Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 3:11 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va ir aš prisiduodu grįžau iš darbo, oras nuostabus labai sninga pas mus vyrukai buvo ant kalniuko kol aš darbelyje buvau, o dabar reikės ruoštis į baliuką lėksim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 3:13 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Stebuklingą mašiną užturėjome,dujų jau antra savaitė nebėra,rodo ant 0 bet važinėjame iki šiol rytoj jei bus gražus oras keliausime ant kalniuko visa šeima,paskui į svečius tai nežinau kada vėl prisijungsiu tikrai stebuklinga, bet kad neužgestų kur pakeliui na va kaip smagu pagaliau vaikai ant kalniuko galės padūkti patys galėsit nusileisti , manieji sakė kad daug žmonių buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 3:14 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) skui eglutę oirkti ,puoštis namus mes puošime sekmadienį gero savaitgalio mielosios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 6:56 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Na ką ir vėl tuštuma
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 6:57 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba na šventės tiesiog artėja nežmonišku greičiu, tai visos užsiėmusios manau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-18, 7:12 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Laba 4 na šventės tiesiog artėja nežmonišku greičiu, tai visos užsiėmusios manau miela Tai greičiausiai Ką tu veikinėji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 11:36 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios na va kaip fainiai vakar pasibuvom grįžom paryčiais bet nieko svarbiausia svekata šiandien gera
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 11:45 AM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (snieguoliuke) na va kaip fainiai vakar pasibuvom grįžom paryčiais bet nieko svarbiausia svekata šiandien ger Tikrai faina , nors man kažkas yra pasakęs:" prastas tas balius po kurio nebūna gėda"
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 12:05 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Tikrai faina , nors man kažkas yra pasakęs:" prastas tas balius po kurio nebūna gėda" na gėdos tai gal ir būtume su drauge prisidarę, bet visi savi kaip sakant tai jau visi žino mus kaip nuluptas , o šeip man kaip faina tokie baliai kad po jų, kad ir kiek beišgertum, ryte sveikata būna nėr fainiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 12:06 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiam iki babilono ir tada ant kalniuko lėksim, jei dar labiau neįsisnigs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 4:24 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis na va savaitgalis ir beveik baigėsi kike prisnigo pas mus
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 6:20 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos pleputės Ačiū dievui pasibaigė prieššventinis skubėjimas ir darbų darymas galima pailsėti mes šian Adomui triušiuką dekoratyvi nupirkom tikiuosi susidraugaus kas pas jus gero? ar jau pasiruošėt šventėms?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 6:22 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mes šian Adomui triušiuką dekoratyvi nupirkom sveikute mes irgi turime Airidukui nupirkome vasarą aną mielas padariukas mes šnd baigėme puoštis namus vaka eglę pasipuošėm nu kaip smagu gyva tai negaliu kvapas veža Airidukas ir dovanų jau gavo savo tų gormitų tai patenkintas baisiausiai lauke gražu sninga faina einu plautis indų vėliau prisėsiu ,gavau užsakymą krikštynų laikraštuką tai reiks darbuotis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 6:28 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mielas padariukas aha, tikrai labai mielas Quote (Laurituke) mes šnd baigėme puoštis namus vaka eglę pasipuošėm nu kaip smagu gyva tai negaliu kvapas veža jau kaip smagu gyva, mes sakėm name irgi tik gyvą puošim eglutę Quote (Laurituke) ,gavau užsakymą krikštynų laikraštuką tai reiks darbuotis oi, pas mane dar du kalendorių užsakymai, bet šian aš ilsiuosi, nes užvakar kai vos prie pc nenualpau tai sakau gana, reik biškelį pailsėti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-12-19, 6:53 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, mes šiandien iš po baliaus iki pietų miegojom paskui kasiau kiemą, nes išvažiuot neimanoma, maniškis tebeguli, sveikata prasta, bet i gerai, reik mokėt saiką turėt, o aš jį erzinu, kamuoju lipdžiau medį, saldainių pritrūkau, o pas mus miestėlyje tokių nėra, tad teks ryt į Panevėzį lėkt.. jus neisivaizduojat, jau nusibodo medžiai, pirštai nuo jų lipdymo pūslėti.., sakiau kitamet reiks kažką kitą mastyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |