Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:33 AM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei gali nupirkti brangią dovaną tai kodėl gi ne net kas gali cia neperka.tiesiog yra pigiau atsisiusti.na mes kogero brangiaisiai esam vaikiam<bet bendra dovana visiem trim>tai zaidimu konsoles.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:34 AM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ech, fotikas išsikroves tingiu kraut, būčiau vaizdelių įmetus, sėdžiu, ir matau pro langa kaip vyšnelės gražiai iki žemės nulinksta, ir vėl atsistoja... eik krauti greitai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:36 AM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šakės, mes kai apmūryjom namą, pakėlėm stogo kraštus, na blėtas, nes reikėjo jog blokeliai užsidengtų, tai va lauke buvau, vienoj vietoj skardąjau apie metrą vėjas pakelia, parašiau saviškiui, ka mokslai nepabėgs, ir jei dar stogą savo kieme nori rast, galėtu gryžt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:38 AM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) vienoj vietoj skardąjau apie metrą vėjas pakelia, parašiau saviškiui, ka mokslai nepabėgs, ir jei dar stogą savo kieme nori rast, galėtu gryžt sakes,na gal spes gryzt ir pritvirtint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:41 AM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šakės, mes kai apmūryjom namą, pakėlėm stogo kraštus, na blėtas, nes reikėjo jog blokeliai užsidengtų, tai va lauke buvau, vienoj vietoj skardąjau apie metrą vėjas pakelia, parašiau saviškiui, ka mokslai nepabėgs, ir jei dar stogą savo kieme nori rast, galėtu gryžt siaubas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:44 AM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na nemanau kad reik vaikam pirkt uz tokias kainas zaislus. aš irgi nemanau, na nebent savam bet pastoviai sulaužo tas krikštasūnis, o dar kito gimtadienis, o dar darugių vaikučiai, tai per metus vien 1000 dovanoms na tikrai ne pernai nupirkom dviratį triratuką ir jo jau nebeturi, sakaiu nieko brangaus daugiau nebepirksim Quote (Romeniukas) Jei gali nupirkti brangią dovaną tai kodėl gi ne,bet jei laužo tai tikrai neverta. Mūsų vaikų krikštotėvai papyko ir sakė kitais metais nupirks dovaną už kokius 10lt,nes sako koks tolkas vistiek sulaužo per kelias dienas ir nevertina nesaugo žaislo. savam vaikui gal ir gali, arba tam kas saugo žaisliukus o manau kažkaip jau pas tave nebemaži vaikinukai, turėtų pradėti vertinti dovanas o tai nieko nebegaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:46 AM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu pypppp, tele2 dar ryšio nebėra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:48 AM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nu pypppp, tele2 dar ryšio nebėra pas mus dar yra bet va grįžo brangusis pietaut sakė kiek iškvietimų žmonės be elektros sėdi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:49 AM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šakės, mes kai apmūryjom namą, pakėlėm stogo kraštus, na blėtas, nes reikėjo jog blokeliai užsidengtų, tai va lauke buvau, vienoj vietoj skardąjau apie metrą vėjas pakelia, parašiau saviškiui, ka mokslai nepabėgs, ir jei dar stogą savo kieme nori rast, galėtu gryžt oho nu jau tikrai tegul lekia namo Quote (vaidabas) nu pypppp, tele2 dar ryšio nebėra nu visai užlenks ten jus tas vėjas aš išėjau į lauką siaubas vos nenunešė ,uošvis mašiniuką išvaževo apdrausti metams nu faina nereiks iš savų litų mokėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:49 AM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu va,prisiskambinau šiaip ne taip, parvažiuoja namo, sutvarkysim gal kaip nors...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:49 AM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus dar yra galvoju bet va grįžo brangusis pietaut sakė kiek iškvietimų galvoju žmonės be elektros sėdi galvoju siaubas kažkoks kiek nuostolių pridarys tas vėjas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:50 AM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nu pypppp, tele2 dar ryšio nebėra yra baznycia Quote (snieguoliuke) Jei gali nupirkti brangią dovaną tai kodėl gi ne,bet jei laužo tai tikrai neverta. Mūsų vaikų krikštotėvai papyko ir sakė kitais metais nupirks dovaną už kokius 10lt,nes sako koks tolkas vistiek sulaužo per kelias dienas ir nevertina nesaugo žaislo. savam vaikui gal ir gali, arba tam kas saugo žaisliukus o manau kažkaip jau pas tave nebemaži vaikinukai, turėtų pradėti vertinti dovanas o tai nieko nebegaus na svarbiausia kad vikas mojetu dzoaugtis dovanom.aniskiai tai nera islepinti tuo klausimu.ui kaip Augusto akys zibejo is laimes kai pele uz danti atnese lipduku lapeli o va brolio ivaikis net gaves keturati buvo nepatenkintas,nes sikna pilna visko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:50 AM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) siaubas kažkoks kiek nuostolių pridarys tas vėjas aga, jau skambino iš ten kur sodą turim, sako pas kaimynus elektra dingo, tai kviečia kad pažiūrėtų, pas draugus už miesto irgi dingo, sakė eis bandyt pats žiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:50 AM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus dar yra bet va grįžo brangusis pietaut sakė kiek iškvietimų žmonės be elektros sėdi na ką, vakarą gal praleisim romantiškai, žvakių švisoje, o gal dar kam nuskils ir
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:53 AM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) svarbiausia kad vikas mojetu dzoaugtis dovanom.aniskiai tai nera islepinti tuo klausimu.ui kaip Augusto akys zibejo is laimes kai pele uz danti atnese lipduku lapeli o va brolio ivaikis net gaves keturati buvo nepatenkintas,nes sikna pilna visko va va tas svarbiausia, pamenu atėjo į Domsiaus gimtadienį draugas ir dovanų atnešė savo nupieštą atviruką, tai džiaugėsi ir pasikabino matomoj vietoj , o va vienas mūsų krikštasūnis tik nuvažiuoji iš kart ar atvežėt man ką nors sakau ar buvai geras, sako ne tai va sakau nieko neturim tik saldainių
|
Atsijungęs |
| |