Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:30 AM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) Vyresniajai 10 bus, viduriniajai 3 bus, o mazajam 7 menesiai bus miela kaip faina kiek vaikiukų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:35 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) as tai barbes labiau darau, dekupazas geras dalykas, bet neuzsikabinau, dar su biseriu bandziau, ryt paplepesime labai smagu kad daugėja čia pas mus kas užsiima grožių darymais susirask mane skaipe atsiūsi nuotraukėlių pavyzdžių įdėsiu į albumą facebooke ten yra mūsų merginų darbukų Quote (Romeniukas) Aš tai nieko neveikiu,visą dieną lovoje pragulėjau,išlipu bandau pasedėti,bet vėl gulu,nes nėra sveikatos sedėti,bet prisėdau prie pc,nes jau kaulus skauda nuo gulėjimo nu jo man iregi taip buvo eina sau kaip nusiguli bet kai sirgau nieko daugiau ir nesinorėjo o tik gulėti kaip vaikai neužsikretė dar? Quote (boruzele) vot man ir knieti pradet paciai papuosaliukus darytis ,bet velnias nera kam pamokinti pas mus prie rangdarbių labai daug yra info aš irgi darydavau smagu kol nenusibosta Quote (boruzele) apie kokias cia barbes manau apie saldainių kažkaip dedasi barbė lėlė ir suknelė jos daroma iš saldainių manau tokios arba klystu Quote (Romeniukas) Man atrodo,kad čia didelio mokslo nereikia,gal labiau kruopštumo ir idėjų būtent taip Quote (Romeniukas) Aš tai pagalvojau,kad daro barbes iš saldainių juokas nu manau kad tokias ir daro
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:39 AM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai smagu kad daugėja čia pas mus kas užsiima grožių darymais susirask mane skaipe atsiūsi nuotraukėlių pavyzdžių įdėsiu į albumą facebooke ten yra mūsų merginų darbukų koks tavo skype, kiek veliau atsiusiu, nes motinine keite tai teks persikelti foto labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:40 AM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip faina kiek vaikiukų is pradziu kol apsipratau buvo sunkoka, o dabar jau viskas super
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:43 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Malonu,kad prisijungei prie mūsų,parašyk savo vaikučių gimimo datas prie tam skirtos temos ir tavo vaikučiai bus sveikinami su gimtadieniu reikia surasti kur cia yra viskas :) dar tik kojas apsilineju :) Quote (boruzele) apie kokias cia barbes Barbes tai su saldainainiais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:43 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) koks tavo skype, kiek veliau atsiusiu, nes motinine keite tai teks persikelti foto 10 labas rytas 4 sveikute ups sakau susirask ir skaipo neparašiau LRMetlovai mano Quote (zaliaake25) is pradziu kol apsipratau buvo sunkoka, o dabar jau viskas super anwei nu jo tikiu bet faina aš jau vis dažniau pagalvoju apie antrą
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:44 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) manau apie saldainių kažkaip dedasi barbė lėlė ir suknelė jos daroma iš saldainių manau tokios arba klystu tokios tokios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:44 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) reikia surasti kur cia yra viskas :) dar tik kojas apsilineju :) apeik,apeik visur
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:44 AM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) tokios tokios _liuks_
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:48 AM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo tikiu bet faina aš jau vis dažniau pagalvoju apie antrą kokio amziaus pirmasis leliukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:49 AM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) kokio amziaus pirmasis leliukas Rugsėjį bus 4
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 10:27 AM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Rugsėjį bus 4 miela tai jau didutis ikeliau tas barbes darytas, ten pirmosios buvo tai truputi blynas pasviles gavosi
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 10:34 AM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės Žaliaake sveika prisijungus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 10:42 AM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės prikepiau karštų sumuštinių, vaikai vistiek, parpia, nei kvapo neužuodžia o mes papusryčiaujam, ir lėksim pas draugę, jos vyras ligoninėj, jai pečius užsikišo, ar kas ten, ir tyli, vargsta ten dūmuos viena tai va, gražiai sninga pas mus, geros visoms dienelės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 11:22 AM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) tai jau didutis aha jau didelis Quote (zaliaake25) ikeliau tas barbes darytas, ten pirmosios buvo tai truputi blynas pasviles gavosi 10 einu pažiūrėti n Quote (virginijak) Sveikos mergytės labutis Quote (vaidabas) Sveikutės 4 prikepiau karštų sumuštinių, vaikai vistiek, parpia, nei kvapo neužuodžia juokas o mes papusryčiaujam, ir lėksim pas draugę, jos vyras ligoninėj, jai pečius užsikišo, ar kas ten, ir tyli, vargsta ten dūmuos viena tai va, gražiai sninga pas mus, geros visoms dienelės mua labuks sekmadienis vaikai kietai miega
|
Atsijungęs |
| |