Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 12:10 PM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nupirkt nefiltruoto-nerafinuoto alyvuogiu aliejaus<is rimi nes ten pigiausias>.o pasirodo dar yra tokiu zmoniu kurie duoda patarimus nemokamai o jis pades
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 12:30 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jis pades na alyvuogiu aliejus sako labai gerai,ir jo deda i dauguma kremu,jis berots drekina oda. bet dar reiks pasitikrint
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 1:27 PM | Žinutė # 528 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės sugryžau ir aš pas jus vakar nebuvau visai prie kompo sveikatėlė buvo prasta šnd prisėdau jau turiu užsakymą gimtadieniui tai reikia darbuotis nu bet ir šaltą šnd
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 2:57 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės sugryžau ir aš pas jus mua vakar nebuvau visai prie kompo sveikatėlė buvo prasta šnd prisėdau jau turiu užsakymą gimtadieniui tai reikia darbuotis nu bet ir šaltą šnd Sveikute Tikrai labai šalta,šiandien mes neužsikūrėme mašinos,tai rytoj pirksime naują akumuliatorių,nes tas nieko gero,bus vargo per tokią šaltą žiemą Bet nieko gal viskas bus gerai kai idės naują akumuliatorių Šaunu,kad turi darbelio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:09 PM | Žinutė # 530 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikute Tikrai labai šalta,šiandien mes neužsikūrėme mašinos,tai rytoj pirksime naują akumuliatorių,nes tas nieko gero,bus vargo per tokią šaltą žiemą Bet nieko gal viskas bus gerai kai idės naują akumuliatorių aga žiauriai šalta o trečiadienį iki -18 bus manasis irgi vos užsikūrė bet tik darbinę sako renutė sušalo per savaitgalį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:10 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal kas su arbatėle prisijungs ką vaikučiai pabiručiai veikia, mano tai su degučiais žaidžia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:11 PM | Žinutė # 532 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga žiauriai šalta galvoju galvoju o trečiadienį iki -18 bus liudna liudna manasis irgi vos užsikūrė bet tik darbinę juokas juokas juokas sako renutė sušalo per savaitgalį juokas juokas juokas Daug mačiau stumdančių mašinas,taip staigiai pašalo,kad ojojoj
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:12 PM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o trečiadienį iki -18 bus o jej labai jau staigiai atšalo šiais metais o mes tfu tfu tfu užsivedėm
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:14 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal kas su arbatėle prisijungs aš gal su kava jau neatsimenu kada arbatos geriau Quote (snieguoliuke) ką vaikučiai pabiručiai veikia, mano tai su degučiais žaidžia maniškis tai žaislus kankina laukia kol mama valgyt padarys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:14 PM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Daug mačiau stumdančių mašinas,taip staigiai pašalo,kad ojojoj turės taksistai darbo kaip ir pernai atvažiuoja užkurti už 5 ar 10 Lt , o manasis tai jei neužsikurdavo tai atvažiuodavo bendradarbis, o jei bendradarbis neužsikuria lekia pas jį Quote (DoveFoto) mes tfu tfu tfu užsivedėm mūsų tai ir lengvai kokas užsikūrė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:16 PM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš gal su kava jau neatsimenu kada arbatos geriau aš jau savo kavos dozę atsigėriau o šiandien dar nuo ryto nekaip jaučiausi tai kavos nelabai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:16 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mūsų tai ir lengvai kokas užsikūrė mūsų pernai tai tik vieną kartą neužsikūrė kai tas lb didelis šaltis buvo, nes dyzelis pas mus tai nenuostabu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:19 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nes dyzelis pas mus tai nenuostabu pas mus irgi bet kiek neužsikūrė tai nežinau bet per didelį šaltį tai nelabai manau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:20 PM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kiek neužsikūrė tai nežinau bet per didelį šaltį tai nelabai manau nieko tu nžnai, tik manai ir manai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:21 PM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) turės taksistai darbo kaip ir pernai atvažiuoja užkurti už 5 ar 10 Lt juokas juokas juokas , o manasis tai jei neužsikurdavo tai atvažiuodavo bendradarbis, o jei bendradarbis neužsikuria lekia pas jį juokas juokas juokas Mes ir galvojome taksą kviestis,bet sakom palauksim rytojaus,nes atveš akumuliatorių Quote (snieguoliuke) mūsų tai ir lengvai kokas užsikūrė juokas Tao jūms pasisekė
|
Atsijungęs |
| |