Sekmadienis, 2026-04-12, 2:45 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-12-19, 7:10 PM | Žinutė # 331

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas vakarėlis 4 Mes ir jau prsivilkome namo,buvome palėkę iki molainių kalniukų,bet labai daug vaikų,tai maniškiai bijojo nusileisti juokas Užsukome pas krikšto tėvus Dovydo,pasisvečiavome,paskui pas uošvenę pavakarieniavome ir gryžome namo 10 Kaip slydu tai ne tas žodis

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-12-19, 7:12 PM | Žinutė # 332

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
Sveikutės, mes šiandien iš po baliaus iki pietų miegojom juokas
paskui kasiau kiemą, nes išvažiuot neimanoma, maniškis tebeguli, sveikata prasta, bet i gerai, reik mokėt saiką turėt, o aš jį erzinu, kamuoju juokas
lipdžiau medį, saldainių pritrūkau, o pas mus miestėlyje tokių nėra, tad teks ryt į Panevėzį lėkt..
jus neisivaizduojat, jau nusibodo medžiai, pirštai nuo jų lipdymo pūslėti.., sakiau kitamet reiks kažką kitą mastyt

Sveikute, dažnaiusiai po baliukų miegama iki pietų juokas juokas Įsivaizduoju,kad jau truputi pabodo jei kekvieną dieną juos lipdai 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-12-19, 7:13 PM | Žinutė # 333

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (DoveFoto)
oi, pas mane dar du kalendorių užsakymai, bet šian aš ilsiuosi, nes užvakar kai vos prie pc nenualpau tai sakau gana, reik biškelį pailsėti

Eik tu sau,tai greičiausiai nuo persidirbimo,mažai poilsio,tikrai reikia jau pailsėti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-12-19, 7:29 PM | Žinutė # 334

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
mes šian Adomui triušiuką dekoratyvi nupirkom tikiuosi susidraugaus
kas pas jus gero? ar jau pasiruošėt šventėms?

kaip faina _liuks_ _liuks_ mieli padariukai anwei anwei
Quote (Laurituke)
nu kaip smagu gyva tai negaliu kvapas veža Airidukas ir dovanų jau gavo savo tų gormitų tai patenkintas baisiausiai

aga labai kvepia ir man gyva eglutė _liuks_ _liuks_ Airidukui jau dabar kalėdos prasideda _liuks_ _liuks_
Quote (vaidabas)
Sveikutės, mes šiandien iš po baliaus iki pietų miegojom
paskui kasiau kiemą, nes išvažiuot neimanoma, maniškis tebeguli, sveikata prasta, bet i gerai, reik mokėt saiką turėt, o aš jį erzinu, kamuoju

mes irgi panašiai, bet aš iki 10 pagulėjau nebegalėjau ilgiau, padariau pusryčius, o maniškiai knarkė juokas juokas sako net keista kad tau sveikata geras, sakau reikia gerti mokėti juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-12-19, 7:33 PM | Žinutė # 335

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
buvome palėkę iki molainių kalniukų,bet labai daug vaikų,tai maniškiai bijojo nusileisti

o kur jie randasi galvoju tai jei su rodutėm tai neleisk jų vienų, aš pernai kai pamačiau kai tėtis pastūmė vaiką su medinėm rodgėm nuo kalno, o tas nugriuvo ir roguyės kaktą perskėlė liudna liudna tai kažkaip kas liwčia nusileidimą nuo kalnų tai tik su pašikniukais juokas juokas arba plastikinėmis rogėmis _liuks_ _liuks_
o ko neinant į skaistakalnį arba senvagę _liuks_ _liuks_ mes buvom šiandien senvagėj tai vaikų nemažai bet daugiau tėvų nuo kalnų leidosi juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-12-19, 8:24 PM | Žinutė # 336

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na merginos ką veikinėjat 4 4

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-12-19, 8:35 PM | Žinutė # 337

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Bandėme mes užsikabinti girliandą,bet nieko neišėjo,negražiai atrodė kai neįjungta,nusipirkome labai didelę,sakom čia ir visą namą su ja būtų galima apjuosti juokas juokas Bet tokia visai gražutė,aš vistiek ką nors sugalvosiu primontuosiu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-12-19, 8:44 PM | Žinutė # 338

