Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 6:35 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš irgi čia viena papliotkijau ir išeinu kol nėra nei vienos užsuksiu vėliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:04 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu tai gal bent viena ateisit?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:16 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš irgi permečiau viską Quote (Laurituke) aš irgi čia viena papliotkijau Quote (Laurituke) nu tai gal bent viena ateisit? na as vel jungiuos.tai kaip sekes pas gydytoja?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:18 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as vel jungiuos.tai kaip sekes pas gydytoja? pagaliau ne viena gerai viskas gerklė ne raudona,plaučiuose nieko tik slogytė tai sake ir į lauką eiti jei nelabai šalta,lašiukus lašintis ir šią sav namuose pabūti paatostogauti nuo darželio tai va patenkinti gryžom tik mažius gryštant 6val lūžo kada kaži atsikels jis man naktinės šnd jaučiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:22 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai viskas gerklė ne raudona,plaučiuose nieko tik slogytė tai sake ir į lauką eiti jei nelabai šalta,lašiukus lašintis ir šią sav namuose pabūti paatostogauti nuo darželio tai va patenkinti gryžom tik mažius gryštant 6val lūžo kada kaži atsikels jis man naktinės šnd jaučiu tai kad nesusirgo rimciau,o tu jo nezadini?as tai Zyguliui neleidziu vakare ilgai miegot po val jau zadinu tada bent vakare nebuna problemu del uzmigimo. va o Martynui jau temperatura sukilo,tai buvau pas kaimyne paracetamolio parsinesiau.tikiuosi labai neisisrgs,ir gales kita savaite i mokykla zygiuot
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:30 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai _liuks_ kad nesusirgo rimciau,o tu jo nezadini?as tai Zyguliui neleidziu vakare ilgai miegot po val jau zadinu tada bent vakare nebuna problemu del uzmigimo. žadinu nesikelia tai ir miega bet žiūriu budinasi nosikė labai užsikišusi tai gal ilgai nemiegos Quote (idit) va o Martynui jau temperatura sukilo,tai buvau pas kaimyne paracetamolio parsinesiau.tikiuosi labai neisisrgs,ir gales kita savaite i mokykla zygiuot niu va sirgo jis jau ar atkrito?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:34 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu va sirgo jis jau ar atkrito? susirgo.nes sekmadieni lauke isbuvo gal 6 val tai kogero ir parsalo,dar zandus nusalo tai daba net nebzinau kuom juos betept oda net sutrukinejus kiaurai.ateiti tiesiog nebeleisiu ilgai but lauke kol neatsils normaliai. Quote (Laurituke) žadinu nesikelia tai ir miega bet žiūriu budinasi nosikė labai užsikišusi tai gal ilgai nemiegos ui koks miegaliukas,man paciai budavo sunku toki meiluma zadint
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:36 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) susirgo.nes sekmadieni lauke isbuvo gal 6 val tai kogero ir parsalo,dar zandus nusalo tai daba net nebzinau kuom juos betept oda net sutrukinejus kiaurai.ateiti tiesiog nebeleisiu ilgai but lauke kol neatsils normaliai. vajatau kaip stipriai pašalo jis tai su kokiu labai drėkinančiu tinkančiu pašalus tu jį tepk Quote (idit) ui koks miegaliukas,man paciai budavo sunku toki meiluma zadint aha ir man taip žinok nu taip atrodo skaniai miega
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:41 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ateis,ateis ji vakarais daugiau reiškiasi apie pasakas va čia tiksliai pasakyta Quote (Laurituke) nu ir pripliurpėt pavarėm kaip reikalas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:41 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vajatau kaip stipriai pašalo jis tai su kokiu labai drėkinančiu tinkančiu pašalus tu jį tepk atrodo su visais imanomais kremais teplioju,net alyvuogiu aliejum.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:46 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va čia tiksliai pasakyta _liuks_ Quote (snieguoliuke) pavarėm kaip reikalas nuuuu...jjoooo..... Quote (idit) atrodo su visais imanomais kremais teplioju,net alyvuogiu aliejum. ir nieko?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:47 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o Martynui jau temperatura sukilo,tai buvau pas kaimyne paracetamolio parsinesiau.tikiuosi labai neisisrgs,ir gales kita savaite i mokykla zygiuot gal peršalo kur
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:48 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir nieko? labai greit susigeria,arba beseldami nusivalo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:48 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke na va vėl pailsės nuo darželio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 7:49 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) abai greit susigeria,arba beseldami nusivalo nu jo vaikui tas ištepimas,tik miegant ramiai pabūna
|
Atsijungęs |
| |