Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:35 PM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ,kad aplankysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:36 PM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo gerai kai yra užsakymų nu ne manau kad nebrangios viena rašė kad pas mane pigu ,sako pas kitus brangiau Tai faina,kad patinka tavo darbeliai,gauni užsakymų vis litas kitas į kišenę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:37 PM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai faina,kad patinka tavo darbeliai,gauni užsakymų vis litas kitas į kišenę _liuks_ jo dėl lito tai tikrai ir pasijuto truputį kai turėjau kelis užsakymus iš eilės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:37 PM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne manau kad nebrangios viena rašė kad pas mane pigu ,sako pas kitus brangiau na va kaip gerai užsirekomenduosi gerą vardą ir bus klientūros
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:37 PM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad ekranas seniai uždarytas galvoju galvoju galvoju ką ten galima daryti galvoju O vat galima,jei nežinojei ten kuriasi jau ne viena firma tose patalpose
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:38 PM | Žinutė # 711 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O vat galima,jei nežinojei ten kuriasi jau ne viena firma tose patalpose na rašė kad visas ekrano patalpas nori kinai pirkti, bet kažkas ten buvo kad neįpirko tikriausiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:38 PM | Žinutė # 712 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo dėl lito tai tikrai ir pasijuto truputį kai turėjau kelis užsakymus iš eilės Pagalba naujokams ir ne tik čia Tai gerai,padarai vienai,ji parodo kitai ta kita ir užsimano taip ir platėja užsakovų ratas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:40 PM | Žinutė # 713 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na rašė kad visas ekrano patalpas nori kinai pirkti, bet kažkas ten buvo kad neįpirko tikriausiai juokas juokas juokas Nežinau kaip ten buvo ir yra,žinau tik tai kad ten kuriasi visokios firmos ar kažkas tokio panašaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:41 PM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau kaip ten buvo ir yra,žinau tik tai kad ten kuriasi visokios firmos ar kažkas tokio panašaus na tikėkimės laukia geresnė ateitis nei ekrano
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:44 PM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va kaip gerai užsirekomenduosi gerą vardą _liuks_ _liuks_ ir bus klientūros _liuks_ reikia tikėtis Quote (Romeniukas) ai gerai,padarai vienai,ji parodo kitai ta kita ir užsimano taip ir platėja užsakovų ratas _liuks_ tas tai teisybė
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 2:59 PM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sveika kaip gerai, kad užsakymų gauni aš tai va susinervinau, nes viena ponia parašė mamyčių turgelyje, kad aš tipo į jos žinutes kada noriu atrašau, kada noriu nea, šakės į visas žinutes atrašiau kurias gavau, bet ji iš tų kurios nori, kad darbelį padarytum ir dar ptrimokėtum už tai kad jai darei nesuprantu kam šmeižt
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Antradienis, 2010-11-30, 2:59 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:03 PM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nes viena ponia parašė mamyčių turgelyje, kad aš tipo į jos žinutes kada noriu atrašau, kada noriu nea, šakės į visas žinutes atrašiau kurias gavau, bet ji iš tų kurios nori, kad darbelį padarytum ir dar ptrimokėtum už tai kad jai darei nesuprantu kam šmeižt nepergyvent gražius darbelius darai netrūks ir ta užsakymų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:03 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai va susinervinau, nes viena ponia parašė mamyčių turgelyje, kad aš tipo į jos žinutes kada noriu atrašau, kada noriu nea, šakės į visas žinutes atrašiau kurias gavau, bet ji iš tų kurios nori, kad darbelį padarytum ir dar ptrimokėtum už tai kad jai darei nesuprantu kam šmeižt Visokių žmonių yra ir nežinai ant kokio užsirausi Jūms netrugdo tos krentančios snaigės rašyti arba skaityti
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:05 PM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nepergyvent gražius darbelius darai netrūks ir ta užsakymų nepergyvenu, man užsakymu netrūksta, tik nervina tokie žmonės, kurie nori už dyką viską gaut Quote (Romeniukas) Jūms netrugdo tos krentančios snaigės rašyti arba skaityti man tai lyg ir ne
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:07 PM | Žinutė # 720 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jūms netrugdo tos krentančios snaigės rašyti arba skaityti man irgi ne Quote (DoveFoto) nepergyvenu, man užsakymu netrūksta, tik nervina tokie žmonės, kurie nori už dyką viską gaut aga tai va žinosi kad jei daugiau nebedarysi
|
Atsijungęs |
| |