Ketvirtadienis, 2025-01-16, 10:53 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:03 PM | Žinutė # 376

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)

Tai čia priklauso kur ir pas ką dirba,čia yra žmonės kurie dirba ant savęs,patys susiranka klientus ir atlyginimas tikrai bent jau pas juos geras,priklauso nuo kvadratūros,tai tarkim mano draugės draugas dirbo pas juos prieš metus ar daugiau laiko ir per mėnesį užsidirbdavo apie 6000lt. čia priklauso nuo užsakymo dydžio ir kvadratūros. Jei tarkim dės trinkelės šiauliuose kur žadėjo,o ten nerialiai didelė aikštė,tai vien pagalvojus kokia ten kvadratūra,galimaįsivaizduoti koks būtų atlyginimas

tai kiek tada už kvadratą moką, jei alga 6000 galvoju galvoju galvoju galvoju nes gipsioriai sako kas liečia statybas gerai uždibdavo, arba plytelių klojėjai seniau imdavo 30 ir daugiau už kvadratą o dabar po 15Lt už kvadratą dirba, o dažytojos seniau daugavo už kvadratą irgi panašiai o dabat po 8Lt už kvadratą gauna tai kiek tada trinkelių klojėjai gauna už kvadratą nemanau kad kainos labai skiriasi nes darbas panašus galvoju galvoju na jei šiauliuose aikštę žadėjo kloti, tai nemanau kad galės dirbti nelegaliai, apskritai kaip nebijo rizikuoti ir dar tokiais laikais galvoju galvoju na bet nesiginčiju nes nežinau, bet kad gautų 6000Lt algą čia teisėjas tokią algą gauną o čia pasirodo trinkelių klojėjas, nu geras _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:07 PM | Žinutė # 377

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Imu po sruogą ir kerpu,o kadangi plaukų ilgis pas mane ne vienodas tai ir gaunasi tada gražus iškarpymas Sruogas kepru po vienodu nukirpimu ir viskas gerai,ką ten matyti,plaukus matau ir gerai nu gi nemeluoju,sakau kaip kažkada buvo,čia ne tu viena nustebai

aš tai nenustebau, bet juokinga juokas juokas juokas kaip tas įmanoma, lygiai ir gražiai nusikirpti, na kirpčiukus tai dar suprantu bet visus plaukus juokas juokas na jau geriau tada vaikščiočiau nesikirpus bet nerizxkuočiau, aš suprantu jei esi kirpėja turi įrankius gerus nu gal ir įmanoma bet taip pačiai jaučiu pasakyčiau kokiai kam nors kad pati plaukus išsikarpiau pasiųlytų galvą persišviest juokas juokas juokas na bet jei tau pavyko šaunu _liuks_ _liuks_ vadnasi tau kirpykla nereikalinga _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:10 PM | Žinutė # 378

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na užteka čia apie tuos darbus juokas juokas juokas kur gi plepsės dingusios galvoju galvoju galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:12 PM | Žinutė # 379

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai kiek tada už kvadratą moką, jei alga 6000 galvoju galvoju galvoju galvoju nes gipsioriai sako kas liečia statybas gerai uždibdavo, arba plytelių klojėjai seniau imdavo 30 ir daugiau už kvadratą o dabar po 15Lt už kvadratą dirba, o dažytojos seniau daugavo už kvadratą irgi panašiai o dabat po 8Lt už kvadratą gauna tai kiek tada trinkelių klojėjai gauna už kvadratą nemanau kad kainos labai skiriasi nes darbas panašus galvoju galvoju na jei šiauliuose aikštę žadėjo kloti, tai nemanau kad galės dirbti nelegaliai, apskritai kaip nebijo rizikuoti ir dar tokiais laikais galvoju galvoju na bet nesiginčiju nes nežinau, bet kad gautų 6000Lt algą čia teisėjas tokią algą gauną o čia pasirodo trinkelių klojėjas, nu geras _liuks_

Aš gi nesakysiu iš piršto laužtus dalykus,sakau kaip yra,niekas nesako,kad dabar tiek uždirbs,nes krize savo padarė,nors tie pas ką dirbo ir žada vėl dirbti,jiems krize pats geriausias laikas darbui,turi nemažai jie darbo,užsakymų tai pat,manau nuo daug ko čia priklauso,visur labai skirtingai

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:13 PM | Žinutė # 380

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš tai nenustebau, bet juokinga juokas juokas juokas kaip tas įmanoma, lygiai ir gražiai nusikirpti, na kirpčiukus tai dar suprantu bet visus plaukus juokas juokas na jau geriau tada vaikščiočiau nesikirpus bet nerizxkuočiau, aš suprantu jei esi kirpėja turi įrankius gerus nu gal ir įmanoma bet taip pačiai jaučiu pasakyčiau kokiai kam nors kad pati plaukus išsikarpiau pasiųlytų galvą persišviest juokas juokas juokas na bet jei tau pavyko šaunu _liuks_ _liuks_ vadnasi tau kirpykla nereikalinga _liuks_

