Pirmadienis, 2025-02-03, 11:49 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
iditData: Antradienis, 2011-01-25, 10:21 PM | Žinutė # 241

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va kaip jus turiningai laika leidziat.as tai su dickais pasibariau,pamokas seip ne taip padare.paskui ejom vert visom pazystamom auskaru <maximoj nupirkau karoliuku rinkinuka uz 1.99>gaila fotikas sugedo ui kokiu sedvru pridare .na o dabar bandau ikalbet kad jau miegotu,nes maniskiai niekaip visa diena kartu isbuve negali atsikalbet
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-25, 10:22 PM | Žinutė # 242

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
o aš vis laukiu kada vaikas užmigs duodasi siaubingai nėra ramybės jau nervas ima greičiau vyrai sumiktų vat tada aš atsipučiu relaksas būna man su arbačike prie pc

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-25, 10:24 PM | Žinutė # 243

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
o aš vis laukiu kada vaikas užmigs duodasi siaubingai nėra ramybės jau nervas ima greičiau vyrai sumiktų vat tada aš atsipučiu relaksas būna man su arbačike prie pc

ilgai neuzmiega taviskis galvoju
as tai luzineju jau,bet noriu sulaukt is sese ziniu o tada jau begsiu papa
Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-25, 10:35 PM | Žinutė # 244

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
aš ir su mokinukais savo kariavau, velnių merginom rašem , vidurkiai po trimestro jau yra, vienos 8, kitos 8,3, va mažius tik pagyrimą teparnešė, 9 jo vidurkis, tik gaila, pora aštuntukų turi, jei ne jie, būtu į vičy parką važiaves, nes pirmūnus veža 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-25, 10:42 PM | Žinutė # 245

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
a va kaip jus turiningai laika leidziat.as tai su dickais pasibariau,pamokas seip ne taip padare.paskui ejom vert visom pazystamom auskaru gaila fotikas sugedo ui kokiu sedvru pridare .na o dabar bandau ikalbet kad jau miegotu,nes maniskiai niekaip visa diena kartu isbuve negali atsikalbet

Ne kekvieną dieną taip turiningai leidžiame laiką,bet dabar turime taisyklę mažiausiai dvi valandas po darželio praleisti su vaikais be kompo ir televizoriaus,tai prisimastome žaidimų,prisimename ką žaisdavome vaikystėje ir dabar pritaikome. _liuks_ _liuks_

Quote (Laurituke)

Žinau ką tai reiškia,kai neduoda ramybės nei minutės,man kekvieną dieną taip būna,tai net būname su mažtliu kartais prie pc,jis bando rašyti už mane juokas Jėtau kaip jie nori prie kompo tai ne tas žodis,suprantama,nes dažnai būname tai ir jie nori,tai dabar skirsime dvi val po daželio ramybei be jokios technikos,nes kitraip neimanoma

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-25, 10:43 PM | Žinutė # 246

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ogo kaip taviskiai gerai mokinas,mes tai kas vakara po 3val prasedim mykloj dar tiek pat prie pamoku o rezultatas minimalus.va kad ir papasakot visai maniskiai nemoka jiem geriau visa teksta mintinai paskaityt
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-25, 10:44 PM | Žinutė # 247

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
ir su mokinukais savo kariavau, velnių merginom rašem , vidurkiai po trimestro jau yra, vienos 8, kitos 8,3, va mažius tik pagyrimą teparnešė, 9 jo vidurkis, tik gaila, pora aštuntukų turi, jei ne jie, būtu į vičy parką važiaves, nes pirmūnus veža 10

O tai 8 jau negerai? Mažiausias vidurkis turi būti 9 tipo pirmūnas? galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-25, 10:47 PM | Žinutė # 248

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
ogo kaip taviskiai gerai mokinas,mes tai kas vakara po 3val prasedim mykloj dar tiek pat prie pamoku o rezultatas minimalus.va kad ir papasakot visai maniskiai nemoka jiem geriau visa teksta mintinai paskaityt

Žinok mn lygiai tai pat būdavo,nemokėdavau atpasakoti,iškaldavau viską atmintinai ir išpiškindavau,bet ką pasakodavau nesuprasdavau,esmė buvo tą,kad atpasakoti Niekas neidavo į galvą,iki šiol man labai sunku įsiminti kažkokius įvikius

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-25, 10:47 PM | Žinutė # 249

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)

dar bandom paspaust vis, bet kuo toliau, tuo vidurkiai mažėja, nes mokslas tikrai sunkėja, jau daug namų darbų devintokei, septintokei,nebegaliu padėt, nes man protelis nebeišneša..kam tos visos ekonomikos ir tt, jei mano vaikai tikslieji sunkiai..

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-25, 10:51 PM | Žinutė # 250

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
Žinok mn lygiai tai pat būdavo,nemokėdavau atpasakoti,iškaldavau viską atmintinai ir išpiškindavau

va va, man taip su istorija, geografija, chemijom ir fizikom tas pats..tam kartui iskaldavu, bet nieko nesupratau ir dvyliką klasių pabaigus juokas
o va mematikos kontrolinių, lietuvių kokių rašinių ir tt laukdavau...

