Ketvirtadienis, 2025-01-23, 11:46 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:47 AM | Žinutė # 796

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas 4 4

Quote (idit)
,ale koks geras oras ir tokia faina mankstike pries miega

tikrai gera mankštelė _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:54 AM | Žinutė # 797

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
vakar kazkuris mano jaunuolis druskos i arbatini prikrate tai si ryta net 5 puodelius kavos ispyliau kol supratau kodel kava neskani

va čia tai neblogai vyrukai pajuokavo juokas juokas
Quote (idit)
na seip neturi teises kad ir be tehnikinio traukt,nebent tas bendradarbis buvo palikes neleistinoj vietoj.seip kai vyras buvo palikes masina kur negalima ir jau ja buvo uzsikele ant tralo<spejo laiku gryzti>,tai vyras dabar po teismus varo,nes po uzkelimo atsirado ibrezimu<na draudimas 3k daugiai ivertino nei reik sumoket bauda>.tai daba po nauju isvis gi netraukines o tiesiog fotografuos ir sius laiskus

na būna būna su tais nutempimais, tai gerai kad taviškiui nukėlė,o su tais nubraižymais manau labai dažnai būna, nes nesisatckina jie

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-01-05, 12:26 PM | Žinutė # 798

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
va čia tai neblogai vyrukai pajuokavo

paskutine kava sudejau,na ryt jie atsigriebs arba eis iki kioskio jos parnest
na ka veikiat?
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:30 PM | Žinutė # 799

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės 4 Vis prisijungiu kai čia tuštuma 10 Dieną laiko neberandu,vis važinėjame po visur,kad vyro brilio tėvui sutvarkytume invalidumo pencija,marazmas tikras nervų gadinimas,jis vos paeina po nelaimės tai mes viską darome už jį,kadangi sūnus dirba buvusi žmona dirba,tai tenka mūms juo pasirūpinti 10 Dar vaikus vedžioju pas gydytojus,didyjį dėl sisiojimo į lovą,o mažąjį pas stomatologą,bet dar spėju dieną pietų miego pamiegoti,pietų miegas paskutiniu metu man šventas reikalas,jei nepamiegu būnu kaip kokia širšė juokas juokas

Tai tokios naujienos iš mano fronto. Vyras duodasi kieme su sniegu,nors buvo traktorius bet vistiek yra dar ką veikti 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:44 PM | Žinutė # 800

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dieną laiko neberandu,vis važinėjame po visur,kad vyro brilio tėvui sutvarkytume invalidumo pencija,marazmas tikras nervų gadinimas,jis vos paeina po nelaimės tai mes viską darome už jį

tai įgaliojimą turit, kad darot už jį viską galvoju , na dabar tie popierizmai siaubas kažkoks visur vien popieriai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:46 PM | Žinutė # 801

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dar vaikus vedžioju pas gydytojus,didyjį dėl sisiojimo į lovą,o mažąjį pas stomatologą,

o tai ne mažasis į lovą sisiojo galvoju gal pašalo bernužėlis tavo arba kas darželyje nutiko, sako berniukai jautresni , na nieko susitvarkys reikia manau tik išsiaiškinti dėl ko miela
o mažiukui dantukus skauda, liudna sėdi pas daktarę galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:47 PM | Žinutė # 802

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai įgaliojimą turit, kad darot už jį viską galvoju , na dabar tie popierizmai siaubas kažkoks visur vien popieriai

Nea visur kartu jį vežiojamės,marazmas su tais dokumentais grynas,nervų tampymas javascript:// vienas nuo kito siunčia _pikt_ Kiek galim tiek padedame ką padarysi,visgi buvo patėvis,mano vyrą iš dalies augino,vedė į pirmą klasę,tai negražu būtų palikti likimo valioje. 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:48 PM | Žinutė # 803

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes tai va užziregistravom dėl silantavimo, silantuos 2 dantukus _liuks_ _liuks_ , buvom privačiai pas chirurgą dėl išvaržos kinderio, tai sakė viskas gerai tai ta pati daktarė ir operuos, _liuks_ beliko tik eilės sulaukti ir pasidaryti kraujo tyrimus miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:48 PM | Žinutė # 804

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o mažiukui dantukus skauda, liudna sėdi pas daktarę galvoju

Neskauda,bet pažėjau kad jau skylučių yra,tai reika jau taisyti 10 atrodo tik buvo visi sveiki gražūs,išskyrus ištrupėjus priekinius,o dabar taip staigiai jau skylutės

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:49 PM | Žinutė # 805

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
mano vyrą iš dalies augino,vedė į pirmą klasę,tai negražu būtų palikti likimo valioje.

na aišku negražu , reikia padėti, o jis savo vaikų neturi, kad jie galėtų pasirūpinti galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-01-05, 5:51 PM | Žinutė # 806

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Neskauda,bet pažėjau kad jau skylučių yra,tai reika jau taisyti atrodo tik buvo visi sveiki gražūs,išskyrus ištrupėjus priekinius,o dabar taip staigiai jau skylutės

na reikia reikia, mes kai buvom tai kad yra skylutės nebetaiso juokas juokas juokas sako kam kankinti vaiką, jau iškristi turi _liuks_

Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-01-05, 6:01 PM | Žinutė # 807

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
va ziu per gydytojus lakstot as tai penktadieni visus varysiu per gydytojus.Augustas per kaledas danti nusilauze tai patikrinsiu ar pienio ar tikrojo,martynui jau 2 sav ant rieso berimas nepraeina,na o Zygelis seip pazyma kad gali lankyt darzeli
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-01-05, 6:04 PM | Žinutė # 808

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na aišku negražu , reikia padėti, o jis savo vaikų neturi, kad jie galėtų pasirūpinti galvoju

Turi,bet darbas svarbiau,arba neturi benzino,kad pavežioti,žodžiu visi invalido žmogaus nori nusikratyti.

Quote (idit)
va ziu per gydytojus lakstot as tai penktadieni visus varysiu per gydytojus.Augustas per kaledas danti nusilauze tai patikrinsiu ar pienio ar tikrojo,martynui jau 2 sav ant rieso berimas nepraeina,na o Zygelis seip pazyma kad gali lankyt darzeli

Nu va kaip negerai,mes ir penktadienį duosimės ne tik po poliklinikas bet ir po visokias tremtinių įstaigas,reikės pažymos,kad buvo tremtinys vyto patėvis,žodžiu kurį laiką turėsime ką veikti. 10

Gal tik pieninį nusilaužė galvoju

Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-01-05, 6:08 PM | Žinutė # 809

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau