Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 2:38 PM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) žinot ką, sumasčiau, kad reiks nusipirkt vandeniui atsparaus lako, ir nusdekupažuot botus, pasidarysiu suskeldėjusius, su kokiom kvietkom... nebloga mintis, parodyk jei sugalvosi pasidaryt tokius
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 2:53 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va parsiveziau is mokyklos vaikinus,ryt sakiau jau nebeleisiu<pamokos lafa>.mokytoja mates kad nedavolna,bet sekmes palinkejo . va daba dar cia iki koliu 5 pasedsesiu ir paskui ikaima vaziuosiu tai visa savaitgali vel nosies cia nekisiu,na bet gal DoveFoto, mane pakeis nesustos plepalai.Quote (DoveFoto) žinot ką, sumasčiau, kad reiks nusipirkt vandeniui atsparaus lako, ir nusdekupažuot botus, pasidarysiu suskeldėjusius, su kokiom kvietkom ale va kokia sauni ideja,na ir sumastyk tu taip o pas mus tai tragedija oras +2 ir atseit sninga o gal lyja nesupratau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:07 PM | Žinutė # 528 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va parsiveziau is mokyklos vaikinus,ryt sakiau jau nebeleisiu<pamokos lafa>.mokytoja mates kad nedavolna,bet sekmes palinkejo . va daba dar cia iki koliu 5 pasedsesiu ir paskui ikaima vaziuosiu tai visa savaitgali vel nosies cia nekisiu,na bet gal DoveFoto, mane pakeis nesustos plepalai. kaip faina, na nebloga būtų pamaina kal nesustos plepalai na jei toks oras tai manau mes su keturračiai tikrai niekur nelėksim, reiks galvoti kažką kito Quote (idit) tai tragedija oras +2 ir atseit sninga o gal lyja nesupratau pas mus tai sninga tai lyja va dabar lyja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:26 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) žinot ką, sumasčiau, kad reiks nusipirkt vandeniui atsparaus lako, ir nusdekupažuot botus, pasidarysiu suskeldėjusius, su kokiom kvietkom... juokas minčių visada pilna tu Quote (snieguoliuke) aga paskutiniu metu likom tik Idit, vaidabas ir aš galvoju galvoju iš manęs net darbe juokėsi, sako vos ateini tuoj prie kompo ir į forumą, kol nepasisveikini tol darbai nejuda gerai,gerai šaunu kad nors jūs esat tos etatinės Quote (DoveFoto) neprikarksėk čia man gerai tyliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:28 PM | Žinutė # 530 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va daba dar cia iki koliu 5 pasedsesiu ir paskui ikaima vaziuosiu tai visa savaitgali vel nosies cia nekisiu,na bet gal DoveFoto, mane pakeis nesustos plepalai. nelabai ji pakeis ji į kaimą varys su rogėm važinėtis arba po balas lakstyti Quote (idit) o pas mus tai tragedija oras +2 ir atseit sninga o gal lyja nesupratau juokas pas mus tas pats šūdas atsiprašant
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:37 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai,gerai šaunu kad nors jūs esat tos etatinės aga gerai, galėtų būt ir daugiau mes jau senos tarkos, reikia šviežumos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:49 PM | Žinutė # 532 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga gerai, galėtų būt ir daugiau mes jau senos tarkos, reikia šviežumos nu jo šviežumo tai tikrai reikia reklamuokite puslapiuką kad dalyvių daugiau užeitų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 4:43 PM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reklamuokite puslapiuką kad dalyvių daugiau užeitų reklamuoju . na va su vaikinais spurgu pisikisom,idomu kuom kaime vaisins
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 5:45 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va su vaikinais spurgu pisikisom skanu spurgikės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 6:42 PM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ba va, aš iš po susirinkimų.., nelabai įdomu, nieko blogo nepasakė tai va, bendrai viską apšnekėjom, apsitarėm, parėjau namo, va vaistų su arbata išgėriau, nes su skaudančia gryžau.. net juokas suėmė, mokykloj karantino neskelbia, nes nedaug serga, ale pasitaikyk, tik va maniskių klasėse po puse.. mano mažylis kaip ir nieko, o didžiajai temperatūra beveik 39, iki 37,5 numušam, ir vėl kyla
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 6:46 PM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano mažylis kaip ir nieko, o didžiajai temperatūra beveik 39, iki 37,5 numušam, ir vėl kyla oho tai gripas ar taip peršalimas?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 6:53 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho tai gripas ar taip peršalimas? velniai žino, stebiu.., o jei saku dar kils temp, kviesiu greitukę.., ankščiau susitardavom, jei ką, kad į ligoninę nevežt, ti dabar jau važiuočiau, nes pas mus gyd, tik receptam išrašinėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 7:27 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis pleputės Quote (Laurituke) nu jo šviežumo tai tikrai reikia reklamuokite puslapiuką kad dalyvių daugiau užeitų Reklamuoju,jau ir susidomėjomo susilaukėme,jau su keliomis bendrauju ir kalbinu,kad ateitų pas mus,nes pas mus smagus,draugiškas ir mėgstamiausias forumiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 7:46 PM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano mažylis kaip ir nieko, o didžiajai temperatūra beveik 39, iki 37,5 numušam, ir vėl kyla oo negerai tokia aukšta temperatūra manau gripas pagavo na sveikit
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 7:48 PM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reklamuoju,jau ir susidomėjomo susilaukėme,jau su keliomis bendrauju ir kalbinu,kad ateitų pas mus,nes pas mus smagus,draugiškas ir mėgstamiausias forumiukas reklamos tai manau pakankamai va kad daug kas sako kad ateinam o plepsės nei vienos kažkaip manau ones ir facbookai nukonkuruoja , nors kitur plepsių nemažėja na nieko manau bendrom jėgom ką nors nuveiksim
|
Atsijungęs |
| |