|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:30 PM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės dar kartelį Prisėdau po darbelio pas jus. Paruošiau vakarienę,vaikai gavo naujas spalvinimo knygutes su flomaateriais,tai dabar spalvina labai susikaupę,o brangiausiasis išvažiavo į namą griauti pečiaus Ką jūs veikinėjate Rytojui žada negražų orą,kai kur net ir sniegą 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:32 PM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai lyg ir sakei kad penktadieniais nedirbsite, o šeip beveik visose darbovietėse manau išskyrus parduotuves penktadieniais darbas trumpesnis valanda _liuks_ Tai vat kadangi firma atsigauna,tai jau penktadienis darbo diena O jau naujokų kiek daug,tai ne tas žodis,kekvieną dieną vis po naują darbuotoją priima,ir dar dės skelbimą reikia valytojos ir darbuotojos reklamos gamyboje Atsigauna po truputi firma Quote (snieguoliuke) Vaišinu naminiais saldainiukais Oho koks šedevras labai gražiai ir skaniai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:39 PM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniuk, tai tu mum po blata, ten ikisi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:39 PM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat kadangi firma atsigauna,tai jau penktadienis darbo diena O jau naujokų kiek daug,tai ne tas žodis,kekvieną dieną vis po naują darbuotoją priima,ir dar dės skelbimą reikia valytojos ir darbuotojos reklamos gamyboje Atsigauna po truputi firma o tai faina gal ir visai atsigaus, ne dėl to kad sezonas prasidėjo na tai ką tau vėl į socialinį eit nes vyras dirbt pradėjo, o jau prie trinkelių nebedirbs Quote (Romeniukas) Oho koks šedevras labai gražiai ir skaniai atrodo aga labai skanučiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:40 PM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O jau naujokų kiek daug,tai ne tas žodis,kekvieną dieną vis po naują darbuotoją priima o ne galibūti kad visi seni pabėgo nes algų nemoka, o naujokai to dar nežino
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:42 PM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Prisėdau po darbelio pas jus. Paruošiau vakarienę,vaikai gavo naujas spalvinimo knygutes su flomaateriais,tai dabar spalvina labai susikaupę,o brangiausiasis išvažiavo į namą griauti pečiaus Ką jūs veikinėjate Rytojui žada negražų orą,kai kur net ir sniegą tai jau vaikai bus susikaupę kol viską nuspalvins tai statysitės židinį o neapsimokėjo pečiaus restauruot na mes planavom ryt važiuoti iki sodo obelis apgenėt reikia bet kai tokį ora žada atidėjom sekmadieniui
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:49 PM | Žinutė # 892 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| galvoju ką čia reiks rytoj veikt
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:49 PM | Žinutė # 893 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, tai tu mum po blata, ten ikisi juokas Galėčiau,bet žinai kokios jie durnės ieško,kad atidirbtų 8val reklamos gamyboje ir paskui dar valytusi,viso gaunasi kažkur 10val ir dirbti už minimumą Pas mus šiuo metu yra tokia darbuotoja,bet ji nuo Balandžio mėn išvažiuoja į uk,tai reikės naujos darbuotojos,bet aš sakau ras tokią kuri sutiks dirbti 10val už minimumą Quote (snieguoliuke) o tai faina gal ir visai atsigaus, ne dėl to kad sezonas prasidėjo galvoju na tai ką tau vėl į socialinį eit juokas juokas nes vyras dirbt pradėjo, o jau prie trinkelių nebedirbs miela Tai savaime aišku,kad sezonas,nors šiaip ne tame reikals,paprasčiausiai gal atgavo didelius pinigus iš Kazakstano,nes ir ten yra ta pati firma,kuri kažkokiu būdu nepervesdavo didelių pinigų už kažkokus darbus,taoi greičiausiai pervedė, dėl to galėjo susimokėti visas skolas kitoms firmos ir tokiu būdu viskas po truputi tvarkosi. nebėra ko eiti į soc,nes pajamos viršija
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:53 PM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ne galibūti kad visi seni pabėgo nes algų nemoka, o naujokai to dar nežino juokas juokas juokas Tai kad baigia visi seni darbuotojai sugryšti kuriuos atleido ar kurie išėjo dėl nemokamų atlyginimų Naujokams moka viską labai gerai,net ankščiau laiko,tik veluoja seniesiems darbuotojams išmokėti tai ką yra skolingi,tačiau po truputi atidavinėja,negali iš karto visko grąžinti,nes jaučiu didelės sumos. O mes žėsim,vyras sako nors kartą tvarkingai ir laiku neišmokės atlyginimo iškart viso gero,niekas čia su jeis nežais,darbų milijonai,tai nemanau,kad jie norės,kad geri darbuotojai pačiame darbymetyje išetų. Ir paprasčiausiai reikia tikėtis,kad firma atsigauna ir viskas bus gerai,kaip buvo seniau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:54 PM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nebėra ko eiti į soc,nes pajamos viršija tai reikia pranešti Quote (Romeniukas) tai reikės naujos darbuotojos,bet aš sakau ras tokią kuri sutiks dirbti 10val už minimumą žinok manau tikrai atsiras norinčių
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:54 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau vaikai bus susikaupę kol viską nuspalvins _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ tai statysitės židinį galvoju o neapsimokėjo pečiaus restauruot galvoju Nieko dar nežinome,arba židinį arba radijatorius,kol kas dar domimės kas geriau,ir visu kita viskas atsiremia į finansus,jų nėra daug,o reikia tikrai nemažai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:56 PM | Žinutė # 897 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O mes žėsim,vyras sako nors kartą tvarkingai ir laiku neišmokės atlyginimo iškart viso gero,niekas čia su jeis nežais,darbų milijonai,tai nemanau,kad jie norės,kad geri darbuotojai pačiame darbymetyje išetų. Ir paprasčiausiai reikia tikėtis,kad firma atsigauna ir viskas bus gerai,kaip buvo seniau tai aišku reikia žiūrėti kaip bus, nes žadėti gali daug o tai taviškiui neapsimoka prie trinkelių dirbti sakei kad gerai moka, nes jei susiras kitą žmogų nors šeip manau geriau stabilios pajamos
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:56 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai reikia pranešti miela Nieko nereikia,nes šiuo metu esu nesusitvarkiusi soc ji man nepriklauso kol nepristatyčiau iš naujo dokumentus,kadangi aš jų ir nepristatysiu,tai nerekia man nieko jiems pranešti Quote (snieguoliuke) žinok manau tikrai atsiras norinčių galvoju Aš ir taip galvoju,nors ta darbuotoja sako,kur jie tau ras tokią durnelą kaip aš,o aš sakau,kad ras,tik kažin ar sugebės padirbti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:57 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko dar nežinome,arba židinį arba radijatorius,kol kas dar domimės kas geriau,ir visu kita viskas atsiremia į finansus,jų nėra daug,o reikia tikrai nemažai na tai radiatoriams irgi reikės arba židinio arba pečiaus manau, nes elektriniai tai siaubas kiek elektros ima o kainos manau dabar ir sukeltos bus truputį nes sezonas prasideda
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:57 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as snuduriuoju, vidurinioji isleke pas drauge nakvot, naujai atsikrauste zmones, tai skambinau os mamai, pasiteiraut, ar bus suaugusiu ir tt..., sake prieziura griezta, tai as jau spakaini
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |