Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:32 PM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu vakarienės ruošti gerų plepesių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:37 PM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kaip gerai, kad užsakymų gauni aš tai va susinervinau, nes viena ponia parašė mamyčių turgelyje, kad aš tipo į jos žinutes kada noriu atrašau, kada noriu nea, šakės į visas žinutes atrašiau kurias gavau, bet ji iš tų kurios nori, kad darbelį padarytum ir dar ptrimokėtum už tai kad jai darei nesuprantu kam šmeižt labutis jo gerai kai yra oho kokia ten per mandruolė dar atsiradusi Quote (snieguoliuke) na ką lekiu vakarienės ruošti aš dabar tik pietus pradėjau daryti šnd kažkaip vėlokai dar iki pašto reiks varyti swapuke karoliukų dalyvauju tai gavau pranešimą kad jau atėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:45 PM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho kokia ten per mandruolė dar atsiradusi Jolita Petkivienė kažkokia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-30, 3:59 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Jolita Petkivienė kažkokia jau atsiprašė, sakė kad nerodė facebookas gautos žinutės..būna
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 4:01 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Jolita Petkivienė kažkokia reikia įsiminti ir neprisileisti Quote (DoveFoto) jau atsiprašė, sakė kad nerodė facebookas gautos žinutės..būna nu vo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 4:22 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grybų kotletukai kepa, bulvės verda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 4:48 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Siaubas nusipirkome iš maximos naują virdulį,parsinešame namo ipilame vandens,ir žiūrim,kad kiauras vanduo bėga Nunešėm atgal į maximą tai nereikėjo net nieko sakyti iškart suprato,kad kiauras,reiškia čia mes jau ne vieni atnešėme atgal tai be žodžių pakeitė ir vietoje pastikrino Perki ir nežinai ką
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 5:40 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noriu tokios kepurės kaip mano avatare,kokios jos man gražios Tik truputi kitokios,dar turi kabaliuoti tokie burbulai Labai gražiai atrodo kai balta striukė (puhavikas) ir tokia kepurė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:20 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Siaubas nusipirkome iš maximos naują virdulį,parsinešame namo ipilame vandens,ir žiūrim,kad kiauras vanduo bėga Nunešėm atgal į maximą tai nereikėjo net nieko sakyti iškart suprato,kad kiauras,reiškia čia mes jau ne vieni atnešėme atgal tai be žodžių pakeitė ir vietoje pastikrino Perki ir nežinai ką va todėl iš maksimos buitinės technikos pirkti ir nereikia Quote (Romeniukas) Noriu tokios kepurės kaip mano avatare,kokios jos man gražios tai nueik į turgų ir nusipirk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:24 PM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va todėl iš maksimos buitinės technikos pirkti ir nereikia juokas juokas juokas Gerai,kad bent jau pakeitė,aš jaučiu ne taip parašiau,čia kalba eina ne apie elektrinį virduliuką,o apie arbatinuką ant duinės Quote (snieguoliuke) tai nueik į turgų ir nusipirk _liuks_ _liuks_ Greičiausia teks nusipirkti ir nešioti,nors nekenčiu kepurių,bet tokio styliaus man visai gražios kepurės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:50 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai,kad bent jau pakeitė,aš jaučiu ne taip parašiau,čia kalba eina ne apie elektrinį virduliuką,o apie arbatinuką ant duinės na vadinasi nepasisekė :juokas: :juokas: Quote (Romeniukas) Greičiausia teks nusipirkti ir nešioti,nors nekenčiu kepurių,bet tokio styliaus man visai gražios kepurės nekenčiu kepurių išskyrus skrybelę, kurią kartais užsidedu per kokį vakarėlį
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-30, 6:51 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:54 PM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na vadinasi nepasisekė juokas juokas Kodėl juk pakeitė ant kito Quote (snieguoliuke) nekenčiu kepurių išskyrus skrybelę, kurią kartais užsidedu per kokį vakarėlį juokas juokas Aš ir nekenčiu,bet tokios visai norėčiau,nes per šalčius ausytės gali nukristi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:05 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kodėl juk pakeitė ant kito tai kad iškart blogą pasiemei, o kaip tu nematei Quote (Romeniukas) Aš ir nekenčiu,bet tokios visai norėčiau,nes per šalčius ausytės gali nukristi mano plaukai vietoj kepurės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:06 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad iškart blogą pasiemei, o kaip tu nematei galvoju Tai kaip aš matysiu,kad jis kiauras juk vandens neipilsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 7:20 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kaip aš matysiu,kad jis kiauras juk vandens neipilsiu na tai jei jau vanduo bėgo tai ta skylė nemaža turėjo būti ar tu tik jį pasiemei net nepažiūrėjai bet visko būna svarbiausiai kad pakeitė
|
Atsijungęs |
| |