Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-27, 9:13 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) As pagaliau jau guliu kojas istiesus ,ir laukiu moteru, jau ta reklama liudna jo parodo truputį ir reklama ilgiausia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-27, 9:15 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) ir kuom gi šiandiena užsiėmusios siandien stebejau bandomaji vaikinu karate egzamina tai toks juokas sueme kartu dirzus laikys ir 6-meciai ir vyrukas kokiu 50metu.tai tie maziukai kaip zele nuo smugio patys derba o jau kuom vyresnis tuom tas smugis matosi kad tvirtesnis.Zygis is nuobodulio irgi ejo su broliais sportuot tai net instruktorius juokesi.o daba tai vos galva judinu kiek ya isiskaudejus.beje pas mus jau termometras rodo-25
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-27, 10:41 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) beje pas mus jau termometras rodo-25 oho pajūrį ir tiek daug rodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 7:39 AM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip fainai čia pati padarei? as tokiu nesugebu, na dar teisingiau nebandziau, cia viena mergina padare, nes musu mazoji alpsta del katinu, bet kaip ji pati juokiasi cia isejo peles
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 9:23 AM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) as tokiu nesugebu, na dar teisingiau nebandziau, cia viena mergina padare, nes musu mazoji alpsta del katinu, bet kaip ji pati juokiasi cia isejo peles juokas nu bet labai jau gražu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 9:23 AM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis kažin kur snieguoliuke dungusi gal operuoja vaikiuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 9:59 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytelis kažin kur snieguoliuke dungusi gal operuoja vaikiuką labas mielosios pagaliau mes jau namuose vakar kinderiukui padarė operaciją ir viskas gerai, tai jau namuose jau pasigedot manęs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 11:44 AM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pagaliau mes jau namuose vakar kinderiukui padarė operaciją ir viskas gerai, tai jau namuose mua mua jau pasigedot manęs miela labuks na ir kaip ta operacija kaip kas buvo papasakok
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 11:52 AM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos vakar vaikai kompo pakroveja sudauze, tai taip sunku, būt be kompo tai va, prisidaviau, vakare gal dar užlėksiu, man metinės atatskaitos sodrai, mok inspekcijai, tai popieriais užsikasus..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 11:58 AM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) vakar vaikai kompo pakroveja sudauze, tai taip sunku, būt be kompo 12 LABUKAS NIU VA TAI KAIP JIE JĮ SUKULĖ?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 12:02 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labuks na ir kaip ta operacija kaip kas buvo papasakok na atsigulėm į ligoninę trečiadienį, padarė tyrimus, viskas gerai ir laukėm ketvirtadienio ryto operacijos , aišku davėm daktarei pakyštuką, ir anestiziologei, o vakar ant 11 išvežė į operacinę , man tada buvo panikos priepuolis davė raminamųjų sesutė, kad nusiraminčiau o po geros valandos atėjo daktarė ir pasakė kad viskas geria, vaikas jau atsigavęs po narkozės ir už kokio pusvalandžio parveš į palatą , sakė labai greitai atsigavo po narkozės nei vėmė , nei skaudėjo ką, sako net keista stiprus vyrukas, sako matosi kad antibiotikai nesugadinę organizmo, nes kitoj palatoj buvo berniukas, jam irgi davė oilną narkozę, ir pusę dienos reanimacijoje prabuvo atsigaut niekaip negalėjo o šeip tik atvažiavęs į palatą sako kinderis duokit valgyt , o šeip tai ligoninei karantinas, net į kolidorių negalima išeiti nes roto viruso protrūkis bet nepasigavom nieko ir šiandien daktarė nuo ryto atėjo apžiūrėjo sako galima jau namo, po savaitės siūles išims ir viskas, tai dar padavėm viskio butelį, kavos ir saldainių ir atsisveikinom tai dabar lepunėlis namuose bus, jau draugytės buvo atlėkusios dovanų prinešė o kas pas jus naujesnio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 12:11 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas snieguoliuke, gerai kad taip viskas sklandziai praejo as tai a susirgau ir galvoju kaip jaunima is namu isvezt kad ju neapkersciau.daba gyva vien ant arbatu,jau nebenoriu betvistiek geriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 12:13 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai a susirgau ir galvoju kaip jaunima is namu isvezt kad ju neapkersciau.daba gyva vien ant arbatu,jau nebenoriu betvistiek geriu na gripas siaučia kaip turi būti, net baisu, manasis grįžo pietau su bėgančia nosim, iškart arbatos pataisiau Quote (idit) snieguoliuke, gerai kad taip viskas sklandziai praejo aga net akmuo nuo širdies nukrito, kad viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 12:16 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gripas siaučia kaip turi būti, net baisu, manasis grįžo pietau su bėgančia nosim, iškart arbatos pataisiau ryte irgi Augustas jau dejavo kad gerkle pradejo skaudent,na nelaiku jis man susirgs.laukem sveciau bet pas sergancius tikrai nieks nevaziuos ir musu pramogos kogero nuplauks Quote (snieguoliuke) aga net akmuo nuo širdies nukrito, kad viskas gerai na tokie dalykai greit pasimirsta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 12:19 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ryte irgi Augustas jau dejavo kad gerkle pradejo skaudent,na nelaiku jis man susirgs.laukem sveciau bet pas sergancius tikrai nieks nevaziuos ir musu pramogos kogero nuplauks na tikrai, bet gal nieko gal praeis, svarbu pradžioje vaistukų kokių duoti, kad neįsisirgtų
|
Atsijungęs |
| |