Ketvirtadienis, 2024-12-26, 4:24 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 3:16 PM | Žinutė # 1261

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labutis miela Sergame mes su vyru,aš jau kaip ir pasveikau,šiandien jau tvarkiausi truputi,judėjau,o dvi dienas net iš lovos nebuvau išlipusi,gripą pasigavau,greičiausiai ir galva man dėl to skaudėjo. liudna Dabar vyraui temperatūra,galva labai skauda. kad tik vaikai netkristų,mažylis truputi pakoso,bet gal praeis. anwei Kažin ar aš dar neatkrysiu,nes šiaip reikia bent jau 3 dienas išsigulėti,bet jau nebegaliu,kaulus skauda,nors truputi pajudėjau,tvarkiausi,valgyt dariau,tai iškart galva truputi pradėjo skaudėti. 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:07 PM | Žinutė # 1262

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va grįžom iš sniego šventės kaip faina buvo oras fantastiškas o vaikai prizų gavo _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:09 PM | Žinutė # 1263

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Sergame mes su vyru,aš jau kaip ir pasveikau,šiandien jau tvarkiausi truputi,judėjau,o dvi dienas net iš lovos nebuvau išlipusi,gripą pasigavau,greičiausiai ir galva man dėl to skaudėjo. Dabar vyraui temperatūra,galva labai skauda. kad tik vaikai netkristų,mažylis truputi pakoso,bet gal praeis. Kažin ar aš dar neatkrysiu,nes šiaip reikia bent jau 3 dienas išsigulėti,bet jau nebegaliu,kaulus skauda,nors truputi pajudėjau,tvarkiausi,valgyt dariau,tai iškart galva truputi pradėjo skaudėti.

sveikatytės miela ir duok vaikams kokios citrinos ir neužsikrės _liuks_ _liuks_ o šeip aišku geriau išsigulėk _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:14 PM | Žinutė # 1264

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
sveikatytės miela ir duok vaikams kokios citrinos ir neužsikrės _liuks_ _liuks_ o šeip aišku geriau išsigulėk _liuks_

Tai taisau vaikams arbatą su medumi ir citrina 10 Žinai jau nebesiguli,dabar vyrą paguldžiau

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:18 PM | Žinutė # 1265

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai taisau vaikams arbatą su medumi ir citrina Žinai jau nebesiguli,dabar vyrą paguldžiau

tai gerai _liuks_ gal ir nebesusirgs miela , gaila kad sirgot šiandien vaikų šventė buvo prie bendruomenių rūmų _liuks_ _liuks_ _liuks_
Romeniukai kaip pasisekė pokalbis dėl darbo miela
o tu jau geriau jautiesi miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:22 PM | Žinutė # 1266

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)

tai gerai _liuks_ gal ir nebesusirgs miela , gaila kad sirgot šiandien vaikų šventė buvo prie bendruomenių rūmų _liuks_ _liuks_ _liuks_
Romeniukai kaip pasisekė pokalbis dėl darbo miela
o tu jau geriau jautiesi miela

Žinau kad buvo šventė,darželyje reklama kabėjo. 10 Dėl darbo nieko gero gerai,kad ir nepasisekė

Jaučiuosi tai dar ne visai gerai,galva dar vis kaip guminė,bet jau nebesiguli lovoje,kaulus net skauda nuo gulėjimo. 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:25 PM | Žinutė # 1267

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Žinau kad buvo šventė,darželyje reklama kabėjo. Dėl darbo nieko gero gerai,kad ir nepasisekė
Jaučiuosi tai dar ne visai gerai,galva dar vis kaip guminė,bet jau nebesiguli lovoje,kaulus net skauda nuo gulėjimo.

an žinok kai sergu irgi nesiguli bet reiktų išsigulėti _liuks_
o jei ieškai siūvėjos darbo atsidarė nauja siuvimo įmonė panevėžyje ir ten ieško daug _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 4:47 PM | Žinutė # 1268

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o jei ieškai siūvėjos darbo atsidarė nauja siuvimo įmonė panevėžyje ir ten ieško daug _liuks_ _liuks_

Kokia įmonė? galvoju

Atsijungęs
vijole1972Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 5:58 PM | Žinutė # 1269

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jaučiuosi tai dar ne visai gerai,galva dar vis kaip guminė,bet jau nebesiguli lovoje,kaulus net skauda nuo gulėjimo.

užjaučiu, nes ir pačiai teko koks "malonumas" o po to irgi vyrą paguldžiau sakau kiek aš viena galiu gulėti gulk ir tu, o vaikai visi prasirgo tik kiekvienas atskirai kas savaitę, bet jiems tai lengva forma praėjo

FACEBOOK
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 6:37 PM | Žinutė # 1270

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vijole1972)
užjaučiu, nes ir pačiai teko koks "malonumas" o po to irgi vyrą paguldžiau sakau kiek aš viena galiu gulėti gulk ir tu, o vaikai visi prasirgo tik kiekvienas atskirai kas savaitę, bet jiems tai lengva forma praėjo

Gerai kas praserga lengva forma,aš tai kai atkrentu tai visai leisgive liudna Negaliu net galvos nuo pagalvės pakelti,kažkaip sunkiai atsergu gripu.Tikiuosi jau kaip ir pasveikau. miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:06 PM | Žinutė # 1271

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kokia įmonė?

nepamenu pavadinimo, bet ieško 19 berods siūvėjų _liuks_ , reikės bendradarbės paklaust pirmadienį jos sesė ėjo darbintus _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:08 PM | Žinutė # 1272

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na plepsėką veikinėjat 4 4 aš tai nuobodžiauju miela miela brangiausias išvažiavęs į chalturkę, kinderis kažką piešia o aš po internetą klaidžioju

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:12 PM | Žinutė # 1273

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš ir klaidžioju po interą,vaikai savo kambarį žiūri kažkokį filmuką,brangusis sirguliuoja,tai guli su arbatos puodeliu,vieną po kito geria 4 Aš praktiškai nuo daug daug arbatos pasveikau ir nuo česnako _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:13 PM | Žinutė # 1274

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kai manęs nėra tai kalbos ir plepalai liejasi laisvai,o kai aš esu tuštuma nors tu ką

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:17 PM | Žinutė # 1275

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aš ir klaidžioju po interą,vaikai savo kambarį žiūri kažkokį filmuką,brangusis sirguliuoja,tai guli su arbatos puodeliu,vieną po kito geria Aš praktiškai nuo daug daug arbatos pasveikau ir nuo česnako

o aš laukiu saviškio jei grįš nevėlai iki Babilono palėksim gal miela miela aš tai godrex įkalu ir kitą rytą lyg niekur nieko _liuks_
Quote (Romeniukas)
Kai manęs nėra tai kalbos ir plepalai liejasi laisvai,o kai aš esu tuštuma nors tu ką

juokas juokas na brangiausiam Pumpurėliui darbas , Vaidabas komisijoj sėdi, kitos gal išlėkusios kur juokas juokas o ir šeip savaitgalį nelabai čia plepsių būna juokas
bet va atbėgęs Pumpurėlis atgaivino plepesius

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024