Šeštadienis, 2024-11-30, 10:42 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 2:47 PM | Žinutė # 1246

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Siaubas kazkoks,bulves brangios,kava brangi,zodziu viskas brangsta kas yra reikalingiausia ir daugiausiai isnaudojama

gerai kad mes pačiu laiku bulvių prisipirkom kai dar nebuvo tokios brangios, nes dabar sakė bus tuoj po 4Lt na dar garaže 2 maišiukai yra manau iki šviežių užteks o ir sode nusprendėm šiemet pasisodinti miela kaimynai tokie senukai yra tai patys pasiūlė savo daržą sako vaikučiai pasisodinkint kokių bulvių, nes ganėtinai seni tai atvažiuoja tik apilsėti tai sakėm bulvių pasisodinsim _liuks_ :_liuks_:
Quote (Pumpurelis)
man vis tokia mintis kyla kiek reikai i men uzdirbt vienam kad pragyvent normaliai na pavalgyt kad uztektu ir mokescius susimoket

na žinok pasakysiu buvo laikas kai mes su brangiausiuoju sugebėdavom ir už 500Lt pragyvent juokas :juokas:
o paskui gaudavo po 1000 jau buvo kinderis gimęs tai ir mokesčius susimokėdavom ir pailsėdavom vasarą ir mašiną nusipirkom ir be jokių paskolų be nieko paprasčiausiai manau reikia planuoti savo pjamas ir viskas bus gerai ir pasitarti ko reikia ir ko nereikia _liuks_ aišku laikui bėgant ir poreikiai auga juokas juokas kai brangiausias sumastė pirkti dar vieną mašiną sako jau paskolos tikrai neimsim tai susitupėm ant mašinos tada aišku reikia ir garažo juokas juokas ir garažą nusipirkom sako jeigu imt paskolą tai tik ant būsto _liuks_ ir tai labai pagalvot reiktų miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-03-22, 2:57 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 2:52 PM | Žinutė # 1247

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mno galva tarkim seimai su dviems vaikais e maziau 4000lt Jei dar mokama kokia paskola,yra masina,o jei dar dvi,vaikai lanko burelius,ir taip toliau Bet uz kokius 2000lt 4 asmenu seimai pragyventi sunku su tokiomis kainomis aisku imanoma,bet tada jau gyveni susispaudes,riboji stipriai seimos poreikius. nes reikia valgyti kekviena diena,reikia apsirengti,reikia vitaminu,vaistu,o kainos nezmoniskos

na manau kad jei planuotai leidi pinigus užtenka ir 2000tūkstančių, bet jei nemoki tvarkyti biudžeto tai ir 6000tūkst gali būti mažai galvoju galvoju įmanoma ir už tą vadinam minimumą ir pragyventi ir pailsėti vasarą ir t.t. va bndradarbė gyvena su 2 vaikais, gauna apie1000Lt ir vaikai aprengti ir pamaitinti ir žaislų pripirkta ir prie jūros išvaiuoja ir visa kita sako kadangi pati esu buchalterė tai žinau kaip reikia pinigėllius tvarkyti _liuks_ _liuks_ ir manau čia tik mano nuomonė kad turi būti bendras biudžetas _liuks_ aišku reikia pinigėlių ir savo reikmėms _liuks_
kad pati Romeniukai kai nedirbot abu ir mokesčius susimokėdavot ir vaikus aprengdavot ir papromogaudavot _liuks_ na dabar gausit kokius 4000Lt manau irgi bus taip pat _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-03-22, 3:02 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 2:55 PM | Žinutė # 1248

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
mokslus sio kius tokius kazkada baigiau noreciau ir toliau studijas pratest

va va aš irgi planuoju studijas test _liuks_ bandysiu pildyti dar vieną savo svajonę noriu baigti teisę arba psihologijos studijas _liuks_ _liuks_
Quote (Pumpurelis)
man Lietuva yra namai ten sava kalba ,savi zmones ,savi rupseciai ir dangus ten melynesnis ir kvapas sviezesnis
va va čia tai patriotė mua mua mua
Quote (Romeniukas)
As tai tinginiauju,suvedineju samata,bet daugiau intere bunu nei dirbu

o kokia samatą tu suvedinėji galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 2:58 PM | Žinutė # 1249

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
Martyn pas gydytoja veziau ir zinoma ligos nerado

o kas tavo bernužėliui buvo miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:04 PM | Žinutė # 1250

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką pupos veikinėjat 4 aš tai parlėkiau iš darbelio eisiu vakarienės daryti _liuks_ vėjas labai jau didelis pas mus galvoju

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-03-22, 3:08 PM | Žinutė # 1251

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kas tavo bernužėliui buvo

berimas,tai odos gydtoja nutare kad arba alergija arba galejo blusos sukandziot.va daba i mastau jei blusos tai kaip tureciau draugei tai pasakyt galvoju tuo labiau nezinau tikros diagnozes
Quote (snieguoliuke)
na ką pupos veikinėjat aš tai parlėkiau iš darbelio eisiu vakarienės daryti

mes daba su vaikias lavasu pasidarem ,prisivalgem..tuoj filmukai baigsis eis jaunuoliai pamoku daryt
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:11 PM | Žinutė # 1252

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
kad pati Romeniukai kai nedirbot abu ir mokesčius susimokėdavot ir vaikus aprengdavot ir papromogaudavot na dabar gausit kokius 4000Lt manau irgi bus taip pat

Na ziani nepasakyciau,kad mes jau visiskai nemokame planuoti pajamu,pirmiausia susimoki mokescius,paskui atsisedi maistui ir kas lieka jau dauguma eina ant vaiku poreikiu,pati save daznai nuskriaudziu,bet man svarbiausia vaikams skanesnis kasnis,drabuzelis koks ar karts nuo karto ir naujas zaislas,nors jie ir paskutineje vietoje Dabar pajamos padides,bet vel gi poreikiai didesni,na cia poreikiais nepavadinsi,bet kadangi turesime savo namus,tai i juos teks nemazai sudeti,noresis graziau gyventi,o viskas kainuoja.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:14 PM | Žinutė # 1253

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o kokia samatą tu suvedinėji

Suvedu visus duomenis i kopma ir persiunciu valdziai,kas kur isnaudota,kiek isnaudota,kiek kokiu medziagu gauta ir taip toliau. grybu karas zodziu,istisai visokie neatitikimai

Quote (idit)
berimas,tai odos gydtoja nutare kad arba alergija arba galejo blusos sukandziot.va daba i mastau jei blusos tai kaip tureciau draugei tai pasakyt tuo labiau nezinau tikros diagnozes

Pas mus tas pats buvo,tai pat sake arba berimas arba blakes sukandziojo,tai net nezinau,viskas savaime praejo,nes pakeiteme patalus,isvedinome ciuzini,kelias paras pralaikeme balkone isdauzeme,tai nezinau kas cia buvo. galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:20 PM | Žinutė # 1254

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
grybu karas zodziu,istisai visokie neatitikimai

tai jei intere sedėdama samatą suvedinėji tai taip ir gaunasi manasis dažniausiai samatas suvedinėja kai varo į chalturkę _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:22 PM | Žinutė # 1255

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
berimas,tai odos gydtoja nutare kad arba alergija arba galejo blusos sukandziot.va daba i mastau jei blusos tai kaip tureciau draugei tai pasakyt tuo labiau nezinau tikros diagnozes

o va nuo blusų gali būti galvoju mes kai į kaimą nuvažiuojam mane dažniausiai jos sukandžioja _pikt_ _pikt_ o va kaiop draugei pasakyt tai jaučiu pradėtų rėkti ką tu čia pezi galvoju galvoju
Quote (idit)
mes daba su vaikias lavasu pasidarem ,prisivalgem..tuoj filmukai baigsis eis jaunuoliai pamoku daryt

aš kinderį irgi nuvažiavau pasiemiau iš darželio tai žiūri kempiniuką ir eis skaityti sakė juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:24 PM | Žinutė # 1256

