Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:48 PM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:52 PM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žaliaake25 labukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:52 PM | Žinutė # 1278 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu merginos kas ka veikiat as taip dirbu kad siaubiakas ir tokia super nuotaika ,kad ryt vel darban juokauju visai nenoriu ryt i darba mielai su savo seimyna i koki parkeli nelukciau ,siandien pagalvojau kaip senai buvau su vaikais parke nes savaitgalaisi dirbu,ryte susprogo mano mikrobangine tai siaubas koks kvapas buvo namie ir kiek isgascio na svarbu viskas gerai ,ryt ryte reiks kazkaip suktis ir lekt kita isigyt
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:52 PM | Žinutė # 1279 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu pletikininkiu biuras kur esat
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:54 PM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu merginos kas ka veikiat as taip dirbu kad siaubiakas ir tokia super nuotaika ,kad ryt vel darban juokauju visai nenoriu ryt i darba mielai su savo seimyna i koki parkeli nelukciau ,siandien pagalvojau kaip senai buvau su vaikais parke nes savaitgalaisi dirbu,ryte susprogo mano mikrobangine tai siaubas koks kvapas buvo namie ir kiek isgascio na svarbu viskas gerai ,ryt ryte reiks kazkaip suktis ir lekt kita isigyt labukas aš namuose karaliauju, eisiu kažką desertui brangiausiajam suraitysiu o parkelyje mes šiandien su kin deriu buvo tėtukui darbas tai lėkėm su rogėm į šventę o mikrobangė ir man kai buvo susprogus tai kvapelis irgi ojojoi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:55 PM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Nu pletikininkiu biuras kur esat esam esam
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:55 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va grįžom iš sniego šventės kaip faina buvo oras fantastiškas o vaikai prizų gavo Snieguoliuke man nuojauta kuzda kad tu su vyru greit sulauksi seimos pagausejimo vis kazkur islekiat visi papramogaujat ,o va isiesi tavo mazasis mokyklon paliks liudna tai tu tuoj ji uzlausi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:55 PM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zaliaake25, Pumpurelis, labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:56 PM | Žinutė # 1284 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, labutis ka veikineji skaiciau sergi oi kaip nesmagu tas sirgimas na viskas mergaites turiu lekt nes man tik pertraukele buvo ir vel lekiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:56 PM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš šiandien 5 gražius dubenėlius sudaužiau tai kinderis juokėsi sako reikia tetei skambinti ir sakyt kad mama miegodama deda indus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:56 PM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu merginos welcome welcome welcome kas ka veikiat as taip dirbu kad siaubiakas welcome welcome ir tokia super nuotaika ,kad ryt vel darban smile smile juokauju visai nenoriu ryt i darba mielai su savo seimyna i koki parkeli nelukciau ,siandien pagalvojau kaip senai buvau su vaikais parke 12 nes savaitgalaisi dirbu,ryte susprogo mano mikrobangine 10 tai siaubas koks kvapas buvo namie ir kiek isgascio 10 na svarbu viskas gerai ,ryt ryte reiks kazkaip suktis ir lekt kita isigyt Oj ir mūms buvo su mikruške kažkas panašaus,kažkas ten sprogo,bet iki šiol veikia,pakeitė tik kažkokią plokštelę ir viskas gerai,bet po to sprogimo kokias dvi savaites bijojau jungti mikruškę
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:57 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš šiandien 5 gražius dubenėlius sudaužiau tai kinderis juokėsi sako reikia tetei skambinti ir sakyt kad mama miegodama deda indus nu nebegaliu as jau svenciu nes zinai ka duztanti keramika prognozuoja kad greit busi tokia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:57 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Snieguoliuke man nuojauta kuzda kad tu su vyru greit sulauksi seimos pagausejimo vis kazkur islekiat visi papramogaujat ,o va isiesi tavo mazasis mokyklon paliks liudna tai tu tuoj ji uzlausi oj kas čia šiandien yra visi tik sako apie pagausėjimą tik sako bet jei garantuos kas kad bus mergyte tai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:59 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu nebegaliu as jau svenciu nes zinai ka duztanti keramika prognozuoja kad greit busi tokia juokas juokais , tai ištraukiau servizo dubenėlius sakau net sriubos nebūtų iš ko valgyti ir nneprognozuok man čia tai turėčiau 5 gimdyt tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 8:00 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniukas, labutis mua mua ka veikineji skaiciau sergi galvoju oi kaip nesmagu tas sirgimas na viskas mergaites turiu lekt nes man tik pertraukele buvo ir vel lekiu Jau kaip ir pasveikau jei prie pc sėdžiu Bet jau mane veja nuo kompo
|
Atsijungęs |
| |