Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 9:56 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Taip visada numuša,bet po kelių val vėl pakyla. na gal naktį nepakils, ir viskas bus gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 9:58 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jaučiu reikia eiti link lovytės, ryt anksti keltis, tai reikia išsimiegoti visus šonus šiandien skauda, o ir subinę susitrenkiau čiuoždama su rogėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:02 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jaučiu reikia eiti link lovytės, ryt anksti keltis, tai reikia išsimiegoti visus šonus šiandien skauda, o ir subinę susitrenkiau čiuoždama su rogėm nu gerai nučiuožei kad rūra net skauda
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:03 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu gerai nučiuožei kad rūra net skauda gerai kritau nuo tramplyno net mėlynė yra bet užtat kokia pramoga, nepamenu kada su rogėm teko čiuošt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:06 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gerai kritau nuo tramplyno juokas juokas juokas juokas net mėlynė yra juokas juokas juokas bet užtat kokia pramoga, nepamenu kada su rogėm teko čiuošt juokas juokas geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:08 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dabar tai juokinga, bet kai skaudėjo juokas nėmė, bet visiems teko garbėsu rogėm nuo kalnų pačiaužyt ir su slidėm paslidinėjom kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:08 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip gražiai forumiukas pasipuošė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:09 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na viskas bėgu iki rytojaus gerų plepeliukų ir saldžių sapnų
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:11 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos gyvos damutes.kaip laikotes.sveikatytes maziukams.mes tai gerai laikomes.jurga jau be darbo sedi.vyras isvaziave si kita miesta.mes namie.gris savaitgali.ruosiuos sestadieni pupos gimsiukui jau.iskausi kazko nauju is patiekaliuku.bandysiu gaminti torta barbes jai.ir koki zele tortuka sakiau sukonstruosiu.nes jau medutis igrises
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:13 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, labuka Aš tai jau galvoju eiti į lovytę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:15 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, salduku.pas mus tik 20 val dar.tai dar neinu gult.tik varau i dusa greit.nes 21 val rodys sena komedija urmu pigiau.man tokie filma patinka o as nusidaziau plaukus, maze ismaudziau.va kaip gerai...tur varysiu iki agenturos vesiu pinigus uz nuoma.jau vasaris kaip greit prabego.kovo 6 maziukei 5 metukai.laikas tiesiog skrieja.cia rytas cia vakaras.nieko nebesuprantu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:20 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, salduku.pas mus tik 20 val dar.tai dar neinu gult.tik varau i dusa greit.nes 21 val rodys sena komedija urmu pigiau.man tokie filma patinka juokas o as nusidaziau plaukus, maze ismaudziau.va kaip gerai...tur varysiu iki agenturos vesiu pinigus uz nuoma.jau vasaris kaip greit prabego.kovo 6 maziukei 5 metukai.laikas tiesiog skrieja.cia rytas cia vakaras.nieko nebesuprantu Oj tai pas jus dar ne laikas eiti miegoti man ir jau reikia plaukus dažyti,laukiu pavasario,tada faina atsinaujinti po žiemos Laikas žinok ir man paskutiniu metu labai greitai eina,žėk čia pirmadienis,o čia jau penktadienis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:27 PM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dabar tai juokinga, bet kai skaudėjo juokas nėmė, bet visiems teko garbėsu rogėm nuo kalnų pačiaužyt ir su slidėm paslidinėjom kaip faina _liuks_ _liuks_ smagu aišku Quote (snieguoliuke) aip gražiai forumiukas pasipuošė _liuks_ kur? paveiksliukas matosi naujas?aš nematau Quote (snieguoliuke) na viskas bėgu iki rytojaus miela miela gerų plepeliukų ir saldžių sapnų miela saldžių Quote (noele) sveikos gyvos damutes.kaip laikotes.sveikatytes maziukams.mes tai gerai laikomes.jurga jau be darbo sedi.vyras isvaziave si kita miesta.mes namie.gris savaitgali.ruosiuos sestadieni pupos gimsiukui jau.iskausi kazko nauju is patiekaliuku.bandysiu gaminti torta barbes jai.ir koki zele tortuka sakiau sukonstruosiu.nes jau medutis igrises o tai kur vyrą išgrūdai?? P.S sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:30 PM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur? miela paveiksliukas matosi naujas?aš nematau galvoju Ko tu nematai kokio paveiksliuko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 10:32 PM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ko tu nematai kokio paveiksliuko galvoju loga keičiau bet aš nematau jo
|
Atsijungęs |
| |