Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:42 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes katik buvome su vyru nulėkę iki maximos,vyras prisipirko Old Spyce priemonių,nes labai pigiai dabar vaikai žaidžia su pleistation manasis tai turi kolkas nesibaigė dar o tai vaikus vienus palikai mano kinderis tai dantukus išsivalė ir jau lovoj aš tai su arbatyte sedžiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:46 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manasis tai turi kolkas nesibaigė dar _liuks_ _liuks_ o tai vaikus vienus palikai juokas juokas mano kinderis tai dantukus išsivalė ir jau lovoj miela _liuks_ aš tai su arbatyte sedžiu 4 Aš kai dieną buvau maximoje pamačiau,kad yra pigiai,tai vyrui pasakiau,sako reikia į priekį pasiimti,tai abu greit nuėjome,taip vaikai buvo vieni namie žaidė žaidimus,ir laukė kol parnešime kinderių ir mandarinų,mažylis labai mėgsta mandarinus,sakom kad tik neišbertų kai tiek daug valgo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-29, 8:47 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:51 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) labai mėgsta mandarinus,sakom kad tik neišbertų kai tiek daug valgo kai tokia juokinga kaina tai ir pirkti negaila kad labai dažnai tiems Old Spyde nuolaida būna, o dabar gavo dovanų adidas rinkinį tai manau ilgam užteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:55 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kai tokia juokinga kaina tai ir pirkti negaila _liuks_ _liuks_ kad labai dažnai tiems Old Spyde nuolaida būna, o dabar gavo dovanų adidas rinkinį tai manau ilgam užteks juokas juokas juokas Kad ir nejuokinga kaina nebūtų gaila,bet kad valgo be saiko O kas liečia Old spyce tai jų kavpas labai geras,toks gaivus kai taip pigiai tai ko pepirkti,kai išėjome iš maxės vyras sako gal reikėjo dar daugiau pasiimti Sakau nespėsi išnaudoti ir iš galiojimo pasibaigs Paskui vaikščiosi išbertas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 9:00 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kas liečia Old spyce tai jų kavpas labai geras,toks gaivus kai taip pigiai tai ko pepirkti,kai išėjome iš maxės vyras sako gal reikėjo dar daugiau pasiimti Sakau nespėsi išnaudoti ir iš galiojimo pasibaigs Paskui vaikščiosi išbertas manasis tai Old spyce arba menne speed stik naudoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 9:02 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manasis tai Old spyce arba menne speed stik naudoja _liuks_ Skaniai kvepia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 9:03 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip keista kur visos pleputės dingusios kai manęs nebūna pripliurpia po kelis puslapius, o kai aš esu tuštuma
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 9:08 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip keista kur visos pleputės dingusios kai manęs nebūna pripliurpia po kelis puslapius, o kai aš esu tuštuma po savaitgalio manau po kokios 22 val atsiras
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:07 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, grižau iš draugytės, nagučiai sutvarkyti, vyrui valgyt padaryta, mažasis pamaitintas siaučia visai nemažai priplepėjot čia sakyčiau manasis irgi old spice naudoja, man tas kvapas lb patinka eisiu tuoj padaužą savo migdyt, o paskui vėl prisėsiu pri pc :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:10 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) va, grižau iš draugytės, nagučiai sutvarkyti, vyrui valgyt padaryta, mažasis pamaitintas siaučia visai nemažai priplepėjot čia sakyčiau manasis irgi old spice naudoja, man tas kvapas lb patinka eisiu tuoj padaužą savo migdyt, o paskui vėl prisėsiu pri pc :) labukas aš tai va siunčiuosi gelį tai draugytė ždės gelį ant nagų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:15 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) na va, grižau iš draugytės, nagučiai sutvarkyti, vyrui valgyt padaryta, mažasis pamaitintas siaučia visai nemažai priplepėjot čia sakyčiau manasis irgi old spice naudoja, man tas kvapas lb patinka eisiu tuoj padaužą savo migdyt, o paskui vėl prisėsiu pri pc :) Labuka mergyt Ot kiek jau čia naudojančių tą pačią vyrišką priemonę Dar nemiega tavo mažaisis modeliukas
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:16 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va siunčiuosi gelį tai draugytė ždės gelį ant nagų ai, man tai kai ir taip užsavikaina deda tai nereik siųstis ot man pasisekė, viena draugė kirpėja, kita nagučius deda ir su abiem nuo 8klasės geriausios draugės
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:17 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar nemiega tavo mažaisis modeliukas dar ne, bet jau labai irzlus tai eisim liuliuka. O tavo? dar vis nuo playstation'o neatsitraukia?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:18 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žiūriu apie nagučius kalbate,o man jau ir praėjo noras prisiauginti,žadėjau ėjau,bet taip nebenuėjau Kažkaip ant žiemos noro nebėra,ne kas ir mato tuos nagučius po pirštinėmis Bet ant švenčių gal dar užsimanysiu,bet jei užsimanysiu tai prisiklijuosiu ir bus gerai porai savaičių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 10:22 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) dar ne, bet jau labai irzlus tai eisim liuliuka. O tavo? dar vis nuo playstation'o neatsitraukia? miela Oj maniškiai jau lovoje,senai jau nebežaidžia,pavalgė sausų pusryčių su pienu ir viskas jau lovoje nusivylusias namų šeimininkes žiūri Vienas vienam kambarį kitas kitam,mat susipyko
|
Atsijungęs |
| |