Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:49 PM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) cia manau pumpurelis klause kiek reik pragyvenimui o ne isgyvenimui o pragyvenimui manau ant galvos turetu isei po 1000-2000lt Na man tai pat atrodo du skirtingi dalykai pragyventi ir sigyventi,as manu kas gyvena is minimumo tai cia ne gyvenimas,o gzistavimas mano asmenine patirtimi,is minimumo neimanoma pragyventi,savaime aisku kad nenumirsi badu,bet cia kaip mes sakome egzistavimas o ne normalus gyvenimas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:53 PM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) matai nzn kokio skainos lt kiek kainuoja fairys?kiek kainuoja kiti gal net ne kaina bus esme o kokybe.na fairy gali uz 4 lt litra nusipirkt labai neieskant..
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:54 PM | Žinutė # 1278 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:55 PM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) snieguoliuke, matai nzn kokio skainos lt kiek kainuoja fairys?kiek kainuoja kiti na žinok palyginus su Uk tai čia kosmosas Quote (Romeniukas) Na man tai pat atrodo du skirtingi dalykai pragyventi ir sigyventi,as manu kas gyvena is minimumo tai cia ne gyvenimas,o gzistavimas mano asmenine patirtimi,is minimumo neimanoma pragyventi,savaime aisku kad nenumirsi badu,bet cia kaip mes sakome egzistavimas o ne normalus gyvenimas. na o man atrodo aišku negali dažniau pasilepinti jei abu gauna minimumą bet jie nemažai ir sutaupo sakykim už butą mokėti nereikia nes kompensacijos už darželį irgi mokykloje vaikai gauna nemokama maitinimą ir t.t. todėl manau daugelis ir naudojasi tuo sakykm gauna minimumą oficialiai o kitus juodais bet ar galima kaltinti dėl to kai tokia padėtis dabar na žinok ir mes gyvenom iš 800Lt trise ir tikrai negaliu sakyti kad egzistavome o gyvenome užtegdavo ir maistui ir į kavinę ir pramogoms ir t.t. bet šeis laikais kai kainos tokios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:56 PM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gal net ne kaina bus esme o kokybe.na fairy gali uz 4 lt litra nusipirkt labai neieskant.. kaip pirštu į akį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:57 PM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as didziaja dali chemijos perku is vokietijos,kazkaip pas mus yra nemazas pasirinkimas tu ''chalturciku'',tai bent kokybiskus nusiperku.draugai kai is anglijos vaziavo i lietuva gyvent irgi gal 10 deziu milteliu parsivese
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:59 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu zinokit gyvenau lt ir uk...bet priemones skiriasi kaip diena su nasktim...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:59 PM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as didziaja dali chemijos perku is vokietijos,kazkaip pas mus yra nemazas pasirinkimas tu ''chalturciku'',tai bent kokybiskus nusiperku.draugai kai is anglijos vaziavo i lietuva gyvent irgi gal 10 deziu milteliu parsivese pas mus bendradarbė platina kažkokią chemiją iš vokietijos kur vienas valiktis atstoja ir stiklų valikti ir fairy ir nuo dulkių tik va padavinimo nepamenu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:00 PM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu zinokit gyvenau lt ir uk...bet priemones skiriasi kaip diena su nasktim... pilnai tikiu o apie kosmetiką net nekalbu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:02 PM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o man atrodo aišku negali dažniau pasilepinti jei abu gauna minimumą bet jie nemažai ir sutaupo sakykim už butą mokėti nereikia nes kompensacijos už darželį irgi mokykloje vaikai gauna nemokama maitinimą ir t.t. todėl manau daugelis ir naudojasi tuo sakykm gauna minimumą oficialiai o kitus juodais bet ar galima kaltinti dėl to kai tokia padėtis dabar na žinok ir mes gyvenom iš 800Lt trise ir tikrai negaliu sakyti kad egzistavome o gyvenome užtegdavo ir maistui ir į kavinę ir pramogoms ir t.t. bet šeis laikais kai kainos tokios Neisivaizduoju kaip is 800lt imanoma gyventi ir dar pramogauti. kitas reikalas jei turi savo buta,o jei nomojiesi tai uz nuoma moki,sumoki mokescius vaikams kazka nuperki ir nieko nelieka. Matai tu esi labai ekonomiska,tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos Na zodziu cia labai placiai galima diskutuoti,kekvienoje seimoje viskas labai skirtingai,skiriasi poreikia,maistas ar net maisto kokybe. As gal dar neismokau labai puikiai taupyti,bet nieko po truputi visko mokausi kad kuo daugiau sutaupyti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:03 PM | Žinutė # 1286 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha....man kazkaip cia patiko daug..ir palyinus ner brangu...kur lt tusas loreal kainuoja 50 lt cia kainuoja ebejuje 5 svarai.patys dazai loreal plauku.lt zinau sake kad brngu.o cia ner akcijos kazkr 8 svarai.jie kakcija galima uz 5 svarus paimti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:05 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus bendradarbė platina kažkokią chemiją iš vokietijos kur vienas valiktis atstoja ir stiklų valikti ir fairy ir nuo dulkių tik va padavinimo nepamenu gal amvay-loc<kazkaip panasei rasos >,nea as sneku apie normalia chemija kaip ariel,fairy,tie patys loreal tusai,ar jacobs kava
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:05 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisivaizduoju kaip is 800lt imanoma gyventi ir dar pramogauti. kitas reikalas jei turi savo buta,o jei nomojiesi tai uz nuoma moki,sumoki mokescius vaikams kazka nuperki ir nieko nelieka. Matai tu esi labai ekonomiska,tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos Na zodziu cia labai placiai galima diskutuoti,kekvienoje seimoje viskas labai skirtingai,skiriasi poreikia,maistas ar net maisto kokybe. As gal dar neismokau labai puikiai taupyti,bet nieko po truputi visko mokausi kad kuo daugiau sutaupyti. vienam asmeniui manau is 800 pats tas jei butas nuosavas.o tryju asmenu seimai lyg mazoka.as lyginu pries 5 meus kai lt buvau.dar ir kainos nebuvo dideles.bet mes iki algos nebeistemdavom.dar koki 100 lt uosviene duodavo.dar neskaitau ir tai kad man pampersus irgi uosviene pirko..tai man atkrisdavo/bet kai yr amasina ir i ja kisti reikejo.k
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:07 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisivaizduoju kaip is 800lt imanoma gyventi ir dar pramogauti. kitas reikalas jei turi savo buta,o jei nomojiesi tai uz nuoma moki,sumoki mokescius vaikams kazka nuperki ir nieko nelieka. Matai tu esi labai ekonomiska,tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:08 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisivaizduoju kaip is 800lt imanoma gyventi ir dar pramogauti. kitas reikalas jei turi savo buta,o jei nomojiesi tai uz nuoma moki,sumoki mokescius vaikams kazka nuperki ir nieko nelieka. Matai tu esi labai ekonomiska,tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos tai nesakau kad dabar bet kai dar kainos nebuvo tokios čia prieš kokius 4m aš dar studijavau ir tik mano brangiausias dirbo , o šeis laikais tai nebeužtektų manhau Quote (Romeniukas) Matai tu esi labai ekonomiska,tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos kažką jau tu čia nusipaistai manau visos sugebėtų ir porcijos kaip porcijos tik nereikia pirkti visko gatavo kaip kepsniukai ar pan o pačiai daryti ir daug kas sustaupo ir maistas nepalyginamai skanesnis namuose darytas nei iš parduotuvės ir manau iš 10Lt ne aš viena sugebu valabai šauniai tvarkosi Idit ir tikrai porcijos manau pas ją nebūna mažos
|
Atsijungęs |
| |