Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:17 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o Vaidabas su verslo liudijimu nebandei? ar tau netinka jau domėjaus, bet minusų daugiau nei pliusų.. na ką, su medžiais pavasari tikiuos užrišt, nežinau kaip seksis, dar tik domimės, bet gal imsimės kalakutus augint..., per vasara
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:17 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kazkokia gyd komisiją turės pereit, na ten kažkokį raštą išduos, kokių darbų negali dirbt.., na bed daugiau ryt sužinsim, nes pas gyd.. aga ten varinėja ir varinėja, gaila man tų žmonių, o ten niekas nesiskaito o ką įtarią tavajam, kažką su stuburu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:22 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką įtarią tavajam, kažką su stuburu tomografiją padarė, stuburo, tarpslankstelinio disko išvarža, besiremianti į šaknelę.. sakė gydyt, kažką nebepagydis, tik gali padėt išmokt susitikyt su tuo, apmalšint skausmą, išmokt teks pratimų, mankštų..., ir dar tipo jei nori vaikščiot savo kojom, nekilot sunkumų..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:26 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tomografiją padarė, stuburo, tarpslankstelinio disko išvarža, besiremianti į šaknelę.. sakė gydyt, kažką nebepagydis, tik gali padėt išmokt susitikyt su tuo, apmalšint skausmą, išmokt teks pratimų, mankštų..., ir dar tipo jei nori vaikščiot savo kojom, nekilot sunkumų.. Nieko gero, va ir stenkis dirb plėšikis per kelis darbus,prarandi sveikatą ir dar paskui valstybė praktiškai nusuka nugarą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:29 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tomografiją padarė, stuburo, tarpslankstelinio disko išvarža, besiremianti į šaknelę.. sakė gydyt, kažką nebepagydis, tik gali padėt išmokt susitikyt su tuo, apmalšint skausmą, išmokt teks pratimų, mankštų..., ir dar tipo jei nori vaikščiot savo kojom, nekilot sunkumų.. oo skamba baisiai na gal baiksis viskas gerai, o kodėl nepagydoma, gal operacija padėtų Quote (Romeniukas) Nieko gero, va ir stenkis dirb plėšikis per kelis darbus,prarandi sveikatą ir dar paskui valstybė praktiškai nusuka nugarą taip dažniausiai ir būna aš saviškiui sakau nesiplėšyk taip, visų pinigų vistiek neuždirbsi o sveikata yra nepakeičiama
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:31 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jau domėjaus, bet minusų daugiau nei pliusų.. na ką, su medžiais pavasari tikiuos užrišt, nežinau kaip seksis, dar tik domimės, bet gal imsimės kalakutus augint..., per vasara maniškis kažkurį laikotarpį turėjo dėl chalturkių, bet atsisakė sako neapsimoka o va su kalakutais tai įdėja gera
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:39 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oo skamba baisiai na gal baiksis viskas gerai, o kodėl nepagydoma, gal operacija padėtų kažkaip sakė, kad tokioje vietoje neoperuoja, pavojinga vieta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 9:44 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kažkaip sakė, kad tokioje vietoje neoperuoja, pavojinga vieta o tai tikrai tada nelabai gerai, na gal kaip nors, nekylos sunkiai ir viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 10:19 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką plepsių vėl nėra atsigersiu arbatytės ir lėksiu į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 10:27 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš dar čia.. ieškau info, reiks diržą nugarai pirkt, ortopedinį, bet jau kainos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 10:34 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš dar čia.. ieškau info, reiks diržą nugarai pirkt, ortopedinį, bet jau kainos o tas kosmo diskas ar koks ten
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-01-19, 10:43 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tas kosmo diskas ar koks ten ta jau turim, niekai.., dabar reik oropedinio, kurus prilaikytu stuburą
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-20, 7:56 AM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-20, 8:26 AM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas pleputės Geros dienos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-20, 9:42 AM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |