Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 2:13 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos a6 paslika, nes vėl ta raudonoji armija... mano mokiniai jau parėjo, alasas jau prasidea, tai pėdinsiu iki vienos pažystamos...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 2:18 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano mokiniai jau parėjo, alasas jau prasidea, tai pėdinsiu iki vienos pažystamos... pabegsi ? as irgi uz poros valandu vaziuosiu pasimt saviskiu ir taip galva skauda dar zinau mokytoja morala skaitys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 4:33 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) a6 paslika, nes vėl ta raudonoji armija... užuojauta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 4:45 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ką veikinėjate? mano plaučių tyrimai geri ryt dar kraujo atsakymai bus tikiuos bus geri irgi ir mano ir vaiko vaistų dar dozę išrašė daktarė sako su plaučiais nieko o tai yra gerai išsikosisi jau mažiau ir bekosau ačiū dievui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 5:36 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano plaučių tyrimai geri ryt dar kraujo atsakymai bus tikiuos bus geri irgi ir mano ir vaiko vaistų dar dozę išrašė daktarė sako su plaučiais nieko o tai yra gerai išsikosisi jau mažiau ir bekosau ačiū dievui na va kaip šaunu greit visai pasveiksite
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 6:07 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žiūrinėjau Ebajuje tokios keptuvės 4,99 svaro siaubas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 7:43 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar karta labas.na va parsiveziau vaikinus,prisirijom cebureku daba reik tiketis jog skrandziai nesustos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 7:58 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ar yra plepsių man tai va paskambino buvusi dėstytoja, liepė eiti ir užsiregistruoti į biržą , nes tikriausiai greitu laiku eisiu į kitą darbą, nes reikia kad stovėčiau biržoje, nesvarbu kad dirbu prie to paties gyvenamosios vietos deklaraciją pasiimsiu, reikia ruošti vaiką mokyklon
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:21 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Prisijungiu ir aš po vakarienės su Quote (snieguoliuke) , nes tikriausiai greitu laiku eisiu į kitą darbą, nes reikia kad stovėčiau biržoje, nesvarbu kad dirbu juokas juokas juokas Kaip įdomiai pasirodo,dar ir taip būna,dirbanti ir stovinti darbo biržoje
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:26 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip įdomiai pasirodo,dar ir taip būna,dirbanti ir stovinti darbo biržoje na tiesiog tokie skitosi jog ieskantys darbo,bet jokiu ismoku negauna,bet po puses metu gali pretenduot i soc parama
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:30 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tiesiog tokie skitosi jog ieskantys darbo,bet jokiu ismoku negauna,bet po puses metu gali pretenduot i soc parama Kaip įdomiai dirbi ir gali stovėti dar darbo biržoje,net nežinojau Tai čia taip išeina,dirbi,atsistoji į darbo biržą ir lauki geresnio darbo pasiūlymo,kaip sakant atimi darbo vietą iš gal visai nedirbančio žmogaus? ar aš čia ne taip supratau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:33 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip įdomiai pasirodo,dar ir taip būna,dirbanti ir stovinti darbo biržoje tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:34 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tiesiog tokie skitosi jog ieskantys darbo,bet jokiu ismoku negauna,bet po puses metu gali pretenduot i soc parama tikrai taip i socialinę nepretenduosiu, paliksiu ją tiems kas tingi dirbti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:34 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip _liuks_ Net nežinojau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 8:38 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip įdomiai dirbi ir gali stovėti dar darbo biržoje,net nežinojau Tai čia taip išeina,dirbi,atsistoji į darbo biržą ir lauki geresnio darbo pasiūlymo,kaip sakant atimi darbo vietą iš gal visai nedirbančio žmogaus? ar aš čia ne taip supratau na kadangi aš socialin tai manau daug žinau bet ir tai tikrai ne viską apie kokią čia geresnę vietą šneki, jug panevėžiečiai tinginiai jiems geriau stovėti darbo biržoj gauti socialinę, bet legaliai dirbti tikrai neis , nes geriau nelegaliai varyt ir valstybę apgaudinėt, va čia tai manau kad vagią darbo vietą nes galėtų kažkas legaliai dirbti o aš kadangi dirbu ne pilną etatą galiu stovėti darbo biržoje, ir laukti dar vieno darbo pasiūlymo nes vienam žmogui galima dirbti 1,25 etato, seniau buvo 1,5 etato ir iš nieko aš neatiminėsiu darbo vietos, na bent jau iš tavęs tai tikrai ne
|
Atsijungęs |
| |