Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:23 PM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, man ir lb gražios tokios kepurės, prie baltų kailinukų ir kailinių batų buvau vaistinėj, nupirkau kleckui termometrą-čiulpuką, bet iškart išbrokijo, neima į burna nors tu ką ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:31 PM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai jei jau vanduo bėgo tai ta skylė nemaža turėjo būti tai kartais gali per sudūrimą būt gerai nesuvirinta, nebūtinai skylė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:31 PM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nupirkau kleckui termometrą-čiulpuką, bet iškart išbrokijo, neima į burna nors tu ką o elektroninio nebandei Quote (DoveFoto) prie baltų kailinukų ir kailinių batų va va prie kailinukų ir tų aliaskinių baltų batų kur zvonkė turi tai pasaka atrodo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:33 PM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o elektroninio nebandei mes turim elektroninį paparstą ir elektroninį kur į ausytę per sekundes kelias pamatuoja, tai galiu pasakyt š..jie rodo jau aš net jaučiu, kad vaikui temperatūra yra visas net dega, o rodo 35,5 tai nebežinau ką daryt, nes tų gyvsidabrinių nėra pirkt, skaė ir nebebus
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Antradienis, 2010-11-30, 7:34 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:40 PM | Žinutė # 740 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mes turim elektroninį paparstą ir elektroninį kur į ausytę per sekundes kelias pamatuoja, tai galiu pasakyt š..jie rodo jau aš net jaučiu, kad vaikui temperatūra yra visas net dega, o rodo 35,5 tai nebežinau ką daryt, nes tų gyvsidabrinių nėra pirkt, skaė ir nebebus aga eletroniniai tai truputuką į lankas rodo, o kaip tai gyvsidarbrinių nėra aš rieš kokį mėnesį pirkau euro vaistinėje apie 20 mokėjau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:58 PM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš rieš kokį mėnesį pirkau euro vaistinėje apie 20 mokėjau ten be gyvsidabrio jie apie 17lt kainuoja, turėjom ir tą bet vyras sudaužė ilgai su juo laikyt, maniškis tiek neištvers, tai galvojau soskytę pabandysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 8:06 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ten be gyvsidabrio jie apie 17lt kainuoja, turėjom ir tą bet vyras sudaužė ilgai su juo laikyt, maniškis tiek neištvers, tai galvojau soskytę pabandysiu aš irgi kažkada matavausi ir pamiršau kad turiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 9:21 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai jei jau vanduo bėgo tai ta skylė nemaža turėjo būti juokas juokas juokas ar tu tik jį pasiemei net nepažiūrėjai juokas bet visko būna svarbiausiai kad pakeitė _liuks_ Na skylės tikrai nebuvo,papračiausiai praleido vandenį niekas nesimato,kol neipili vandens Quote (DoveFoto) Romeniukas, man ir lb gražios tokios kepurės, prie baltų kailinukų ir kailinių batų Ir man labai gražu,kad ir ne prie kailinukų o prie pustos striukės kurią nusipirkau Gražiai dar tinka ir batai tokie kaip mano,kur vadina snieguoliuke pabaisiukais Quote (DoveFoto) tai kartais gali per sudūrimą būt gerai nesuvirinta, nebūtinai skylė Tai būtent greičiausiai taip ir buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 9:33 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gražiai dar tinka ir batai tokie kaip mano,kur vadina snieguoliuke pabaisiukais bet reiktų baltų o ne juodų , arba juodos kepurės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 9:42 PM | Žinutė # 745 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet reiktų baltų o ne juodų miela miela , arba juodos kepurės miela Gerai ir juodi,balta kepurė,balta striukė ir juodi džinsai bei batai Balta juoda geras kontrastas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 8:06 AM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos plepsiukės...kviečiu visas užsukti į balsavimų skiltį ir pabalsuoti už laišką Kalėdų Seneliui
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:47 AM | Žinutė # 747 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios , užsukau pasilabinti ir lėksiu geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:32 AM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Atėjau ir aš pasilabinti, jau atsigaudinėju po kelionių.., labai visų čia pasiilgau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:33 AM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutė vaidabas kaip kelionė pavyko?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:48 AM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Sveikutė vaidabas kaip kelionė pavyko? oij, su nuotykiais keliavome.., lėktuve papuolėmė tarp bešvenčiančių tautiečių.., vieni juokus krėtė, kiti niekaip nedavė pamiršt {lietuviško} žodyno...pypt ir pypt... leidomės kaip per karą, lėktuvas tiesiog tėškėsi ant žemės, draugė išsigando, kaiminystėje sėdinti moteris krestelėjo stuburą..,aš paveluotos reakcijos, tai nespėjau sureaguot nuskridus, praėjau patikrinimą, laukiu, esulaukiu draugės, gryžau, žiūriu ją kamantinėja, o ji nei bum bum angliškai,priėjau, man paaiškino, jog reik kortelės, nes pasas negeras, nesiskenuoja..pasakiau jog mazai kalbam angliškai, ir kai jau nusibodo ji man, pareikalavau vertėjo, tai paskambinėjo kažkur, ir nusibodus, liepe eit.. tai va, išsikovojom, jog draugės nedeportuotu.., reiks į migraciją važiuot, kelt vėja, jog pasą keistų..., tik esupratom, kaip lietuvoj jis skenavosi pasitiko broliukas, autobuse vžiuojant, priejo Siauliete mergina, paklause kaip jai i traukinių stotį nusigaut, brolis pasiūlė palydėt, bet kadangi vėlavom, jos traukinys jau išvykes buvo, nepaliksim gi nakčiai stoty vienos, pasiėmėm pas save, per naktį šnekučiavomės.. o toliau maratonas prasidėjo, ryte išvažiuojam, kaip ilendam į parduotuves, taip sutemus išlendam bet buvom ir prie vandenyno, ir Titaniko muziejuj, ir kiniečių, arabų virtuves išbandėm.., namo nenorėjom, bet nada fedia...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |