Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 9:40 AM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Quote (virginijak) laikas jau ... oj va šiandien ryte atėjo Gabrielės pasimti, tai sako Domsius, na jei mano sesė bus tokia, gal visai ir reiktų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 9:44 AM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj va šiandien ryte atėjo Gabrielės pasimti, tai sako Domsius, na jei mano sesė bus tokia, gal visai ir reiktų na jei rami tai zinoma faina.va maniskiai tai jau nenori daugiau nei seses nei brolio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 9:52 AM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jei rami tai zinoma faina.va maniskiai tai jau nenori daugiau nei seses nei brolio bet jei sako bus reksnė, tai nereikia ką veikinėji
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:04 AM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien as populiari atsakineju i skambucius ka tu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:13 AM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siandien as populiari atsakineju i skambucius geras, aš vadinasi šiandie visai nepopuliari nieko, eisiu pietų virti , kinderis pratybas daro, eisim iki miesto, į darbą ataskaitas reikia nunešti , tai va kaip ir tokie mano šiandienos darbai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:26 AM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nieko, eisiu pietų virti , kinderis pratybas daro, eisim iki miesto, į darbą ataskaitas reikia nunešti , tai va kaip ir tokie mano šiandienos darbai as tai lakstysiu su popieriais,reik pazymu susirinkt,pratybas kitas nupirkt nes mokysis pagal kita programa
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:28 AM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai lakstysiu su popieriais,reik pazymu susirinkt,pratybas kitas nupirkt nes mokysis pagal kita programa aš tai va irgi susirinkau popierizmą nuvešiu iki darbo , o manasis pratybas irgi turi pabaigt iki pirmadienio, nes darželyje jau laukia kitos , o kodėl pagal kitą mokysis, bus lengvesnė ar sunkesnė??
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:32 AM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na orelis pas mus tai gaidelis jei toks bus ir savaitgalį nuplauks mūsų išvyka su keturračiais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:33 AM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pagal senesne programa daba mokinos pagal:pupa,gile,riesuta,nendre o daba :saltinelis,skaiciu salis,gamta ir as..na nebus lengvesne,bet ta naujesne yra visi dalykai tarpusavi susija
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:40 AM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na pagal senesne programa daba mokinos pagal:pupa,gile,riesuta,nendre o daba :saltinelis,skaiciu salis,gamta ir as..na nebus lengvesne,bet ta naujesne yra visi dalykai tarpusavi susija a va kaip aišku tada kada jau žadi leist į naują mokyklą ar nori jie eiti?
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:49 AM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a orelis pas mus tai gaidelis pas mus ir ne ką geresnis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:53 AM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos Cirkai pas mane nuo ryto.., tvarkaus, girdžiu didžioji mane kviečia, tipo pasiimk tą drugelį, daužos į langą, neduoda miegot, na pamaniau serga, gal temp pakilo, kad apie drugelius kliedi nueinu, o gi koksgražus, didelis drugelis skraido jų kambaryje,ir daužos į langą.. pagailo, išleidom į tą lauką, nors šalta, sninga tai va, pasiekavinsiu dar truputėli nete, kažką valgyt pridarysiu, ir kaip nuo pietų išeisiu mokyklon, vakare tepareisiu, nes visose trijose klasėse susirinkimai, ir dar plius visuotinis..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:54 AM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a va kaip aišku tada kada jau žadi leist į naują mokyklą ar nori jie eiti? nuo pirmadienio jau naujojoj,cia jiem bus gimtadienio dovana nori tik klause ar ir nauja mokytoja tiek sauks,nemokes normaliai sneket
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 10:56 AM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pagailo, išleidom į tą lauką, nors šalta, sninga labai sauniai padarei drugelio zudike as tai pernai auginau,kol po savaites radau nebegyva
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 11:11 AM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nori tik klause ar ir nauja mokytoja tiek sauks,nemokes normaliai sneket na jo, geras pirmas įspūdis Quote (idit) labai sauniai padarei drugelio zudike as tai pernai auginau,kol po savaites radau nebegyva na negaliu žiūrėt, kaip jis į langą daužos.., jei ir vyks pagrabynos, geriau ne mano namuose
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |