Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 10:53 PM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na o aš mastau, dar kompintis, ar jau irgi eit liuli juokas Aš dar neisiu liuli liuli ,kažko nesinori,gal kad pietučių pamiegojus bet ryte kaip miego noriu,kad net šiandien negirdėjau žadintuvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 10:57 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš dar neisiu liuli liuli ,kažko nesinori,gal kad pietučių pamiegojus bet ryte kaip miego noriu,kad net šiandien negirdėjau žadintuvo gerai kad gali ryte pamiegoti kiek nori tai ir nesinori liuli liuli arba kaip pati sakai gal dėl popiečio miegučio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:00 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as septinta keliuos, užkuriu pečių, užkandu, ir pro duris.., bet miegas neima ... o jau ryt nereiks ant pirštų galiukų vaikščiot, kad nepkelčiau, mergaitėm ju į mokyklą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:18 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na as septinta keliuos, užkuriu pečių, užkandu, ir pro duris.., bet miegas neima ... o jau ryt nereiks ant pirštų galiukų vaikščiot, kad nepkelčiau, mergaitėm ju į mokyklą aš irgi prieš 7 atsikeliu pasitaisau arbatos kelis sumuštinius sutepu, tada vyrukai atsikelia, apsirengia ir kas į darželį kas į darbą, nes prasideda nuo 7,30, o man nuo 8,30 tai apsirengiu ir išeinu, o jei į darbą nereikia tai tada kai vyrukus išleidžiu nukrentu pasnausti dar , o va savaitgaliai pasaka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:45 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš keliuosi 7.10 bet miego noriu kaip šuva jei nereikia keltis atsikeliu ankščiausiai 10val o vėliausiai truputi po 12
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:17 AM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas,labas pasirodau ir aš nu užsikasusi juodai buvau nebuvo kada rimtai pasibūti prie pc tą kompą naują kur nusipirkom instaliavau nors visi windowsai viskas yra kompe bet vis tiek reikėjo suinstaliuoti programas dabar jau viskas ok su vyru turime po kompą ir ramybė Airidukas darželyje po pietų eisiu pasiimti tas porą dienikių dar miegoti nepaliksiu pasiliko tai truputį vergdamas na bet gal kaip nors vienas vaikas kosija grupėje nervas sujėmė tai maniškis tuoj sirgs jam tiek nedaug tereikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:17 AM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios na va atsigeriu kavytės ir lėksim su kinderiu iki poliklinikos kraują ims jam šiandien o koks oras gražus tiesiog fantastika, saulutė šviečia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:18 AM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o koks oras gražus tiesiog fantastika, saulutė šviečia laba jo pas mus irgi oriukas puikus einu apsitvarkyti nu bet tyngiu juodai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:20 AM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Airidukas darželyje po pietų eisiu pasiimti tas porą dienikių dar miegoti nepaliksiu pasiliko tai truputį vergdamas na bet gal kaip nors vienas vaikas kosija grupėje nervas sujėmė tai maniškis tuoj sirgs jam tiek nedaug tereikia na gal nesusirgs Quote (Laurituke) su vyru turime po kompą ir ramybė geriausias variantas manasis tai darbe atsisėdi tai grįžęs labai retai eina prie kompo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:21 AM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS RYTAS.kur geras oras?pas mus vejas baisus ir vaikiai sake jog labai salta<ejo man kavos parnest >,bet gerai kad nors nesninga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:21 AM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba jo pas mus irgi oriukas puikus einu apsitvarkyti nu bet tyngiu juodai aš tai darbe sedžiu, namuose net lova neklota
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:28 AM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai darbe sedžiu, namuose net lova neklota juokas pas mane irgi dar nu blemba reikia eiti jau tikrai Quote (idit) ejo man kavos parnest kada mano bus toks didelis kai eis man arbatos Quote (snieguoliuke) geriausias variantas tai jau taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:30 AM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mane irgi dar nu blemba reikia eiti jau tikrai aš kai grįšiu pasiklosiu nebent brangusis grįš pietaut tai gal paklos Quote (Laurituke) kada mano bus toks didelis kai eis man arbatos tikiuosi kad manasis tai jau greitai dabar nueina nupirkti batono kokio pats vienas į parduotuvę šalia namų, bet per gatvę vistiek pervedu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:31 AM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kada mano bus toks didelis kai eis man arbatos na seip vakar genijai i arbatini druskos buvo pripyle tai del ju visa kava isnaudojau kol dasuto kodel ji neskani.Quote (Laurituke) geriausias variantas tai jau taip o man jau nepatinka,buna sedim visi prie atskiru kompu,jokio seimos bendravimo ,bet kartais ir gerai kai uzknisa labai nereik kartu sedet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 11:33 AM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip vakar genijai i arbatini druskos buvo pripyle tai del ju visa kava isnaudojau kol dasuto kodel ji neskani. na jo tikrai pasistengė tavo bernužėliai Quote (idit) bet kartais ir gerai kai uzknisa labai nereik kartu sedet būtent
|
Atsijungęs |
| |