Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 11:15 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) Labas rytas mergickos kas labas,labas aš su kavike čia kokie savaitgalio palani?kaip gražiai sninga lauke pas mus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 11:16 AM | Žinutė # 47 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| geriu kavute ir mastau ka skanaus pasigaminti ka nuveikti .lauke salta ,slapia nesinori nosies kist ,o namai ir jau ikirejo bandysiu pas kazka i svecius naglai isiprasyt
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 11:17 AM | Žinutė # 48 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, ka tu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 1:01 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) bandysiu pas kazka i svecius naglai isiprasyt aišku bus tada ką veikti Quote (boruzele) Laurituke, ka tu nežinau ką čia nuveikus apsitvarkiau,išsisiurbiau dabar galvoju ką čia sugalvojus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 3:23 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, a6 nuo ryto apsitvarkiau, jau ir patinginiavom, mašiniuką iš meistrų parsivarėm, dabar eisiu keleta medžių dar pabaigt, maniškis ruošias pirtin į Krekenavą, kai gryš, lėksim pas draugus į kaimelį..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:38 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau namuose pasižiūrėjom filmą, dabar vyną gurkšnojam su draugytėmis, o vyrukai į impulsą išvarė tai mes kaip ten dainuoja Džordana " vienos namuose, darome ką norim Ką jūs veikinėjat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:45 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis pasirodau ir aš,kad dar gyva,nors sergu vakar ir šiandien visą dieną praleidau lovoje,visiškai nėra veikatos,galva plyšta,kalus skauda,ištisai šalta. Dabar truputi geriau jau pasidarė tai prisėdau truputi prie pc kol vyro namie nėra
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:49 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute mergina tau gripas šimtas procentu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:50 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vyną gurkšnojam gerai būtų vyniuko ir man niam kaip norėčiau bet dar negaliu palauksiu kito savaitgalio mes buvome akropolį pasivaikščiojom apsipirkome airidukui golfike su makvynu nupirkau ir gryžome mažius lūžo parvažiuojant apie puse 6 užmigo kaži kada jis man čia pabus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:56 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vakar ir šiandien visą dieną praleidau lovoje,visiškai nėra veikatos,galva plyšta,kalus skauda,ištisai šalta. Dabar truputi geriau jau pasidarė tai prisėdau truputi prie pc kol vyro namie nėra staigiai mauni pas daktarus apkrėsi dar ir vaikus, jei tau gripas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 7:59 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai būtų vyniuko ir man niam kaip norėčiau bet dar negaliu palauksiu kito savaitgalio mes buvome akropolį pasivaikščiojom apsipirkome airidukui golfike su makvynu nupirkau ir gryžome mažius lūžo parvažiuojant apie puse 6 užmigo kaži kada jis man čia pabus mes tai irgi po Babiloną pasivaikščiojom ir vakar ir šiandien, bet nieko gero nenusipirkom tikriausiai nieko ir nereikėjo, nors va geras irgi žiūrėjau su makvynu bet tik džemperiuką o vyną tai sakau reikia pradėti naikint, nes kalėdų proga gavau tai reikia naikintis, o kaivyrų ir vaikų nėra namuose tuo ir naudojamės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 8:02 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, sveikute mergina tau gripas šimtas procentu Greičiausiai, o aš gripu sergu labai sunkiai Pirmadienį jei nepagerės reikės eiti pas gydytoją,nes ir skrandis vis dar skauda,žodžiu visos bėdos vieu metu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 8:08 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai, o aš gripu sergu labai sunkiai Pirmadienį jei nepagerės reikės eiti pas gydytoją,nes ir skrandis vis dar skauda,žodžiu visos bėdos vieu metu. bandyk dektnės su pipirais išgert, sako padeda arba brendžiuko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 8:09 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai, o aš gripu sergu labai sunkiai Pirmadienį jei nepagerės reikės eiti pas gydytoją,nes ir skrandis vis dar skauda,žodžiu visos bėdos vieu metu. jo,jo prie gripo taip jau būna viskas skauda
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-01-22, 8:11 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bandyk dektnės su pipirais išgert, sako padeda galvoju arba brendžiuko galvoju padeda tikrai maniškiui padėjo kai kažkada sirgo o db kai sirgo gėrė žalias devynerias tai nujemė tikrai
|
Atsijungęs |
| |