Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-15, 10:52 AM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Smagu girdėti, taip ir toliau kuo toliau tuo geraiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-15, 10:53 AM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-01-15, 8:14 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba vakarėli, ar yra šiandien čia vakarojančių? mes ju nuo septintos pasiklojom lovą, ir visi sugriuve
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-15, 9:27 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) laba vakarėli, ar yra šiandien čia vakarojančių? mes ju nuo septintos pasiklojom lovą, ir visi sugriuve juokas sveikute mano mažius lūžo vyras prie pc ir aš prisėdau apžvelgti padėtį ilgai nesisėdi dar jūs nuo 7 o mes nuo 6tadienio ano lovų neklojam
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 12:17 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes...man siandien iseigine.o siaip ariamm ir ariam.manes beveik namie nera...uzknisa tas... tai va dar gulim lovose bet tuoj kelsimes.reikes iki miestuko pavaziuoti.mazyke rubus isaugus visus beveik.neiko nebeliko.tai reikia paziureti.bet kad po nauju ir cia viskas pabrango..kad siaubas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 1:00 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės merginos Truputi būvau atitrūkusi nuo pc,nes nebuvo kada,reikėjo truputi pailsėti nuo namų rutinos,tai su draugėmis truputi gastroliavome,keliavome,linksminomės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 2:25 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Truputi būvau atitrūkusi nuo pc,nes nebuvo kada,reikėjo truputi pailsėti nuo namų rutinos,tai su draugėmis truputi gastroliavome,keliavome,linksminomės oj kaip faina...Aš ir norėčiau kur pagastroliuot... ups.... Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 3:06 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,o mes nuo ryto gastroliavom, tiksliau padėjom pažystamai staigmeną daryt, jos draugą išviliojom iš namų, tipo auto patempt,nes nesikuria..o ji kurias, na žodžiu kol atvažiavo jis pas mus, draugė su visais tortais jo namuos stalą paruošė o prisijuokėm, sakom gal apsigalvok, o jei kokią konkurentę rasi sunkiausia buvo raktus susiveikt, bet jubiliato mama pagelbėjo tai va, išsidūke, ramūs dabar gulinėjam privalgę..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 4:29 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) oj kaip faina...Aš ir norėčiau kur pagastroliuot... ups.... Sveikutės Tikrai faina,kartais atsipaliduoti ir pagastroliuoti Quote (vaidabas) Sveikutės,o mes nuo ryto gastroliavom, tiksliau padėjom pažystamai staigmeną daryt, jos draugą išviliojom iš namų, tipo auto patempt,nes nesikuria..o ji kurias, na žodžiu kol atvažiavo jis pas mus, draugė su visais tortais jo namuos stalą paruošė juokas o prisijuokėm, sakom gal apsigalvok, o jei kokią konkurentę rasi juokas sunkiausia buvo raktus susiveikt, bet jubiliato mama pagelbėjo tai va, išsidūke, ramūs dabar gulinėjam privalgę.. Kaip fainiai sugalvojote,gerą staigmeną padarėte
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 4:31 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai šiandien padraugavome su dėdėm policininkais nubaudė,kad vaikai buvo neprisegti saugos diržais,na mažylis tai kėdutėje turėjo būti,bet važiavome iš draugų,netoli buvo namai,tai net ir neprisegėme,ir kaip tyčia turėjo sustabdyti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 4:35 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes tai šiandien padraugavome su dėdėm policininkais nubaudė,kad vaikai buvo neprisegti saugos diržais,na mažylis tai kėdutėje turėjo būti,bet važiavome iš draugų,netoli buvo namai,tai net ir neprisegėme,ir kaip tyčia turėjo sustabdyti oho, o musiskiai niekados neprisisega, nes gale dirzu kaip ir nera
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 4:37 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniuk, tu gal žinai, City Bumas pirmadieniais ar dirba? ar tik kai turgus?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 4:58 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oho, o musiskiai niekados neprisisega, nes gale dirzu kaip ir nera galvoju Nu va negerai, Quote (vaidabas) Romeniuk, tu gal žinai, City Bumas pirmadieniais ar dirba? galvoju ar tik kai turgus? Kiek žinau tai dirba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 5:14 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas mielosios, na va savaitgalis pasibaigė Quote (Romeniukas) reikėjo truputi pailsėti nuo namų rutinos,tai su draugėmis truputi gastroliavome,keliavome,linksminomės tikrai faina pailseti nuo rutinos ir kasdienybės mes bent jau kas antrą penktadienį su draugytėm palekiam kur, aišku jei yra kur vaikus palikti Quote (vaidabas) jos draugą išviliojom iš namų, tipo auto patempt,nes nesikuria..o ji kurias, na žodžiu kol atvažiavo jis pas mus, draugė su visais tortais jo namuos stalą paruošė čia panašei kaip aš brangiausiajam rengiau staigmeną per 25
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 5:15 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes tai šiandien padraugavome su dėdėm policininkais nubaudė,kad vaikai buvo neprisegti saugos diržais,na mažylis tai kėdutėje turėjo būti,bet važiavome iš draugų,netoli buvo namai,tai net ir neprisegėme,ir kaip tyčia turėjo sustabdyti na reidas vyksta antrą savaitę tai gal užmatė kad su vaikais todėl ir sustabdė na kitą kartą žinosi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |