Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:30 AM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit, privietik
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:32 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit, privietik
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:33 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas,na kaip savitgalis praejo?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:35 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas labas,na kaip savitgalis praejo? oij, ir apsižmonėjau, ir sušalau, ir nusiplukiau, tai dabar relaksuoju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:35 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bijojau ir aš, ir dar dabar neramu..gal priprasiu, mažai mano kur dar eina, mažoji daugiau į kokius šokius, bet jau tada sėdim abu kaip ant adatų, ir žiūrim į laikrodį tik tiek, kad bandom kalbėt, apie viską, savo draugų pavyzdžiais ir tt, na svarbiausia kap bebūtu, kad žinotu, jog mes su jais, už juos, nors ir ką pridirbus aprėkiam bandau per aplink, pvz parodyt, kaip šlykštu, girta mergina, moteris, ką pasiekė tos, kurios populiarios tarp bernų, lipdamos per juos, kaip per kopečias, na dažnai pašnekam visokiom temom, taip išpešam koks jų požiūris į tai va va svarbiausia apie viską kalbėt tada ir ta paauglystė ne tokia baisi šaunūs jūs tėvai vaidabas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:39 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va va svarbiausia apie viską kalbėt tada ir ta paauglystė ne tokia baisi šaunūs jūs tėvai vaidabas ačiū bandom vaikams duot tai, ko patys neturėjom, ir ko mums trūko..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:39 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas labas,na kaip savitgalis praejo? palyginus ramiai buvom pas draugus šeštadienį pirtelėje pasikaitinom, o sekmadienį į šuniukų parodą ėjom o dabar va su kinderiu karaliaujam nes jam savaitėlę atostogos kaip tau savaitgalis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:39 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, ir apsižmonėjau, ir sušalau, ir nusiplukiau, tai dabar relaksuoju panasei ir as
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:41 AM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ačiū bandom vaikams duot tai, ko patys neturėjom, ir ko mums trūko.. kaip šaunu, kiti kurie kažko negavo ir patys taip elgiasi o va kokie jūs šaunuoliai mes irgi kažkaip vadovaujamės tuo principu, kad ką mes matėm ( čia apie tėvų barnius ir t.t.) stengsimės nerodyti savo vaikams ir ko neturėjom mes stengsimės suteikti jam
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:45 AM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na dabar turiu problemą turim seną, nereikalingą pianiną, jam ir remonto reik, ale išmest dar gaila, bet va vietą bereikalingai užima..tai naršau skelbimus, gal jūs girdėjot, gal kas dalim superka? Vilniuj radau, tai išsikvieti, 50lt apžiūrą sumoki, jei jam jis tinka, porą šimtelių duoda, jei ne, reiks išmest, ir dar pinigus sumokėt o va vis maniau, gausiu kelis litukus, bus prisidėt prie gitaros, nes mergaitės nori mokintis, namie, tai sakau bili kol dar koks noras yra, ir vietos mažiau užimtu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 11:50 AM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na dabar turiu problemą turim seną, nereikalingą pianiną, jam ir remonto reik, ale išmest dar gaila, bet va vietą bereikalingai užima..tai naršau skelbimus, gal jūs girdėjot, gal kas dalim superka? Vilniuj radau, tai išsikvieti, 50lt apžiūrą sumoki, jei jam jis tinka, porą šimtelių duoda, jei ne, reiks išmest, ir dar pinigus sumokėt o va vis maniau, gausiu kelis litukus, bus prisidėt prie gitaros, nes mergaitės nori mokintis, namie, tai sakau bili kol dar koks noras yra, ir vietos mažiau užimtu eh gaila kad toli esat,vyro seuo noretu pianino,nes nebegroja su gitara o buvo pirke jai tevai gera ir nauja
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 12:00 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) eh gaila kad toli esat,vyro seuo noretu pianino,nes nebegroja su gitara o buvo pirke jai tevai gera ir nauja na va, kokio velnio ta Lietuva tokia didelė na nužiūrėjau jau gitarų, pradžiamoksliui, su derintuvu ir tt, jau už tris šimtelius gaut galima....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 2:02 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką ar yra plepsių mes su kinderiu grįžom iš parduotuvės tai dabar arbatytę geriam , o koks oras fantastiškas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 2:55 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės pasirodau ir aš biški buvau užlūžusi prie kompo beveik dvi dienas nebuvau bet jau sugryštu mažius mano suslogavo tai į daržą vėl neinam o taip jau buvo priprates na nieko pasveiksim vėl eisim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 3:38 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mažius mano suslogavo tai į daržą vėl neinam o taip jau buvo na nieko tokio kai tokie orai ta slogytė, tikiuosi greitai pasveiksit
|
Atsijungęs |
| |