sau,nebent po 20lt tada tai taip Nea ne iš jaunimkės Man kol kas dar batų nereikia,kai gerai pašals gal tada tai kai su drauge nulėkiau į babiloną pirkti kasdieninių be kulniukų į darbą prie džinsų, tai nusižiūrėjau dar kortelę turėjau tai gavosi labai pigiai, ir kitus pamačiau irgi darbui, bet jau oficialesniems renginiams prie klasikinių rubų irgi pasiemiau paskui dar vienus pamačiau bet susitvardžiau žiūrėjau ir tuos pabaisiukus kur pusę panevėžio vaikšto, bet sakau brangusis iš namų išvys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:54 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ar yra plepsių
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:55 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau