Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:48 PM | Žinutė # 646 |
[ ( IE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O va mano draugės nei viena nesigaili,nenori į LT As galima sakyti neilgai esu toi svetimoi salyje, tik 8 menesius, gal del to dar yra namu ilgesys, jei cia pabuciau kokius 2-5 metus, tada jauciu kad nebenoreciau niekur gryzti, niekur bevaziuoti. Visi taip kalba, kad prdzia sunki, o poto nebenori niekur is cia isvaziuoti. ![galvoju](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/2736e5c43092f1fa1b9517f0e1863f5f.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:58 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) As galima sakyti neilgai esu toi svetimoi salyje, tik 8 menesius, gal del to dar yra namu ilgesys, jei cia pabuciau kokius 2-5 metus, tada jauciu kad nebenoreciau niekur gryzti, niekur bevaziuoti. Visi taip kalba, kad prdzia sunki, o poto nebenori niekur is cia isvaziuoti. galvoju Tai žinoma,dar neilgai esi Airijoje,mano draugės mažiausiai po 6 metus jau ne LT gyvena ir nėra minčių gryšti,bet ir sakė pradžia buvo sunki,norėjosi viską mesti,tačiau iškentėjo viską ie dabar gerai gyvena. Tau tai pat manau viskas gerai susiklostys,reikia tik laiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:01 PM | Žinutė # 648 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tau tai pat manau viskas gerai susiklostys,reikia tik laiko Man ko cia labiausiai truksta Airijoi tai draugu, tampa tokai pilka kasdienybe cia, darbas - namai. Todel ir atsiranda ilgesys Lietuvos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:03 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Man ko cia labiausiai truksta Airijoi tai draugu, tampa tokai pilka kasdienybe cia, darbas - namai. Todel ir atsiranda ilgesys Lietuvos miela Tikiu,kad trūksta draugų,bet žinok pradžia tokia ir būna,vien tik darbas ir namai. Nieko su laiku viskas praeis,susirasi draugų,paskui ir laiko atsiras,bus nebe vien tik darbas ir namai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:09 PM | Žinutė # 650 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko su laiku viskas praeis,susirasi draugų,paskui ir laiko atsiras,bus nebe vien tik darbas ir namai Man butent si ziema buvo pati nuobodziausia, ilgiausia mano gyvenime. Kaskaip Lietuvoje daug ka sugalvodavom pivirinti savo kasdienybe, o cia labai daug kam suristos rankos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:30 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Man butent si ziema buvo pati nuobodziausia, ilgiausia mano gyvenime. Kaskaip Lietuvoje daug ka sugalvodavom pivirinti savo kasdienybe, o cia labai daug kam suristos rankos Na bent jau šiame forume,turėsi virtualių draugių,galėsime papletėti apie viską ir apie linksmas akimirkas ir apie liūdnas,palikysime tau kompaniją,kad taip liūdną nebūtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:27 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakarėli oij, ašjau namie, nusikalus kaip...apėjom abu Babilonus, Baugofą, maksę...Snieguoliuke, apgavai, nera diulaitui nuolaidos, tik Tuborgui na ka, visi ledynmetį žiūri, tai galiu čia pašniūrinėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:30 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Salona, sveika prisijungus prie mūsų užsuk ir dažniau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:39 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, ašjau namie, nusikalus kaip...apėjom abu Babilonus, Baugofą, maksę...Snieguoliuke, apgavai, nera diulaitui nuolaidos, tik Tuborgui na ka, visi ledynmetį žiūri, tai galiu čia pašniūrinėt vakar Klevo maksei buvom, tai tikrai buvo 1,29, nes pati paiemiau 3
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:44 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Sveikutes visos, tai kaip sestadienis? Nusprendziau ir as prisijungti prie jusu plepaliuku. Siuo metu gyvenu Airijoje, tai pasilgau Lietuvos, Lietuvos zmoniu Orelis ir pas mus tragiskas, tai kadangi nenuobodziavus sakau pabendrausiu su jumis mergaites labukas, smagu kad prisijungei Quote (Romeniukas) Suprantama,pas mane visos draugės klasiokės išvažiavusios gyventi iį dirbti į užsienį su visomis šeimomis, seniau dar vis galvodavo apie sugryžimą į LT,o dbar net minčių sako tokių nėra,sako ką čia veikti,skursti Mūms ir vis siūlo išvažiuoti,sako ką jūs vis dar čia veikiate,bet kažkaip mes dar neskubame palikti Lietuvos,bet jei ateityje bus tokia galimybė,tikrai išvyksime. nelabai sakė apsimoka tas užsienis, aišku darbas yra ir gerai, o apie susitaupymą tai reikia labai diržus veržtis jaučiasi krizė ir užsienyje na aišku ne tiek kaip Lietuvoje
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:44 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakar Klevo maksei buvom, tai tikrai buvo 1,29, nes pati paiemiau 3 zinok ten salia sustatyto Tuborgo kaina, konsultantą kviečiaus, sakė netam, kaina ne ten uždėta, vadinas mokėjai kaip ir visada dar gražiau, kai vyrui liepiau paimt, tas ateina, sako nėra, sakau yra, Snieguoliukė sake, tai jis kai pradjo juoktis, sako nauji metai praėjo, nei Seniais šalčiais,nei Snieguolėm nebetikėk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:44 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Laba vakarėli 4 oij, ašjau namie, nusikalus kaip...apėjom abu Babilonus, Baugofą, maksę...Snieguoliuke, apgavai, nera diulaitui nuolaidos, tik Tuborgui 12 na ka, visi ledynmetį žiūri, tai galiu čia pašniūrinėt Sveikute, tai prašlavei visas pardes po truputi ane aha maniškiai žiūrėjo ledynmetį dabar kažkokį kita,tik mažylis namie yra,didysis pas močiute
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:46 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nelabai sakė apsimoka tas užsienis, aišku darbas yra ir gerai, o apie susitaupymą tai reikia labai diržus veržtis jaučiasi krizė ir užsienyje na aišku ne tiek kaip Lietuvoje kas gerus darbus turi čia, gal ir neapsimoka,bet ten gali nesiplėšydamas, pilnavertiškai gyvent, o čia ardamas tik egzistuot.tokia jau skaudi ta realybė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:46 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dar gražiau, kai vyrui liepiau paimt, tas ateina, sako nėra, sakau yra, Snieguoliukė sake, tai jis kai pradjo juoktis, sako nauji metai praėjo, nei Seniais šalčiais,nei Snieguolėm nebetikėk juokas Nu geras Tai va pasibaigė kalėdos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:47 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) AS nesigailiu kad isvaziavau, daugiau cia atsivere pragyvenimo galimybes, bet ka norit ta sakykite, emigrantas budamas, lieki emigrantu, i tave ziuri nepilnavertiskai, nesijauti savas svetimoje salyje, tavo veiksmai daug kur apriboti, kaskaip as daznai pajauciu kad man cia Airijoi truksta oro, daznai negaliu saves isreiksti, taip kaip budavo Lietuvoje. Gal todel, jei pasitaikytu gera galimybe, geras darbas, as su mielu noru gryzciau namo. būna visko, bet teisybę sakai svetimoje šalyje ir lieki svetimas bet apsiprasi Quote (Romeniukas) O va mano draugės nei viena nesigaili,nenori į LT tai jos nepatriotės mūsų draugaui buvo išvažiavę padirbo 3m ir sugrįžo, sakė visur gerai bet namuose geriausia
|
Atsijungęs |
| |