|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:58 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku reikia žiūrėti kaip bus, nes žadėti gali daug juokas juokas juokas o tai taviškiui neapsimoka prie trinkelių dirbti sakei kad gerai moka, nes jei susiras kitą žmogų galvoju nors šeip manau geriau stabilios pajamos _liuks_ _liuks_ Va tame ir reikalas,kad daug galvojome,svarstėme,kaip geriau pasielti,ir nusprendėme,kad oficialus ir pastovus darbas geriau,sutiko jam mokėti tokį atlyginimą kokio užsiprašė tai ir sutiko,o prie trinkelių garantijų nėra,o kitas dalykas reikia juk ir stažo,neoficialiai nedirbsi ištisai vien dėl to,kad kažkiek gali per sezoną daugiau užsidirbti,bet jei ką manau ir prie trinkelių jam visada atsiras vieta,blogiausiu atveju
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 6:59 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na as snuduriuoju, vidurinioji isleke pas drauge nakvot, naujai atsikrauste zmones, tai skambinau os mamai, pasiteiraut, ar bus suaugusiu ir tt..., sake prieziura griezta, tai as jau spakaini juokas Svarbiausia priežiūra griežta
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:00 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko nereikia,nes šiuo metu esu nesusitvarkiusi soc ji man nepriklauso kol nepristatyčiau iš naujo dokumentus,kadangi aš jų ir nepristatysiu,tai nerekia man nieko jiems pranešti na tada jo, bet darželiui tada pranešk ar kaip ten nežinau tos tvarkos, nes jie tai nežino, nes kiek suprantu reikės mokėti, nes jei nemokėsi dar kurį laiką kad neprisikabintų kal nepranešei ir t.t. tik žinau kad į darželį pristatinėja pažymas berods kas 3 mėn Quote (Romeniukas) Aš ir taip galvoju,nors ta darbuotoja sako,kur jie tau ras tokią durnelą kaip aš,o aš sakau,kad ras,tik kažin ar sugebės padirbti aišku ras manau tikrai atsiras kokia moterytė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:00 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na as snuduriuoju, vidurinioji isleke pas drauge nakvot, naujai atsikrauste zmones, tai skambinau os mamai, pasiteiraut, ar bus suaugusiu ir tt..., sake prieziura griezta, tai as jau spakaini o tai naujų draugų susiras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:02 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Va tame ir reikalas,kad daug galvojome,svarstėme,kaip geriau pasielti,ir nusprendėme,kad oficialus ir pastovus darbas geriau,sutiko jam mokėti tokį atlyginimą kokio užsiprašė tai ir sutiko,o prie trinkelių garantijų nėra,o kitas dalykas reikia juk ir stažo,neoficialiai nedirbsi ištisai vien dėl to,kad kažkiek gali per sezoną daugiau užsidirbti,bet jei ką manau ir prie trinkelių jam visada atsiras vieta,blogiausiu atveju na tai aišku na ir kiek užsiprašė taviškis manau apie 2000Lt tai užsipršė ant popieriau, nes jei gera apyvarta gera ir alga o ypač sezonu kažkaip dabar pagalvojau kažin kokią man algą pasiūlys
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:03 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai naujų draugų susira Quote (Romeniukas) Svarbiausia priežiūra griežta oij, mazylei nereik ieskot, berniokai i tie uzeina, laukan pasivadint o prieziura kad yra, gerai, nes jau pasimokem vasara, i panevezi pas drauge nuvezem kelias klasioke, o ten tetute tom pacankem pusle sidro pastate, ir paliko, o paskui dar praso, ka leistume pas jas nakvot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:03 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tada jo, bet darželiui tada pranešk ar kaip ten nežinau tos tvarkos, nes jie tai nežino, nes kiek suprantu reikės mokėti, nes jei nemokėsi dar kurį laiką kad neprisikabintų kal nepranešei ir t.t. tik žinau kad į darželį pristatinėja pažymas berods kas 3 mėn miela Jau viskas darželyje pranešta,skaičiuoja jau pilną kainą ir šį mėnesį teks atiduoti 308lt kaip gaila palyginus kokias kapeikas mokėjome Quote (snieguoliuke) aišku ras anwei anwei