Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 3:07 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas merginos ką veikinėjate?aš tai ką tik gryžau vaiką parsivežiau buvuau pas močiutę nuvežiusi variau dar dovanas pabaigti supirkti ryta saulikė taip gražiai švietė o dabar apsiniaukė vėl
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 3:39 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, pasirodau ir aš, per gyd šnd lakstėm, mažyliui mano smegenų sutrenkimas vis dėl to, vaistų kruvas prirašė, namie dvi sav gulimas rėžimas... Siemet vyrukas jau mokyklon nebeis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 4:03 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergytes-kaip jus uzsilaikiusios?? kaip orai pas jus? pas mus tai gan salti buvau is ryto nulekus pas daktariuka nes maziukui temperatura sukilus buvo net iki 39 tai nubegau vaistuku paimti kad israsytu nes net zvakutes nepadejo mums.. aciu dievui jau viskas gerai greit nukrito kai sugirdziau parejus ir tikiuosi nekils toliau nes be miego ir as ir jis na bet svarbu kad jis pietu miega pavalge ir viskas kolkas gerai as ir musiau sian ilgai nebusiu cia pas jus-nors taip faina su jumis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 4:15 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ryta saulikė taip gražiai švietė o dabar apsiniaukė vėl pas mus nors ir šalta bet diena super buvo, saulutė švietė ir to šalčio taip nesijautė Quote (vaidabas) , pasirodau ir aš, per gyd šnd lakstėm, mažyliui mano smegenų sutrenkimas vis dėl to, vaistų kruvas prirašė, namie dvi sav gulimas rėžimas... oooo, na va tau ir treniruotės sveikatytės bernužėliui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 4:17 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) gerai greit nukrito kai sugirdziau parejus ir tikiuosi nekils toliau nes be miego ir as ir jis na bet svarbu kad jis pietu miega pavalge ir viskas kolkas gerai svarbiausia kad viskas gerai baigėsi Quote (sypsenele) as ir musiau sian ilgai nebusiu cia pas jus-nors taip faina su jumis mums irgi gera kai tu užsuki aš irgi va užsuku kelis kart per dieną bet kažkaip tuštuma forumiuke lyg apmiręs na nieko gal grįš anksčiau ar vėliau plepsės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 4:52 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip tuštuma forumiuke lyg apmiręs na nieko gal grįš anksčiau ar vėliau plepsės na tai zinai-vaikai ,namai,vyrai ir diena prabega greit labai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 5:29 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,prisėdau pas jus su arbatos puodeliu Dvi dienas perstatinėjome kambarį su vyru kol radome geriausią variantą,nes įsigijome tokį dvigulį fotelį,tai teko viską iš naujo perstatyti ir derinti,visai gražiai persistatėme,dabar kaip visai kitas kambarys Ką jūs veikinėjate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 5:30 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na tai zinai-vaikai ,namai,vyrai juokas ir diena prabega greit labai juokas juokas juokas Kad ir be vaikų diena greit prabėga,atrodo tik atsikėliai,o jau vakaras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 7:18 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na tai zinai-vaikai ,namai,vyrai ir diena prabega greit labai žinau o jei dar prie viso šito darbas :juokas: tai dienos kaip ir nėra :juokas:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-12-13, 7:19 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 7:20 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės,prisėdau pas jus su arbatos puodeliu Dvi dienas perstatinėjome kambarį su vyru kol radome geriausią variantą,nes įsigijome tokį dvigulį fotelį,tai teko viską iš naujo perstatyti ir derinti,visai gražiai persistatėme,dabar kaip visai kitas kambarys tai visdėl to metėt kampą lauk na reikia reikia kartais atsinaujinti na gal kas prisijungs su
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 7:59 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, pasirodau ir aš, per gyd šnd lakstėm, mažyliui mano smegenų sutrenkimas vis dėl to, vaistų kruvas prirašė, namie dvi sav gulimas rėžimas... Siemet vyrukas jau mokyklon nebeis vajatau tai nuo ko krito ar kas buvo? Quote (sypsenele) sveikutes mergytes-kaip jus uzsilaikiusios?? kaip orai pas jus? pas mus tai gan salti buvau is ryto nulekus pas daktariuka nes maziukui temperatura sukilus buvo net iki 39 12 tai nubegau vaistuku paimti kad israsytu nes net zvakutes nepadejo mums.. aciu dievui jau viskas gerai greit nukrito kai sugirdziau parejus ir tikiuosi nekils toliau nes be miego ir as ir jis liudna liudna na bet svarbu kad jis pietu miega pavalge ir viskas kolkas gerai as ir musiau sian ilgai nebusiu cia pas jus-nors taip faina su jumis mua niu va bet svarbu kad viskas gerai kol kas Quote (snieguoliuke) aš irgi va užsuku kelis kart per dieną bet kažkaip tuštuma forumiuke lyg apmiręs 12 12 12 na nieko gal grįš anksčiau ar vėliau plepsės gryš,gryš kur jos dings Quote (Romeniukas) Sveikutės,prisėdau pas jus su arbatos puodeliu 4 Dvi dienas perstatinėjome kambarį su vyru kol radome geriausią variantą,nes įsigijome tokį dvigulį fotelį,tai teko viską iš naujo perstatyti ir derinti,visai gražiai persistatėme,dabar kaip visai kitas kambarys _liuks_ _liuks_ Ką jūs veikinėjate? miela kaip faina man patinka kai persistatai kažkas vis naujau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 8:23 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip faina man patinka kai persistatai kažkas vis naujau Aha man ir faina,dabar turime praktiškai du kampus,senasis ir yra tik dar vieną mažesnį įsigijome vietoj senų fotelių iškart jaukiau,ir mėlinos spalvos,derinom prie senojo kampo,kuris jau ir kaip sakant vemt verčia,reikia naujo,bet dar ne dabar
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 8:36 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mėlinos spalvos man raudona ir mėlyna pačios gražiausios spalvos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 8:49 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-13, 8:56 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Idit ką veikinėji
|
Atsijungęs |
| |