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Bandėme mes užsikabinti girliandą,bet nieko neišėjo,negražiai atrodė kai neįjungta,nusipirkome labai didelę,sakom čia ir visą namą su ja būtų galima apjuosti Bet tokia visai gražutė,aš vistiek ką nors sugalvosiu primontuosiu

tai tikrai nemaža jei namas apsijuostų juokas juokas juokas
mes irgi turim 280 lempučių , bet dar nebandėm kabinti, sakėm ryt gal, bet pas mus tos lemputės tokios smulkios tai gal labai baisiai neatrodys juokas juokas juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2010-12-19, 9:36 PM | Žinutė # 339

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (DoveFoto)
jau kaip smagu gyva, mes sakėm name irgi tik gyvą puošim eglutę miela

labai žinok jaučiasi šventės
Quote (DoveFoto)
oi, pas mane dar du kalendorių užsakymai, bet šian aš ilsiuosi, nes užvakar kai vos prie pc nenualpau tai sakau gana, reik biškelį pailsėti

vajatau negalima taip aišku nebepervark taip juk sveikata tai svarbiau aš sakiau ryt sėsiu paliksių vaiką močiutei ir darysiu per savaitę padarysiu nesiplėšysiu
Quote (snieguoliuke)
Airidukui jau dabar kalėdos prasideda _liuks_ _liuks_

jo jau po truputį prasideda

na ką brangiosios einu jau nuo kompo jungiu lauk jį šnd reikia pailsėti ryt iki miesto dar reiks tetei dovaną nupirkti močiutei dar miela iki rytojaus

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-12-19, 9:45 PM | Žinutė # 340

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Laurituke, Sveikute ir ikiukas

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2010-12-20, 1:04 AM | Žinutė # 341

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikutes.nu mes darbe tokiam buzy kad siaubas.dirbam po 13 ir daugiau valandu.jau nervas ima..biski persalau.dabar gerkle skaudena.vakar nuejau i darba pabuvau eklias valandas ir issiprasiau nes pradejo kilti tempe ir pradejo visus kaulus skaudeti.tao grizau prigeriau vaistu.siandien vel ejau i darba...dirbsiu iki kaledu.nebenoriu as tu svenciu visai nelaukiu.o dar atvaro uosvis ant svenciu.kukinti reikes,siaubas ima vien pagalvojus.nes jau kai vyro gimse buvo.pasiemem offa, bet man per mazai.buvau labai pavargus miegot tik norejau 10 nu ziuresim kiek dirbsim pirmadieni.varua jau miegoti.nes 5 keltis.pries 6 man autikas.varysiu i darba.pries 7 busiu pas broli.po to po 7.15 varysim i darba.nes darbas prasideda 7.30.ir taip varom iki vakaro.praeita savaite iki 21 val ir ilgiau.labanktukas

Atsijungęs
deimi22Data: Pirmadienis, 2010-12-20, 8:45 AM | Žinutė # 342

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikos mergaiciukes miela kaip is po savaitgalio sveikatos??? Kaip nusiteikusios paskutinei priessventinei savaitei?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-12-20, 9:51 AM | Žinutė # 343

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas mielosios 4
Quote (deimi22)
Sveikos mergaiciukes kaip is po savaitgalio sveikatos??? Kaip nusiteikusios paskutinei priessventinei savaitei?

oj sveikatytė tai gera ir nuotaika super pagaliau šventės greit ateis _liuks_ _liuks_ _liuks_
kaip tu laikaisi? miela

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-12-20, 10:42 AM | Žinutė # 344

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (deimi22)
Sveikos mergaiciukes miela kaip is po savaitgalio sveikatos??? Kaip nusiteikusios paskutinei priessventinei savaitei?

sveikute mes tai sveiki viskas čiki laukiam labai tų ateinančių švenčių
kaip tavi pilvukas?

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
deimi22Data: Pirmadienis, 2010-12-20, 11:33 AM | Žinutė # 345

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dziugu girdet,kad visos svenciu laukimu gyvenat o as tai irgi taip pat jauciuos, laukiu nesulaukiu tu svenciu.... Tiek laukiam, o ne nepajusim kai prabegs ir vel isaus pirmadienis...
O pilvuko gyventojas, tai puikiai issilaikes, duodasi istisa para juokas neleidzia ne nakti pamiegot, jau visas pilvas skaudus nuo tu jo spyriu. Galvoju kaip cia reiks ji papuosti Kaledom...gal koki bantika parist galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026