Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 7:12 PM | Žinutė # 1231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, oij, šiandien kaip juokiausi kaip vaikai į mokyklą ėjo gyvenam pakalnėj, tai jei tris žingsius užkopia, penkis atgal nučiuožia aš tik po šokiu, leksiu dar kažką užkast, o paskui reiks ruoštis rytojui, medžių lipdymui..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 7:40 PM | Žinutė # 1232 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tikrai labai slidu Quote (snieguoliuke) tai paprašyk vyro kad nuvažiuotų pasiimt, nereikės plotis tai kad peskute kogero greiciau imanoma pasiekt tiksla nu siaubas teko vyra isvezt i darba tai ui kaip zodyna savo atnaujijau<gerai kad viena vaziavau >. na labas vakaras gal yra daugiau liudinciu?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 7:54 PM | Žinutė # 1233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos, oij, šiandien kaip juokiausi kaip vaikai į mokyklą ėjo juokas gyvenam pakalnėj, tai jei tris žingsius užkopia, penkis atgal nučiuožia juokas juokas aš tik po šokiu, leksiu dar kažką užkast, o paskui reiks ruoštis rytojui, medžių lipdymui.. Sveikute Įsivaizduoju tą vaizdelį kai trys žingsniai į priekį penki atgal Šokejėle tu mūsų,aš ir visai norėčiau pasišokti Quote (idit) tai kad peskute kogero greiciau imanoma pasiekt tiksla juokas nu siaubas teko vyra isvezt i darba tai ui kaip zodyna savo atnaujijau. Tikrai piškom gal ir geriau,bet atgal parvežė reikės mašiną vešti pas dujininkus,kažkas negerai su dujomis,negražiai dirbti mašina pradėjo,yra garantinis dūjoms tai tegul pažiūri kas negerai. Labas vakarėlis kas kartu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:01 PM | Žinutė # 1234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas vakarėlis kas kartu aga as kartu jungiuosi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:04 PM | Žinutė # 1235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) reikės mašiną vešti pas dujininkus,kažkas negerai su dujomis,negražiai dirbti mašina pradėjo,yra garantinis dūjoms tai tegul pažiūri kas negerai. maniskei jau vasario 1diena pagaliau istatyts dujas tai laukiu nesulaukiu kad galesiu pigiau pradet vazinet
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:06 PM | Žinutė # 1236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskei jau vasario 1diena pagaliau istatyts dujas tai laukiu nesulaukiu kad galesiu pigiau pradet vazinet Tai šaunu,bet kai dujos pabrango,tai kažin ar be apsimoka jas dėtis Aišku pigiau nei benzinas,bet... Kokias dėsitės kiek kainuos?
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2011-01-17, 8:07 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:09 PM | Žinutė # 1237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mes šiandien ir mašiniukui detalę, tarpinę pirkom, 120lt uz sudelioką ale reik kažką daryt, dūmina mašina, kaip nežinau kas, jau nervas ima, dukart jau galva keista, tikiuos čia tarpenės šykart užteks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:17 PM | Žinutė # 1238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o mes šiandien ir mašiniukui detalę, tarpinę pirkom, 120lt uz sudelioką ale reik kažką daryt, dūmina mašina, kaip nežinau kas, jau nervas ima, dukart jau galva keista, tikiuos čia tarpenės šykart užteks Tikiu,kad užknisa,mašina jau toks dalykas nori važiuoti reikia vis kažką keisti,tvarkyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:19 PM | Žinutė # 1239 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na labas vakaras gal yra daugiau liudinciu? yra tik neliūdinčių ką veikinėjat?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:20 PM | Žinutė # 1240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikiu,kad užknisa,mašina jau toks dalykas nori važiuoti reikia vis kažką keisti,tvarkyti na tas tai jo.., šiandien pas moteru buvau, vaistų beveik už šimtą išrašė, tai erzinu saviški, nori......, mokėk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:21 PM | Žinutė # 1241 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikiu,kad užknisa,mašina jau toks dalykas nori važiuoti reikia vis kažką keisti,tvarkyti kiši kiši pinigus ir vis negana
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:22 PM | Žinutė # 1242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na tas tai jo.., šiandien pas moteru buvau, vaistų beveik už šimtą išrašė, tai erzinu saviški, nori......, mokėk tikriausiai ir mokės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:24 PM | Žinutė # 1243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na tas tai jo.., šiandien pas moteru buvau, vaistų beveik už šimtą išrašė, tai erzinu saviški, nori......, mokėk juokas juokas juokas juokas Eina sau,kur dabar tik benueitum visur mokėk pirk ir taip toliau mano sesuo neštukė už kekvieną echoskopą moka po 50lt Aš gyvenime nemokėjau už tokius dalykus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:25 PM | Žinutė # 1244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikriausiai ir mokės jau sumokėjo, kad tik karantinas greičiau baigtusi šiandien beveik susitarėm dėl langų, dar išmatavimus siūsim, jei tiks, taiantram aukštui tokius pat langus gautume, ir už penkis naujus, tik tūkstantėlis , kad tik tiktu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 8:26 PM | Žinutė # 1245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir už penkis naujus, tik tūkstantėlis , kad tik tiktu... tikrai nedaug Quote (vaidabas) jau sumokėjo, kad tik karantinas greičiau baigtusi tikriausiai besotis tas tavo vyrelis
|
Atsijungęs |
| |