Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:22 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sveikatytės dideliausios jums ačiū kad tavo žodžiai dievui į ausį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:23 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jėtau pakalbėjote apie gripą ir mūsų mažylis pradėjo čiaudėti Kaip bijau,kad nesusirgtų Quote (Laurituke) oj ne nesibaigia man kosulys šnd kraujo tyrimą darė vakar plaučius švietė ryt varau rezultatus žiūrėti labai tikiuosi bus gerai viskas vaikui irgi kraują pajemė nes čia užvakar buvo vėl temp sukilusi db jau nėra viskas gerai pakoso dar bet jau atsikoso tai pažiūrėsim ką kraujas rodys laikykitės nesirkit jatau kad užpuolė va išsikapstyti negaliu 12 Jau sakiau,bet dar kartą palinkėsiu jūms sveikatytės Baisu tos ligos ir gripai neduok dieve
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:24 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū kad tavo žodžiai dievui į ausį žinok ir aš kažkaip keistai jaučiuosi, sako manasis ar tik sirkti nežadi, galvą taip įdomiai spaudžia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:24 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos sei 40proc nuolaida viršutiniams rūbams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:25 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jėtau dar man nuo vakar kažkas negerai su viena akim,iš vidinės pusės prie pat blakstienų labai skauda voką,ligtai mažas guziukas jaučiasi,kas čia galėtų būti Gal koks uždegimas,net nežinau tikiuosi greit praeis,nesidažau dabar,kad dar blogiau nebūtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:27 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikatytės visoms Romeniuk, manau miežis tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:29 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) labai skauda voką,ligtai mažas guziukas jaučiasi,kas čia galėtų būti aga miežis keliasi bus alaus yra tepaliukas toks, o gal ir neprireiks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:29 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau sakiau,bet dar kartą palinkėsiu jūms sveikatytės anwei anwei mua Baisu tos ligos ir gripai neduok dieve ačiukas dar kartelį Quote (Romeniukas) ėtau pakalbėjote apie gripą ir mūsų mažylis pradėjo čiaudėti Kaip bijau,kad nesusirgtų vajatau laikykitės Quote (snieguoliuke) žinok ir aš kažkaip keistai jaučiuosi, sako manasis ar tik sirkti nežadi, galvą taip įdomiai spaudžia galvoju galvoju nu dabar kai taip siaučia nereikia norėti girdi gal pasigavai sveukatytės tau Quote (snieguoliuke) Merginos sei 40proc nuolaida viršutiniams rūbams _liuks_ jo mačiau reiktų varyti pasižiūrinėti Quote (Romeniukas) Jėtau dar man nuo vakar kažkas negerai su viena akim,iš vidinės pusės prie pat blakstienų labai skauda voką,ligtai mažas guziukas jaučiasi,kas čia galėtų būti galvoju Gal koks uždegimas,net nežinau tikiuosi greit praeis,nesidažau dabar,kad dar blogiau nebūtų aišku nesidažyk kad blogiau nebūtų Quote (vaidabas) sveikatytės visoms ačiū
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:31 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo mačiau reiktų varyti pasižiūrinėti kainos kaip sukeltos, kaip visada aš šiandien nusipirkau Čenakines
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:31 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jėtau dar man nuo vakar kažkas negerai su viena akim,iš vidinės pusės prie pat blakstienų labai skauda voką,ligtai mažas guziukas jaučiasi,kas čia galėtų būti Gal koks uždegimas,net nežinau tikiuosi greit praeis,nesidažau dabar,kad dar blogiau nebūtų Quote (vaidabas) Romeniuk, manau miežis tau reik kad tave kas netiketai isgazdintu arba spjautu i aky na tep seniau gydydavo.o seip jei rimtai tai imunitetas susilpnejas ir truksta kazkokio vitamino.vaistinej duos lasiuku jie nebrangus<bent buvo pries 5 metus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:31 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga miežis keliasi bus alaus yra tepaliukas toks, o gal ir neprireiks _liuks_ apie mieži pradėjot kalbėti tai prisiminiau prieš daug metų kaip draugei iškilo sako mergos girdėjau reikia spjauti į akį tai sako davai spjaukit man nei viena nepasirašė o aš sakau nu davai spjausiu jei tik padės tau tai ir driokstelėjau o paskui pasirodė kad ten joks miežis o taip kažkoks šudukas iškilo nu buvo juoko iki šiol prisimenu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:32 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, manau miežis tau galvoju Vaje kiek žinau tai labai jis skausmingas Quote (Laurituke) aišku nesidažyk kad blogiau nebūtų Nėra net minčių dažytis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:32 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kainos kaip sukeltos, kaip visada tai kitaip ir būti negali
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:33 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai kitaip ir būti negali o šeip nieko gero neradau šiandien, o iš babilono paltuką su muolaidom nusipirkau tai kai manasis pamatė sako dar vienas savaitgalį važiuosiu batų noriu ilgaaulių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 10:35 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) reik kad tave kas netiketai isgazdintu arba spjautu i aky juokas na tep seniau gydydavo.o seip jei rimtai tai imunitetas susilpnejas ir truksta kazkokio vitamino.vaistinej duos lasiuku jie nebrangus Na reikės žiūrėti kaip rytoj bus,nes jau trečia diena bus,tai gal jau keltusijei miežius čia keliasi Quote (Laurituke) apie mieži pradėjot kalbėti tai prisiminiau prieš daug metų kaip draugei iškilo sako mergos girdėjau reikia spjauti į akį tai sako davai spjaukit man nei viena nepasirašė o aš sakau nu davai spjausiu jei tik padės tau juokas tai ir driokstelėjau juokas o paskui pasirodė kad ten joks miežis o taip kažkoks šudukas iškilo juokas nu buvo juoko iki šiol prisimenu juokas juokas Nu geras be reikalo apspjaudei Man tai atrodo,kad gal ne miežis,jau būtų išsikėlęs Šiaip gal nepatiko koks akių pieštukas ar koks uždegimas,atsimenu mano sesei buvo,bet akys paraudusios,o čia jaučiasi guziukas
|
Atsijungęs |
| |