Antradienis, 2025-02-04, 4:05 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
DoveFotoData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:19 AM | Žinutė # 511

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
mano bernužėlis sumuštinius darosi

nu šaunuolės tas tavo vaikas, ir sau ir mamai padaro pusryčius
Quote (snieguoliuke)
bet suaugusiam skanu, esu ragavusi

man tai irgi skanu juokas
Quote (idit)
a matet ta laida<berots per TV3>,kur tikrino paprastos kosmetikos sudeti.tai va kai apie nagu laka snekejo tai visos blogosios medziagos sudetos i mano Loreal nagu laka,o Margaritos sampunas irgi ne pats geriausias.

aha, biški mačiau, bet paskui nežiūrėjau, nes taip išeina kad nei valgyt nieko negaliam, nei prastis, nei plaukus plautis, tai ką vėl grįžtam į akmens amžių? absurdas aš sutinku kad kenkia dideli kiekiai, bet jei su saiku tai manau, kad viskas ten tvarkoj
Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:19 AM | Žinutė # 512

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
kuo saldesnis jaučiu tuo skanesnis

tai va kad kitiem per saldus juokas pasirodo ir taip buna
Quote (snieguoliuke)
geras dar ir taip būna , jaučiu skanūs

na vis reik po ju itikinet kad bananu tai neturim namuose ,arba pasima buteliuka pauosto padejuoja kaip noretu juokas
Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:25 AM | Žinutė # 513

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
aha, biški mačiau, bet paskui nežiūrėjau, nes taip išeina kad nei valgyt nieko negaliam, nei prastis, nei plaukus plautis, tai ką vėl grįžtam į akmens amžių? absurdas aš sutinku kad kenkia dideli kiekiai, bet jei su saiku tai manau, kad viskas ten tvarkoj

na man patiko viena kur sake kad rubus plauna tik vandeniu ,o mano kaimyne prisipirko ekologisku prekiu tai uz skalbimo milteliu 1kg sumokejo 60lt<tikrai ekologiskai pinigu atsikrato juokas >na as zazinigai tai neziuriu i gaminio sudeti,net nezinau kas per mezdiagos yra blogos galvoju
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:27 AM | Žinutė # 514

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
nu šaunuolės tas tavo vaikas, ir sau ir mamai padaro pusryčius

kai pats daro skaniau būna juokas juokas juokas juokas va reikės eit burokėlių sriubytės išvirti visai norėčiau miela miela bet va kaip čia į lauką prisiruošt kai taip šalta juokas juokas juokas
Quote (DoveFoto)
aha, biški mačiau, bet paskui nežiūrėjau, nes taip išeina kad nei valgyt nieko negaliam, nei prastis, nei plaukus plautis, tai ką vėl grįžtam į akmens amžių

va va ir mes su draugėm tą patį šnekam juokas juokas būsim akmens amžiaus moterys juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
DoveFotoData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:27 AM | Žinutė # 515

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
o mano kaimyne prisipirko ekologisku prekiu tai uz skalbimo milteliu 1kg sumokejo 60lt<tikrai ekologiskai pinigu atsikrato

man tai juokinga iš tikro, š..tas ekologiškas, maxima ant savo optimos linija parašys ekologiška bus ta pati prekė tik kaina 10kart didesnė
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:28 AM | Žinutė # 516

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na man patiko viena kur sake kad rubus plauna tik vandeniu ,o mano kaimyne prisipirko ekologisku prekiu tai uz skalbimo milteliu 1kg sumokejo 60lt

aga yra yra tų miltelių po 60|Lt sako gerai plauna ekologiški, bet man kaip tik atrodo kad ten tiek š... prikrauta, kad taip super viską iššima juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:30 AM | Žinutė # 517

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na vis reik po ju itikinet kad bananu tai neturim namuose ,arba pasima buteliuka pauosto padejuoja kaip noretu

geras juokas juokas juokas

Atsijungęs
DoveFotoData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:30 AM | Žinutė # 518

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aga yra yra tų miltelių po 60|Lt sako gerai plauna ekologiški, bet man kaip tik atrodo kad ten tiek š... prikrauta, kad taip super viską iššima

na kaip mano močiutė sako, geriausiai dėmes ūkinis muilas išima
Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:31 AM | Žinutė # 519

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na nera ekologisku pas mus prekiu.kad ir mano sode uzauginti obuoliai nera ekologiski,nes salia eina zvyrkelis ir vazineja masinos.dede augina kiaules sakyciau kad valgom ekologiska mesa bet:jos eda tik bulves kurios buvo tresiamos tik meslu o mesle tiek azoto kad net kraupu liudna tiesiog ekologiskai musu amziui jau neimanoma gyventi
Atsijungęs
DoveFotoData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:32 AM | Žinutė # 520

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
tiesiog ekologiskai musu amziui jau neimanoma gyventi

visiskai sutinku
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:32 AM | Žinutė # 521

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
na kaip mano močiutė sako, geriausiai dėmes ūkinis muilas išima

pritariu _liuks_ _liuks_ _liuks_ žinok juokas buvo, kažkur brangusis ištepė baltą megztinį ploviau su mašina neišsiskalbė, net vanišas neišėmė jau galvojau kad mesiu lauk, bet sakauai su ūkišku pabandysiu, pamerkiau pritarkavusi to muilo ir ką jūs mano išsiplovė kuo geriausiai juokas juokas juokas _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:34 AM | Žinutė # 522

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na nera ekologisku pas mus prekiu.

aš irgi pritariu _liuks_ , kažkaip visi aplinkui skalambija kaip susitarę mūsų kosmetika ekologiška, mūsų maistas ekologiškas, nė velnio manau tik iš žmonių pinigus plešia ir viskas

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:40 AM | Žinutė # 523

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
nu va viena radau kuri skelbiasi kad gamina kremus ir ju galiojimas 3-6 men.tai ziuresiu kiek ji nores.ir jei gerai pagamins pazadu parasysiu apie ja
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:47 AM | Žinutė # 524

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
nu va viena radau kuri skelbiasi kad gamina kremus ir ju galiojimas 3-6 men.tai ziuresiu kiek ji nores.ir jei gerai pagamins pazadu parasysiu apie ja

būtinai parašyk miela

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:58 AM | Žinutė # 525

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
būtinai parašyk

na va gavau atsakyma.nedarys ji man kremo o patare nupirkt nefiltruoto-nerafinuoto alyvuogiu aliejaus<is rimi nes ten pigiausias>.o pasirodo dar yra tokiu zmoniu kurie duoda patarimus nemokamai _liuks_
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025