Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:09 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai va, davai apsirūpinam vakarui, vyrus kuo užkišam, kad vakarot laisvai galėtume, o tai girdėjot, sakė Pumpurėlio brangiausias, devint val jau ją pasakų sekt tempia 10 juokas čia gera mintis tik man nereikia nieko rūpintis kaip gerai abu su vyrioku prie kompo jis prie savo aš prie savo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:09 PM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va matau kokie grazus riesuteliai ačiukas, dailumo tai trūksta, bet sakau kai antrą kartą bandysiu bus gražesni svarbiausia kad skanūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:09 PM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) garsiai? aga tai kinderiui į taupyklę teko 2Lt įmesti nerazu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:09 PM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga juokas juokas juokas tai kinderiui į taupyklę teko 2Lt įmesti juokas NUSIBAUDEI
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:12 PM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) NUSIBAUDEI dar čia sakė mažai sako kadangi šiandien nupirkai pienišką kokteilį tai padarysiu tau nuolaidą žinau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:13 PM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Quote (Laurituke) NUSIBAUDEI dar čia sakė mažai sako kadangi šiandien nupirkai pienišką kokteilį tai padarysiu tau nuolaidą Quote (idit) nerazu žinau mes tai visi be islygu valgom muila kol suputos
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:16 PM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) saunuoliai o apie ka buvo klausimai? kaskart vis kitokie, šiandien Lietuvių dievybės, minklės, mįslės, saugumo internete. ir dar kažkoks... na kaskart būna keturi etapai, po penkis klausimus, duotas laikas, ir atsakinėjam, tuo pačiu Gustavo tiesioginė transliacija..na visai patiko, daug vaikų, azartas, aš seniausia ten , ale vis smagu,kur gali dalyvaut šeimyna kitur gi manes jau nebepriims
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:16 PM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dar čia sakė mažai juokas juokas juokas sako kadangi šiandien nupirkai pienišką kokteilį tai padarysiu tau nuolaidą juokas juokas pasisekė mamuk Quote (snieguoliuke) žinau pasitaiko ir mums su tais keiksmažodžiais stengemės labai bet būna nu ką padarysi Quote (idit) mes tai visi be islygu valgom muila kol suputos juokas skanu?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:19 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| įdomu, pro urį galą putų laukiat
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:19 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes tai visi be islygu valgom muila kol suputos oj geras ir dažnai tenka Quote (Laurituke) pasitaiko ir mums su tais keiksmažodžiais stengemės labai bet būna nu ką padarysi tai aš irgi šeip nesikeikiu bent jau prie vako , bet va šiandien sudegė mano vieni riešutukai ėmiau keptuvę pirštą priliečiau nudegiau tai ir pasileidau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:19 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaskart vis kitokie, šiandien Lietuvių dievybės, minklės, mįslės, saugumo internete. ir dar kažkoks... na kaskart būna keturi etapai, po penkis klausimus, duotas laikas, ir atsakinėjam, tuo pačiu Gustavo tiesioginė transliacija..na visai patiko, daug vaikų, azartas, aš seniausia ten , ale vis smagu,kur gali dalyvaut šeimyna kitur gi manes jau nebepriims idomu smagu kad tokias viktorinas veda na savite nieko nesinori
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:21 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) įdomu, pro urį galą putų laukiat Quote (snieguoliuke) oj geras ir dažnai tenka na i savaite vis pakaitom,pabandykit pacios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:21 PM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na savite nieko nesinori juokas reikia manyti Quote (snieguoliuke) bet va šiandien sudegė mano vieni riešutukai ėmiau keptuvę pirštą priliečiau nudegiau tai ir pasileidau nu va ir dar pirštas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:22 PM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke avataras
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 8:22 PM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na i savaite vis pakaitom,pabandykit pacios juokas nenorim ne
|
Atsijungęs |
| |