Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:04 AM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip norėčiau mes su vyrų ledu šian šveitėm suvalgė vyras pusę litro ir sako oi kaip šalta pasidarė labai jūs čia giliai kapstot, aš nemoku taip
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:05 AM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paklausė kas tu per auklėtoja, jei nesugebi vaikų suvaldyti ir sudominti ir atleido bet tai jaučiu sunkus auklėtojos darbas, o ypač kai grupėj daug vaikų būna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:05 AM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, kas liečią tavo vyrą tai nuo bendrabučio laikų aš jį gerbiu kiap vyrą Quote (snieguoliuke) va va kantrybės ir reikia labaiusiai juokas juokas o šeip niekad nepamiršiu kai vasara darželyje dirbau, ir vien auklėtoja dirbo su vaikais kurie jos neklausė atėjo vieną kartą direktorė kažką jai paskė antrą kartą, ir paklausė kas tu per auklėtoja, jei nesugebi vaikų suvaldyti ir sudominti galvoju galvoju ir atleido galvoju Tai ir pas mus grupėje buvo nauja auklėtoja jaunutė,ir prie manę atėjo kažkia moteris ir pakausė auklėtojos kaip jei sekasi,tai mūsų auklėtoja pasakė,kad nelabai gerai,nes nesusitvarko su vaikais,vaikai jos neklauso
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:07 AM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mes su vyrų ledu šian šveitėm suvalgė vyras pusę litro ir sako oi kaip šalta pasidarė labai jūs čia giliai kapstot, aš nemoku taip va ir ledų noriuuuuuu va ka atkeliavusi pusseserė daro , kad nelabai giliai , bet va sukursim tuos paslaugų klubą Quote (Romeniukas) šiuo metu žinau viską ko reikia vaikui kaip auklėti ir ugdyti,ne ką prasčiau nei bet kuris kitas ten išsilavinęs neišsilavinęs žmogus,socialinis ne socialinis ar pedagoginis darbuotojas,senai aš jau nuo vaikystės daug ką žinau ir turiu gilų supratimą,bet kantrybės nebėra šaunuolė tada tu, nes ir aš neviską žinau dar bet kolkas sekasi bent jau saviškį auklėti puikiai, kaip bus su kitu pamatysim va man tai visi sako apsigimus socialinė na sako dar ir teisininkė galėtum būti, o va čia tai mano svajonė bet gal kada nors.....
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:08 AM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) labai jūs čia giliai kapstot, aš nemoku taip Reikia reikia kartais ir giliau pasikapstyti,taip įdomiau,taip diskusijos užsiverda Quote (DoveFoto) bet tai jaučiu sunkus auklėtojos darbas, o ypač kai grupėj daug vaikų būna Tikrai sunkus,nors nedibžrbu,bet prisimenu kai paauglystėje buvau auklė vaikų darželyje,tai patikėk buvo ką veikti,bet tada turėjau kanntrybės ir auklėtojos stebėjosi manimi,o dabr nebegalėčiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:10 AM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, kas liečią tavo vyrą tai nuo bendrabučio laikų aš jį gerbiu kiap vyrą Quote (DoveFoto) bet tai jaučiu sunkus auklėtojos darbas, o ypač kai grupėj daug vaikų būna aš vasarą dirbau su 23 vaikais5-6m sekėsi manau gerai, nes vaikai pastoviai nešdavo man ledų o kai pamatydavo, kad dirbu ne aš tai liepdavo tėvams parsinešti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:10 AM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šaunuolė tada tu, nes ir aš neviską žinau dar bet kolkas sekasi bent jau saviškį auklėti puikiai, kaip bus su kitu pamatysim juokas juokas juokas va man tai visi sako apsigimus socialinė na sako dar ir teisininkė galėtum būti, o va čia tai mano svajonė 10 bet gal kada nors..... Sieki savo tikslų tai ir teisininkės tikslą pasieksi aš tavim tikiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:12 AM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sieki savo tikslų tai ir teisininkės tikslą pasieksi aš tavim tikiu aga galvoju magistratūra eit teisę , bet dar nežinau, bet noriuuuuu , jaučiu mokyčiausi ir mokyčiausi
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:12 AM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va ka atkeliavusi pusseserė daro iš norų tai nepaskytum kad pusseserė čia taip su tavim daro sakyčiau į neštukę labiau panašu Quote (snieguoliuke) bet gal kada nors..... reikia tik lb lb norėti, pasistenkti ir tikėti... kaip sakoma iš dainos žodžių neišmesi Quote (Romeniukas) Reikia reikia kartais ir giliau pasikapstyti,taip įdomiau,taip diskusijos užsiverda svarbiausia kad tik tos diskusijos pykčiais nevirstu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:12 AM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| DoveFoto, o kuom tavo vyras užsiima-dirba?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:13 AM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jau netoli puse 3 nakties čia tipo siekiame rekordo? Žėsim kas liks paskutinė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:14 AM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) iš norų tai nepaskytum kad pusseserė čia taip su tavim daro sakyčiau į neštukę labiau panašu ne man per puskę taip būna per neštumą agurkų ir chalvos norėjau Quote (DoveFoto) kaip sakoma iš dainos žodžių neišmesi tikrai taip Quote (DoveFoto) svarbiausia kad tik tos diskusijos pykčiais nevirstu ne, mes mokam arčiai diskutuot bet tik tiek
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:15 AM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) DoveFoto, o kuom tavo vyras užsiima-dirba? va va Romeniukui jau svetimi vyrai pradėjo rūpėti tuoj pašnekėsim tada ir apie jos vyruką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:16 AM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau netoli puse 3 nakties čia tipo siekiame rekordo? ryte išsigas laurituke ooo kiek privarėm
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:17 AM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) DoveFoto, o kuom tavo vyras užsiima-dirba? mano vyras studentas Quote (snieguoliuke) per neštumą agurkų ir chalvos norėjau o aš per neštumą žiauriai spurgyčių norėjau, tų tokių mažų gal todėl į neštumo galą spurgyte pavirtau Quote (Romeniukas) Žėsim kas liks paskutinė jaučiu, kad aš, nors akys jau sunkios tokios
|
Atsijungęs |
| |