Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:25 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ai, man tai kai ir taip užsavikaina deda tai nereik siųstis ot man pasisekė, viena draugė kirpėja, kita nagučius deda ir su abiem nuo 8klasės geriausios draugės mano draugė antakius tvarko man nemokamai o va nagučius tai gražiai moka nulakuoti ir papiešti, bet kažkaip nusprendėm atsisiųsti gelį ir ji moka uždės ir nereiks mokėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:26 PM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj maniškiai jau lovoje,senai jau nebežaidžia,pavalgė sausų pusryčių su pienu ir viskas jau lovoje nusivylusias namų šeimininkes žiūri Vienas vienam kambarį kitas kitam,mat susipyko o tai dar ne miega, tai ryt neis tikriausiai į darželį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:28 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pavalgė sausų pusryčių su pienu vakarienei na einu mažąjį migdyt, dar sugrįšiu jei būsit
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:28 PM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai dar ne miega, tai ryt neis tikriausiai į darželį juokas juokas juokas Gal ir nevesiu jei tingėsime keltis ,šalta, tamsu, tingim keltis,geriau pamiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:30 PM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) vakarienei na einu mažąjį migdyt, dar sugrįšiu jei būsit Taip vakarienei sausi pusryčiai su pienu ,čia dažnai pas amne jie taip Nėra taip blogai,aš džaiugiuosi,kad jie iš vis valgo Sėkmės migdant mažajį modeliuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:32 PM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) na einu mažąjį migdyt, dar sugrįšiu jei būsit gal dar būsiu, o jei ne ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:34 PM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal ir nevesiu jei tingėsime keltis ,šalta, tamsu, tingim keltis,geriau pamiegoti aišku Romeniukai o kodėl neini į Adax dirbti man tai nuo ryto į darbą, o kaip šalta manau bus
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:46 PM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau grįžau bet tuoj vyras nuvis mane kuo kompo Quote (Romeniukas) Nėra taip blogai,aš džiaugiuosi,kad jie iš vis valgo dėl maisto tai ir maniškis nlb valgo, net nervuoja kartais Quote (Romeniukas) Sėkmės migdant mažajį modeliuką na koks iš jo modeliukas, mama kankina jį tik ir viskas Quote (snieguoliuke) man tai nuo ryto į darbą, o kaip šalta manau bus tai jau manau, kad bus lb lb šalta, dbr vėjas kaip ūžauja už lango, net baisu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:49 PM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai jau manau, kad bus lb lb šalta, dbr vėjas kaip ūžauja už lango, net baisu aga baisu Quote (DoveFoto) dėl maisto tai ir maniškis nlb valgo, net nervuoja kartais manasis tai mėgsta sriubytes ir visokius blynus blynelius ir makaronus o brangusis viską iš eilės valgo ypač skanumynus visokius
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:50 PM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o kodėl neini į Adax dirbti miela man tai nuo ryto į darbą, o kaip šalta manau bus liudna liudna liudna liudna Koks įdomus kalusimias? gal įdarbinsi jei siūlai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:50 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Miega jau mano berniukai nuo didžiausio iki mažiausio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:51 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Miega jau mano berniukai nuo didžiausio iki mažiausio mano mažasis prieš 9 atlūžo o brangiausiojo dar nėra bet jau grįžta
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:01 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o maniškis paskaitoms ruošiasi bet tai kai įdomi šian serija namų šeimininkių buvo, laukiu nesulaukiu kito prmadienio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:03 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) bet tai kai įdomi šian serija namų šeimininkių buvo, laukiu nesulaukiu kito prmadienio aga man irgi tai vadinasi Bry =uvo su savo kavalieriais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 11:11 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau