Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:55 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) 5 Lt kainuoja tai su siuntimu apie 8 _liuks_ vieną išsiunčiau į Vilnių, kitą į šiaulius ir dar į Raseinius _liuks_ tai nedaug visai pervesčiau tau į sąskaitą lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:56 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pleputės jaučiu šiandien užbaigsime temą Quote (vaidabas) na kažko abejoju , tuoj apsnūsim kad dar nemažai iki tos temos galo man jau norisiu liuli, o ir lovytę reikia eiti šildyti tuoj brangusis grįš, o aš jo laukiu su spurgom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:57 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ir lovytę reikia eiti šildyti šildyk,šildyk kad nebūtų šalta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:58 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai nedaug visai pervesčiau tau į sąskaitą lt tai tada jei rasiu nupirksiu tau tada parasysiu, ryt į miestą neisiu tai ketvirtadienį lėksiuį darbą tada paieškosiu jei bus paimsiu ir tada susipaišysim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:59 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) šildyk,šildyk kad nebūtų šalta na pašildysiu, kad pasaka šiltesnė būtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:01 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ketvirtadienė ir aš į pnvz lėksiu, reiks pasidairyt.. eij, gal kas dekupažuojat, ar tam prijaučiančių žinot, reik priemones susipirkt, galvoju kur čia geriau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:01 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na kažko abejoju juokas , tuoj apsnūsim juokas Reikia gerai pavaryti ir bus tema baigta Aš ir ieškosiu tos keptuvės man ir tokios reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:01 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai tada jei rasiu nupirksiu tau tada parasysiu, ryt į miestą neisiu tai ketvirtadienį lėksiuį darbą tada paieškosiu jei bus paimsiu ir tada susipaišysim miela gerai jei bus būtinai paimk paskui parašyk man ir tada sutarsim tolimesnius veiksmus Quote (snieguoliuke) na pašildysiu, kad pasaka šiltesnė būtų juokas juokas per pačią pasaką ir taip bus po prakaito
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:02 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ketvirtadienė ir aš į pnvz lėksiu, reiks pasidairyt.. eij, gal kas dekupažuojat, ar tam prijaučiančių žinot, reik priemones susipirkt, galvoju kur čia geriau galvoju Oj aš tai nieko toje srityje nežinau,kaip sakant žalia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:02 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai jei bus būtinai paimk paskui parašyk man ir tada sutarsim tolimesnius veiksmus ok būtinai Quote (Laurituke) per pačią pasaką ir taip bus po prakaito geras smailikas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:03 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) per pačią pasaką ir taip bus po prakaito juokas juokas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:03 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) eij, gal kas dekupažuojat, ar tam prijaučiančių žinot, reik priemones susipirkt, galvoju kur čia geriau kažkuriam babilone yra daug tik nežinau kuriam
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:04 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) per pačią pasaką ir taip bus po prakaito Laurituke, gal susimastyk, geriau nei kokios avietės ar liepžidžiai suveiktu..pasveiktum
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:04 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geras smailikas aga imečiaqu kad būtų mūsų pasakininkėms čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:04 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir ieškosiu tos keptuvės man ir tokios reikia atsibos blynus kepti, sakei kad nemėgsti sakys noriu dar, aš jau beveik mėnesį kepu beveik kiekvieną dieną
|
Atsijungęs |
| |