Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:20 AM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mano vyras studentas o kuo pataps po studentavimo Quote (DoveFoto) spurgyčių norėjau, tų tokių mažų gal todėl į neštumo galą spurgyte pavirtau aš tai agurkų bet tik su chalva Quote (DoveFoto) jaučiu, kad aš, nors akys jau sunkios tokios aš tai jau velniškai miego noriu, o ryt reikės eiti pas antytes reikia pamaitinti augintines
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:21 AM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) svarbiausia kad tik tos diskusijos pykčiais nevirstu Kam tie pykčiai,būna tik arši diskusija,bet tai tik diskusija o ne pykčiai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:23 AM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kam tie pykčiai,būna tik arši diskusija,bet tai tik diskusija o ne pykčiai ne tai aš nesakau, kad kas nors čia pykstasi Quote (snieguoliuke) o ryt reikės eiti pas antytes reikia pamaitinti augintines oi tos antytės, nuvarys jus į bankrotą Quote (snieguoliuke) o kuo pataps po studentavimo nžnau šiaip finansus studijuoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:24 AM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va va Romeniukui jau svetimi vyrai pradėjo rūpėti tuoj pašnekėsim tada ir apie jos vyruką juokas _liuks_ Rūpi man visi forumiečių vyrai,na tai domėkis ir mano vyru jei įdomu,gal ko nežinai Quote (snieguoliuke) yte išsigas laurituke juokas juokas juokas juokas ooo kiek privarėm _liuks_ Neišsigąs,o pasidžiaugs,kad dar yra aktyvių ir ištimų forumiečių kurios forumiuke aktyviai bendrauja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:25 AM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O aš galėčiau dar kokias dvi valandas diskutuoti,bet jei jūs išesite teks ir man,negi pati su savimi kalbėsiu
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:26 AM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet jei jūs išesite teks ir man,negi pati su savimi kalbėsiu na joa, pačiai su savim sunkoka būtų kalbėtis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:27 AM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) būna tik arši diskusija va va auksiniai žodžiai Quote (DoveFoto) oi tos antytės, nuvarys jus į bankrotą reiktų pasigaut ant kalėdų kelias Quote (Romeniukas) domėkis ir mano vyru jei įdomu,gal ko nežinai kad nelabai ir domėjausi juo jug vedęs o be to kai turiu toki auksą, kam man domėtis kitais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:28 AM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ne tai aš nesakau, kad kas nors čia pykstasi Mokam ir galim suspipykti,bet kam čia to reikia... Quote (DoveFoto) oi tos antytės, nuvarys jus į bankrotą Maniškiai nemėgsta antyčių maitinti,nes jų bijo,jos puola labai Quote (DoveFoto) nžnau juokas šiaip finansus studijuoja Finansinė padėtis aiški, konkreti ir stabili Gerai finansai šiais laikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:28 AM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neišsigąs,o pasidžiaugs,kad dar yra aktyvių ir ištimų forumiečių kurios forumiuke aktyviai bendrauja sakys o kiek praleidau Quote (Romeniukas) aš galėčiau dar kokias dvi valandas diskutuoti,bet jei jūs išesite teks ir man,negi pati su savimi kalbėsiu aš tai jau kaip ir ruošiuosi į lovą užpakalį paskaudo nuo kėdės net
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:28 AM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reiktų pasigaut ant kalėdų kelias tai va kur šuo pakastas o aš ir galvojau, negi snieguoliukė be naudos tiek batono pirks o čia pasirodo su tikslu porą ant kalėdų nusipenėt
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:30 AM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Finansinė padėtis aiški, konkreti ir stabili kas čia žino kaip bus, gal tik centus skaičiuos savus, o ne litus na bet tikėkimės, kad viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:30 AM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškiai nemėgsta antyčių maitinti,nes jų bijo,jos puola labai maniškiui patinka kai jos lesa iš rankų, sako galiu paglostyti o kai gulbės pasirodys iš vis bus fantastika
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:30 AM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) na joa, pačiai su savim sunkoka būtų kalbėtis Nebent užduodu klausimą ir pati atsakau Quote (snieguoliuke) va va auksiniai žodžiai _liuks_ Nu kir gi ne,gi mes žinome Quote (snieguoliuke) kad nelabai ir domėjausi juo jug vedęs juokas juokas juokas juokas juokas juokas o be to kai turiu toki auksą, kam man domėtis kitais Tai ir džiaugis kol turi kol kita juo nesusidomėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:31 AM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai va kur šuo pakastas o aš ir galvojau, negi snieguoliukė be naudos tiek batono pirks o čia pasirodo su tikslu porą ant kalėdų nusipenėt tik reiktų pažymėti kuriom daugiau duodam, vistiek jų tiek daug poros nieks nepasiges Quote (DoveFoto) kas čia žino kaip bus, gal tik centus skaičiuos savus, o ne litus na bet tikėkimės, kad viskas bus gerai viskas ir bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:31 AM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kai gulbės pasirodys iš vis bus fantastika mes vasarą kai buvom prie ežerų tai atsivilko gulbių šeima, o jau šnypštė ant visų net prie vandens negalima normaliai nueit buvo
|
Atsijungęs |
| |