Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 2:27 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės o mano vyrai eglutę puošia tetis pakabina žaisliuką, mažius jį nukabina ir muzikytę kalėdinę užsileidom
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 2:33 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mano vyrai eglutę puošia tetis pakabina žaisliuką, mažius jį nukabina ir muzikytę kalėdinę užsileidom geriausias puošimo būdas mes savaitės vidurį planuojam puošti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 2:35 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes savaitės vidurį planuojam puošti tai, kad vyras jau lb norėjo tos eglutės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 2:48 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai, kad vyras jau lb norėjo tos eglutės mes jau irgi kalėdinėmis nuotaikomis gyvename, bet dar nepasipuošę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 2:59 PM | Žinutė # 140 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o kur?ogi dirba materaite issijuosus.. - ,kaipgerai,kad darbelį turi,o kur dirbi,jei nepaslaptis Quote (noele) kaledos ju karteja siemet kaledu senelis turtingas, kaip niekad -tai smagios Kalėdos nusimato
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 3:04 PM | Žinutė # 141 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o mano vyrai eglutę puošia miela tetis pakabina žaisliuką, mažius jį nukabina - Pas mus ir panašiai būna Quote (snieguoliuke) mūsiškis irgi sako kad esu geras tai gausiu daug dovanų, o kas buvo negeras tai irgi gaus bet nedaug, nes kalėdų senelis myli visus vaikus -gudruolis Bet juk taip ir yra ,sakom vaikams,kad jei neklausys negaus dovanų iš Kalėdų senelio,bet ar klauso ,ar ne dovanėles vistiek savo gauna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 3:08 PM | Žinutė # 142 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Man labiausiai tai patko kai jis pasakė aš geras buvau todėl ir atnešė - Quote (Laurituke) močiutė tai faina bet kad Airidukas piktas,nesuprantu ar čia amžius tas toks atėjo ar čia kas jam -gal amžius,o gal šiaip ,kaip ir ,kad mums būna vaikui nuotaikos nėra,praeis....
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 3:47 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas brangiosios uif pagaliau prisedau,kol visa kiema nusikasiau suslapau iki triusiku ,bet kas is to viena gala nusivalau kitam vel pusnys .dar su vaikiais ir suniu po miska pasivaiksciojau ui kaip grazu ir ramu ziu eglutes puosiat,na ziuresiu ar mum jau parvez tetis ar dar kitai savitej atidesim ,bet uztat kieme ant tuju prikabinejau zaisliuku dabar taip graziai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:43 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką tu veikinėji šypsenėle? nieko blogo nenuveikiau nes mažiuka maitinau, neseniai užsnudo miegelio Quote (DoveFoto) tetis pakabina žaisliuką, mažius jį nukabina va čia tai naujas būdas eglute puošti
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:45 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ziu eglutes puosiat,na ziuresiu ar mum jau parvez tetis ar dar kitai savitej atidesim nu va kaip smagu,mes ir jau pasipuošėm eglute
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:47 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės sudalyvaukit mano konkurse
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:49 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) va čia tai naujas būdas eglute puošti du žaisliukai jau sudaužyti, mažas nuostolis sakyčiau visai, tikėjausi didesnio Quote (sypsenele) nu va kaip smagu,mes ir jau pasipuošėm eglute Quote (idit) ,bet uztat kieme ant tuju prikabinejau zaisliuku dabar taip graziai atrodo kaip gražu man kai eglutės jau papuoštos būna
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:53 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) du žaisliukai jau sudaužyti, mažas nuostolis sakyčiau visai, tikėjausi didesnio tai dar kiek bus mes tai tuos ale plastikinius turim
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:54 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai dar kiek bus mes tai tuos ale plastikinius turim tai nieko, reiks važiuot turbūt ir mums plastikinius nusipirkt
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-12-12, 4:58 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o gal galite kuri man padėri,noriu idėti foto bet va užsimiršau jau aš... ir nžn kaip idėti foto net į savo albuma
|
Atsijungęs |
| |