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-25, 11:02 PM | Žinutė # 251

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
va va, man taip su istorija, geografija, chemijom ir fizikom tas pats..tam kartui iskaldavu, bet nieko nesupratau ir dvyliką klasių pabaigus juokas
o va mematikos kontrolinių, lietuvių kokių rašinių ir tt laukdavau...

Va t būten man lygiai tai pat 10 Istorija,geografija iki šiol man kosmosas O va lietuvių,paskui Profkei ekonomika variau 10ukais _liuks_ aplamai man lietuvių kalba visada sekėsi gerai,o matematikanieko gero,prastai su ja Kiek atsimenu iš Lietuvių diktantų negaudavau mažiau nei 9,visda būdavo 10 arba 9,bet tik Lietuvių,dar atsimenu kad biologija neblogai sekėsi 10

Bet šiais laikais labai sunku mokintis,jei ju pirmokėliai rašo diktantus tai ką aš žinau Nors tarmi mūsų Dovydas 5m. kartais nueina į tinklapį mokinukas,ir ten yra suskirstyta pagal grupes:mažylis,priešmokiklinukas,pirmokas,antrokas ir taip otpliau.tačiau mūsų Dovydas darnė ra net priešmokiklinukas,bet jau jam nėra ką veikti toje skiltyje,jis jau drąsiai sprendžia užduotis pirmokų. Tai net pasimetu kartais,nes visi taip prigązdina apie pirmą klasę, ką vaikas turi mokėti,o kai nueini į tinkapį, sukurtą vaikams pagal amžių,tai vaikas lenkią dviem laptelias pagal mokėjimo lygi galvoju

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-25, 11:06 PM | Žinutė # 252

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aha tinklalapi parasyta kad pirmokai nedaro pamoku na bet jei dabar gerai sekasi tai mokykloj nuo to nebus blogiau _liuks_
Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-25, 11:10 PM | Žinutė # 253

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
O tai 8 jau negerai? Mažiausias vidurkis turi būti 9 tipo pirmūnas?

na kaip sako, 9 ir 10 prilygsta penketui, o 8 jau tik stiprus ketvertukas
Quote (Romeniukas)
Bet šiais laikais labai sunku mokintis,jei ju pirmokėliai rašo diktantus tai ką aš žinau Nors tarmi mūsų Dovydas 5m. kartais nueina į tinklapį mokinukas,ir ten yra suskirstyta pagal grupes:mažylis,priešmokiklinukas,pirmokas,antrokas ir taip otpliau.tačiau mūsų Dovydas darnė ra net priešmokiklinukas,bet jau jam nėra ką veikti toje skiltyje,jis jau drąsiai sprendžia užduotis pirmokų. Tai net pasimetu kartais,nes visi taip prigązdina apie pirmą klasę, ką vaikas turi mokėti,o kai nueini į tinkapį, sukurtą vaikams pagal amžių,tai vaikas lenkią dviem laptelias pagal mokėjimo lygi

čia žinok visokių nuomonių esu girdėjus, nemoka-blogai, daug moka, ir tipo blogai, nes kai visiems pirmokams dėstys pradmenis, vaikas iš neįdomumo, gali prarast akstiną mokytis.. na bet maniškis ir, nuo penkių metų, skaitė, skaičiavo, bet į mokyklą nuėjus, protingumas tas dingo juokas , juk ne tik skaitymas ir rašymas, kai reikėjo dailyraščių, dailė, ir dar visokiausių dalykų.. o pats sunkiausias-tai išsėdėt pamoką
pas maniški pažymių knygelėj pastabos, kad trukdo pamokai, užmigo, dainavo ir tt..

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-25, 11:12 PM | Žinutė # 254

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
pas maniški pažymių knygelėj pastabos, kad trukdo pamokai, užmigo, dainavo ir tt..
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-25, 11:12 PM | Žinutė # 255

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
aha tinklalapi parasyta kad pirmokai nedaro pamoku na bet jei dabar gerai sekasi tai mokykloj nuo to nebus blogiau _liuks_

Neskaičiau tokios nesamonės,kad pirmokai nedaro pamokų galvoju o kas liečia,kad blogiau nebus,tai savaime aišku,tik kartais keista kai kuriami socialiniai tinklapiai ir tarkim priešmokiklinukų užduotys,skaičiavimas ne daugiau negu 20 Paskui eina pirmokai ir jau skaičiavimas iki 100 Tai mūsų Dovydas dar net ne priešmokiklinukas,bet jau skaičiuoja iki 100 Tai galima pagalvoti labai protingas,bet aš manau visai kitaip,kad ne skaičiavime ir abecelės mokėjime yra esmė galvoju

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2011-01-25, 11:20 PM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025