Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:29 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| uzjauciu kai taip tarpe gimes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:31 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) buvau pirkus norfoj toks nemazas susilanksto i naikintuva tai jo kaina apie 25 lt ir maniskiai aga esu mačiusi, bet dabar norfoj išvis žaislų pasirinkimo nėra Quote (Romeniukas) galvojau,kad apie 100lt arba ne apie tokius kalbam,čia kur per reklama rodo kažkokie nauji gal nežinau,tai manau jų kaina tikrai ne tokia Apgauti galima vaikus ir su kitokiais pigesniais transformeriais aga žinau tuos, tai kad jie kainuoja nežmoniškai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:32 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) dabar kažkoks košmaras po kalėdų mažylio gimtadienis,visi man sako daryk per kaledas bendrai,aš sakau ne,nes noriu stalo vaikiško, Ratų tema,tai žodžiu kariaujame dėl gimtadienio kuris po kalėdų ir prieš pat naujus metus na jo daug išlaidų nusimato išsileis pinigėliai išsileis, bet tu tada daryk per antrą kalėdų dieną vaikams padaryk atskirą stalą ir viskas o nebeisit į čiliuką pigaiu gausis jei vaikų nedaug
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:32 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) uzjauciu kai taip tarpe gimes Tikrai ne kas,daug kas liepia sujungti su kalėdomis,o aš nesutinku,juk skiriasi ne tik stalo turinys bet ir svečiai,niekas pas vaiką neateis per kalėdas,visi būna su savo šeima
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:33 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nes noriu stalo vaikiško, Ratų tema,tai žodžiu kariaujame dėl gimtadienio kuris po kalėdų ir prieš pat naujus metus nesako dar vyras jei bus gimtadienis tai nebebus naujų , nes šeip tikrai ne kas kai vaikai tokiu laiku gimę, išlaidų dvigubai o kaip pernai darei?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:34 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo daug išlaidų nusimato galvoju galvoju galvoju išsileis pinigėliai išsileis, bet tu tada daryk per antrą kalėdų dieną vaikams padaryk atskirą stalą ir viskas _liuks_ _liuks_ o nebeisit į čiliuką pigaiu gausis jei vaikų nedaug miela Nu kur tau per kalėdas daug kas bus išvažinėja pas tėvus,gimines ir visur kitur Aš mielu noru kažkaip sujungčiau,bet nelabai ir noriu nes stalas neatitinks gimtadienio temos visiškai Ai net nežinau kaip bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:35 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) juk skiriasi ne tik stalo turinys bet ir svečiai,niekas pas vaiką neateis per kalėdas,visi būna su savo šeima tai dažniausiai per kitą kalėdų dieną visi į svečiua eina tai va padaryk vaikui atskirą stalą ir pasibus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:36 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o nebeisit į čiliuką pigaiu gausis jei vaikų nedaug miela Neisim,nes dar per mažas ir nėra tokių darugų kurie čiliuke būtų,ta prasme dar per mažas jo draugai dar dauguma nevaikštančių tai tikrai ne pati geriausia išeitis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:37 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nesako dar vyras jei bus gimtadienis tai nebebus naujų juokas juokas juokas , nes šeip tikrai ne kas kai vaikai tokiu laiku gimę, išlaidų dvigubai galvoju o kaip pernai darei? Daug ką sako ne tik vyras bet ir uošvenė, tačiau galutinis žodis mano
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:38 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai dažniausiai per kitą kalėdų dieną visi į svečiua eina tai va padaryk vaikui atskirą stalą ir pasibus _liuks_ _liuks_ Tai jau jokio skirtumo ar atskiras stalas ar po kelių dienų daryčiau,išlaidos tos pačios,nes vaikai mišrainių kalėdinių tikrai nebenorės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:44 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisim,nes dar per mažas ir nėra tokių darugų kurie čiliuke būtų,ta prasme dar per mažas jo draugai dar dauguma nevaikštančių tai tikrai ne pati geriausia išeitis na tada jo, o mes kažkaip pasiskaičiavom ir gavosi žymiai pigiau nei būtų namuose Quote (Romeniukas) Daug ką sako ne tik vyras bet ir uošvenė, tačiau galutinis žodis mano mes tai kažkaip abu sprendžiam o šeip va pavyzdžiui rugsėjo 8 mano gimtadienis o 11 Domsiaus tai visada švenčiam vieną dieną tai dažniausiai vaiko gimtadienis būna nuo pietų su draugais ir visa kita o vakare mano ir nesimaišo nei stalas nei kas Quote (Romeniukas) Tai jau jokio skirtumo ar atskiras stalas ar po kelių dienų daryčiau,išlaidos tos pačios,nes vaikai mišrainių kalėdinių tikrai nebenorės kad tiems vaikams nelabai ir norisi valgyti svarbu sausainiai koks saldainis ir tortas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:52 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tada jo, o mes kažkaip pasiskaičiavom ir gavosi žymiai pigiau nei būtų namuose _liuks_ _liuks_ Pigiau tai gal ir pigiau,bet vaikas dar per maas nėra tokių draugų,va dovydo jau galėsiem daryti,nes jau didelis ir turėtų ką pasikviesti Quote (snieguoliuke) mes tai kažkaip abu sprendžiam _liuks_ _liuks_ o šeip va pavyzdžiui rugsėjo 8 mano gimtadienis o 11 Domsiaus tai visada švenčiam vieną dieną tai dažniausiai vaiko gimtadienis būna nuo pietų su draugais ir visa kita o vakare mano ir nesimaišo nei stalas nei kas juokas juokas juokas juokas Tai gimtadienis dar nieko,očia kalėdos stalo asortimentas visai ne toks koks būna vaiko gimtadienio Quote (snieguoliuke) kad tiems vaikams nelabai ir norisi valgyti svarbu sausainiai koks saldainis ir tortas juokas juokas juokas Man atrodo bus tik tortas ir viskas, nuo kalėdų bus sotus ir laimingas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:56 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man atrodo bus tik tortas ir viskas, nuo kalėdų bus sotus ir laimingas visko gali būti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:26 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka veikiat?pas mus koks vejas sukilo mano tujos vel graziai sugule 45laipsniu kampu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 8:31 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka veikiat?pas mus koks vejas sukilo liudna mano tujos vel graziai sugule 45laipsniu kampu Mes katik buvome su vyru nulėkę iki maximos,vyras prisipirko Old Spyce priemonių,nes labai pigiai dabar vaikai žaidžia su pleistation
|
Atsijungęs |
| |