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na ziani nepasakyciau,kad mes jau visiskai nemokame planuoti pajamu,pirmiausia susimoki mokescius,paskui atsisedi maistui ir kas lieka jau dauguma eina ant vaiku poreikiu,pati save daznai nuskriaudziu,bet man svarbiausia vaikams skanesnis kasnis,drabuzelis koks ar karts nuo karto ir naujas zaislas,nors jie ir paskutineje vietoje Dabar pajamos padides,bet vel gi poreikiai didesni,na cia poreikiais nepavadinsi,bet kadangi turesime savo namus,tai i juos teks nemazai sudeti,noresis graziau gyventi,o viskas kainuoja.

na tai niekas ir nesako kad nemoki miela sakau bet manau kad daugelis ir iš mūsū pažįstamų rato gavę algą lekia ištaško pinigus perka reikia nereikia ir.t.t ir mato kad kita alga dar toli o pinigų nėra juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:27 PM | Žinutė # 1257

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jei intere sedėdama samatą suvedinėji tai taip ir gaunasi manasis dažniausiai samatas suvedinėja kai varo į chalturkę

Ne ne viska as darau gerai,as nekalta,kad kas vede pries mane nesamoniu prirase

Quote (snieguoliuke)
na tai niekas ir nesako kad nemoki sakau bet manau kad daugelis ir iš mūsū pažįstamų rato gavę algą lekia ištaško pinigus perka reikia nereikia ir.t.t ir mato kad kita alga dar toli o pinigų nėra

Seniau pas mane buvo toks iprotis gavus alga lekti ir pirkti reikia nereikia,pamatai akcija ir imi,o dabar jau to nebera kelis kartus pagalvoju ar tikrai man to daigto reikia,nebeperku bet ko,viska skaiciuoju,bet skaiciuok neskaiciaves,vistiek issileidzia,nes vsko reikia,viskas po truputi baigiasi.

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-03-22, 3:28 PM | Žinutė # 1258

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pas mus tas pats buvo,tai pat sake arba berimas arba blakes sukandziojo,tai net nezinau,viskas savaime praejo,nes pakeiteme patalus,isvedinome ciuzini,kelias paras pralaikeme balkone isdauzeme,tai nezinau kas cia buvo.

tai va kazkaip nesinori iskrt ja itarinet,nors pas jos vaika daznai matau tuos berimus<ji sako kad vabalai sukandziojo galvoju ir ziema pasirodo>,gal jai tiesiog gydytoja nesake kad gali but ir toks variantas o vaika tai kankina.na kazkaip bandysiu isvartyt ir vistiek pasakysiu .
Quote (snieguoliuke)
tai jei intere sedėdama samatą suvedinėji tai taip ir gaunasi manasis dažniausiai samatas suvedinėja kai varo į chalturkę

kazkaip idomiai mastai galvoju gi samatu buna ivairiu,va maniskiskai labai nori pasikabinet tai irgi rasau savaites islaidu samata<bet cia tik i gera bent isivaizduoju kaip ja daryt>
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:30 PM | Žinutė # 1259

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Seniau pas mane buvo toks iprotis gavus alga lekti ir pirkti reikia nereikia,pamatai akcija ir imi,o dabar jau to nebera kelis kartus pagalvoju ar tikrai man to daigto reikia,nebeperku bet ko,viska skaiciuoju,bet skaiciuok neskaiciaves,vistiek issileidzia,nes vsko reikia,viskas po truputi baigiasi.

aišku viskas baigiasi atrodo nusipirkai o jau nebėra juokas juokas juokas o kainos siaubingos
na ką einu valgyt daryti miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:31 PM | Žinutė # 1260

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
tai va kazkaip nesinori iskrt ja itarinet,nors pas jos vaika daznai matau tuos berimus,gal jai tiesiog gydytoja nesake kad gali but ir toks variantas o vaika tai kankina.na kazkaip bandysiu isvartyt ir vistiek pasakysiu

Mes daveme tavegilio ir maziau vaikams nieztejo tai net nezinau kas cia buvo galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024