O man puikiai pavyko,bet dabar nebekartočiau juokas juokas

Quote (snieguoliuke)
na užteka čia apie tuos darbus juokas juokas juokas kur gi plepsės dingusios galvoju galvoju galvoju

Tikrai kokia tuštuma galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:16 PM | Žinutė # 381

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aš gi nesakysiu iš piršto laužtus dalykus,sakau kaip yra,niekas nesako,kad dabar tiek uždirbs,nes krize savo padarė,nors tie pas ką dirbo ir žada vėl dirbti,jiems krize pats geriausias laikas darbui,turi nemažai jie darbo,užsakymų tai pat,manau nuo daug ko čia priklauso,visur labai skirtingai

tai aš irgi nieko nesakau bet kad prieš kokius 4-5m tiek uždirbo pilnai tikiu, nes draugytė dirbo prie dažymo gaudavo po 3000Lt _liuks_ _liuks_ bet dabar minimumas ir dar keli šimtai juodais ir viskas niekas nebemoka , todėl ir išvažiavo į Angliją _liuks_ o dabar kai pasiūla yra didesnė nei paklausa ir naudojasi tuo visi, tai aš neįsivaizduoju kiek tada jų viršininkai gauna kokius 10tūkst, va čia tai algos kogi ne tada dirbti, tada 4-5 menėsiukai ir butas 2 kambarių išeina _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:17 PM | Žinutė # 382

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tikrai kokia tuštuma

iškritusios visos po savaitgalo juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:19 PM | Žinutė # 383

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai aš irgi nieko nesakau bet kad prieš kokius 4-5m tiek uždirbo pilnai tikiu, nes draugytė dirbo prie dažymo gaudavo po 3000Lt _liuks_ _liuks_ bet dabar minimumas ir dar keli šimtai juodais ir viskas niekas nebemoka , todėl ir išvažiavo į Angliją _liuks_ o dabar kai pasiūla yra didesnė nei paklausa ir naudojasi tuo visi, tai aš neįsivaizduoju kiek tada jų viršininkai gauna kokius 10tūkst, va čia tai algos kogi ne tada dirbti, tada 4-5 menėsiukai ir butas 2 kambarių išeina _liuks_ _liuks_ _liuks_

Tikrai taip,jei geras objektas,viršininkas pasidaro sau apie 10000lt Tą tikrai žinau,kad tokios algos,bet labai priklauso nuo objekto ir dar daug visokių dalykų,pagalbiniams moka mažiau,tie kas deda trinkeles daugiau,na čia nuo dag ko priklauso. Gerą klientūra tas žmogus turi,gerus objektus gauna _liuks_ O kaip šį sezoną bus,tai niekas dar nežino

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:20 PM | Žinutė # 384

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
iškritusios visos po savaitgalo juokas juokas juokas

Negali dar atsigauti juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:32 PM | Žinutė # 385

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tikrai taip,jei geras objektas,viršininkas pasidaro sau apie 10000lt Tą tikrai žinau,kad tokios algos,bet labai priklauso nuo objekto ir dar daug visokių dalykų,pagalbiniams moka mažiau,tie kas deda trinkeles daugiau,na čia nuo dag ko priklauso. Gerą klientūra tas žmogus turi,gerus objektus gauna O kaip šį sezoną bus,tai niekas dar nežino

na tai super jei taip ir šį sezoną taip bus tai va padirbs tavasis sezoną ir butas jau išeis nerieks jokių paskolų _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
vijole1972Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:32 PM | Žinutė # 386

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
iškritusios visos po savaitgalo

Quote (Romeniukas)
Negali dar atsigauti

negali atsidžiaugti geru oru

FACEBOOK
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:33 PM | Žinutė # 387

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Negali dar atsigauti

prisišventė taip sakant, na nieko manau visos rytoj sugrįš juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:34 PM | Žinutė # 388

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vijole1972)
negali atsidžiaugti geru oru

va va kartelį pasikartosiu fantastiška diena _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:34 PM | Žinutė # 389

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tai super jei taip ir šį sezoną taip bus tai va padirbs tavasis sezoną ir butas jau išeis nerieks jokių paskolų _liuks_ _liuks_

Jei taip bus tai bus,jei ne tai ne 10

vijole1972, sveikute miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:39 PM | Žinutė # 390

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jei taip bus tai bus,jei ne tai ne

aš tai sakaiu eisiu pas saviškį dirbt juokas juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025