manau tikrai atsiras kokia moterytė _liuks_ Moteryte tai gal ir atsiras,bet reikia tokios kuri sugebėtų ne tik valytis,bet ir gaminti reklamą,kepti ant vėliavų,kavinių,maikučių ir viso kito logotipus,nėra paprastas pas mus darbas,nežinau kas apmokys naują darbyotoją,aš tai tikrai nežadu,nes kas liečia presus su kuriais kepami logotipai tai man didžiausias stresas Na bus matyt kaip čia bus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:04 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau viskas darželyje pranešta,skaičiuoja jau pilną kainą ir šį mėnesį teks atiduoti 308lt kaip gaila palyginus kokias kapeikas mokėjome na jo tau už du gi reikia saiubas kokie pinigai, beveik pusę algos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:05 PM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ten tetute tom pacankem pusle sidro pastate, ir paliko, o paskui dar praso, ka leistume pas jas nakvot
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:05 PM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai aišku _liuks_ _liuks_ na ir kiek užsiprašė taviškis miela manau apie 2000Lt tai užsipršė ant popieriau, nes jei gera apyvarta gera ir alga o ypač sezonu _liuks_ _liuks_ kažkaip dabar pagalvojau kažin kokią man algą pasiūlys Užsipraš tokios kokia ir buvo seniau,nors gamybos direktorius išsižiojo kai pasakė kokios algos nori,tačiau genneralinis direktorius sutiko be žodžių Quote (vaidabas) oij, mazylei nereik ieskot, berniokai i tie uzeina, laukan pasivadint juokas o prieziura kad yra, gerai, nes jau pasimokem vasara, i panevezi pas drauge nuvezem kelias klasioke, o ten tetute tom pacankem pusle sidro pastate, ir paliko, o paskui dar praso, ka leistume pas jas nakvot Na čia jau negerai,tikrai pas tokią nereikia leisti,kuri pati dar nuperka sidriuko
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:06 PM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo tau už du gi reikia saiubas kokie pinigai, beveik pusę algos Nu jo,gaila atiduoti,atrodo už ką Pareina namo po vakarienės ir prašo valgyti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:07 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet ir gaminti reklamą,kepti ant vėliavų,kavinių,maikučių ir viso kito logotipus,nėra paprastas pas mus darbas na ant maikučių tuos užrašus daryti tai nėra sunku draugė dirba prie tų logotipų bet va kas liečia presus visokius tai manau baisu būna Quote (Romeniukas) Užsipraš tokios kokia ir buvo seniau,nors gamybos direktorius išsižiojo kai pasakė kokios algos nori,tačiau genneralinis direktorius sutiko be žodžių tai jam reikėjo anksčiau į darbą grįžti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:09 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pareina namo po vakarienės ir prašo valgyti a pas mus darželį vakarienė tai 16,30 tai visada dar vakarienę ir namuose valgo apie kokias 19 jug anksti pas juos ta vakarienė
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:10 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nors gamybos direktorius išsižiojo kai pasakė kokios algos nori tai jei užsiprašė kokių 2,5tūkst tai ir išsižiojo nes gal tas gamybos dirikas gauna panašei
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:11 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ant maikučių tuos užrašus daryti tai nėra sunku draugė dirba prie tų logotipų miela bet va kas liečia presus visokius tai manau baisu būna galvoju galvoju Toks ir paprastumas,kai reikia suprasti atneštą projektą,gerai viską išsimatuoti,reikia išmokti kekvieno audinio kepimo laiką,temperatūra ir viokius kitokius niuansus,tokį dalyką reikia apmokyti,o kas apmokys net neįsivaizduoju,nes visi užsiverte darbais,nebent greit susiras ir apmokys ta moteris kuri išeina iš darbo. Quote (snieguoliuke) tai jam reikėjo anksčiau į darbą grįžti juokas juokas juokas _liuks_ Jis ne pats nuėjo,jį kvietėsi gal kokią savaitę kol prisikvietė
|
Atsijungęs |
| |