Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:53 AM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va visi tik sirguliuoja, ačiū dievui mes ne..tfu tfu tfu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:55 AM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikite,mes ir truputi sirguliuojame. sveikite greiciau Quote (Romeniukas) Ne nieko apie tokius kremus nežinau na va o per televizoriu rode koks tai geris,jokiu nesamoniu atsit nededa.tai ir norejau paklaust gal kas naudojat,zinot kas juos daro.va Zygiu vis pirkdavai esex kerma,bet dabar velnias zino kodel toks blogas pasitaike<bet galiojimas nepasibaiges>.po ligos jo oda net plysta kiek yar issausejus o tepu vos ne kas valanda. .pas alergologe net nenoriu eit,nes vel israine visus kiek imanoma brangiausius kremus.ir zinoma kuo jis brangesnis tuo vaikui nuo jo labiau beria veida<nors raso ant ju kad super geri,jokiu alergenu ir t.t....>.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:57 AM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu va visi tik sirguliuoja, ačiū dievui mes ne..tfu tfu tfu saunuoliai laikykites,gal kokiu vitaminu duodi?
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:03 AM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) saunuoliai laikykites,gal kokiu vitaminu duodi? vakar tik pradėjau duoti marsiečių sirupo, nes pagalvojau, kad gal jau reiktų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:08 AM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu va visi tik sirguliuoja, ačiū dievui mes ne..tfu tfu tfu na mes irgi kolkas ne, tik nosis vakar truputį bėgo bet šiandien lyg ir viskas gerai Quote (idit) zinoma kuo jis brangesnis tuo vaikui nuo jo labiau beria veida<nors raso ant ju kad super geri,jokiu alergenu ir t.t....>. visada taip buna, rašo kad jau tokie geri kad ojojoi, o nė velnio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:09 AM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) vakar tik pradėjau duoti marsiečių sirupo, nes pagalvojau, kad gal jau reiktų aga skanus tas sirūpėlis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:10 AM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga skanus tas sirūpėlis kažkaip maniškiui tai nlb skanus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:11 AM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano bernužėlis sumuštinius darosi oj prisipjaustė dešros tiek kad manau ir man dar liks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:12 AM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visada taip buna, rašo kad jau tokie geri kad ojojoi, o nė velnio a matet ta laida<berots per TV3>,kur tikrino paprastos kosmetikos sudeti.tai va kai apie nagu laka snekejo tai visos blogosios medziagos sudetos i mano Loreal nagu laka,o Margaritos sampunas irgi ne pats geriausias.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:12 AM | Žinutė # 505 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kažkaip maniškiui tai nlb skanus bet suaugusiam skanu, esu ragavusi , o šeip kai mažiukas buvo duodavom multitaps arba pikovit sirupėlius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:14 AM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a matet ta laida<berots per TV3>,kur tikrino paprastos kosmetikos sudeti.tai va kai apie nagu laka snekejo tai visos blogosios medziagos sudetos i mano Loreal nagu laka,o Margaritos sampunas irgi ne pats geriausias. aga mačiau siaubas kažkoks, tai vadinasidantų nevalysim, nesiprausim ir nesidažysim
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:15 AM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet suaugusiam skanu, esu ragavusi , o šeip kai mažiukas buvo duodavom multitaps arba pikovit sirupėlius man tai nei vieni nepatiko,dabar Augustas geria ersketuogiu sirupa<jam vieninteliam patinka>.jau toks saldus,kad net lupos sulimpa ,o Zygio antibijotikai bananu skonio
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:17 AM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga mačiau siaubas kažkoks, tai vadinasidantų nevalysim, nesiprausim ir nesidažysim nea pacios pradesim kosmetika daryt,nors seip jau seniai audziu minti kad galeciau pasidaryt muilo,bent kiek rode tai nera sunku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:17 AM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) dabar Augustas geria ersketuogiu sirupa<jam vieninteliam patinka>.jau toks saldus,kad net lupos sulimpa kuo saldesnis jaučiu tuo skanesnis Quote (idit) ,o Zygio antibijotikai bananu skonio geras dar ir taip būna , jaučiu skanūs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:18 AM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nors seip jau seniai audziu minti kad galeciau pasidaryt muilo,bent kiek rode tai nera sunku aga aš irgi mačiau, bet kažkaip dar negalvojau apie tai, bet manau reiks
|
Atsijungęs |
| |