Sekmadienis, 2026-03-01, 2:17 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:32 PM | Žinutė # 1261

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aišku viskas baigiasi atrodo nusipirkai o jau nebėra o kainos siaubingos
na ką einu valgyt daryti

Durniausia kai pasibaigia visos buities svarinimo priemones kol viska susiperki susidaro nemaza sumele,pradedant nuo virtuves visokiu sveitikliu,baigiant vonia tualetu o kur dar asmens higienos priemones

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:33 PM | Žinutė # 1262

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes daveme tavegilio ir maziau vaikams nieztejo tai net nezinau kas cia buvo

o tai pas daktarus nevedėt kal nuo kokios maisto išbėrė ar nuo vitamnų galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-03-22, 3:33 PM | Žinutė # 1263

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
mes kazkada kai maziuke gime gyvendavom tryse is 1000 lt.nes man uz klaudija mokedavo tik 355lt.o vyro alga buvo 800 kazkur..ir butas tik vieno kambario.sunkoka.bet imanoma...todel man vyras atsius 200 svariuku koku.uzteks ir paskolai ir mum su maziuke _liuks_

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:35 PM | Žinutė # 1264

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
tai va kazkaip nesinori iskrt ja itarinet,nors pas jos vaika daznai matau tuos berimus<ji sako kad vabalai sukandziojo ir ziema pasirodo>,gal jai tiesiog gydytoja nesake kad gali but ir toks variantas o vaika tai kankina.na kazkaip bandysiu isvartyt ir vistiek pasakysiu

tai gal tada rimtai blusos jei ji naminių gyvūnų turi galvoju
Quote (idit)
gi samatu buna ivairiu,va maniskiskai labai nori pasikabinet tai irgi rasau savaites islaidu samata<bet cia tik i gera bent isivaizduoju kaip ja daryt>

tai aš suprantu aš tik juokauju gi sakau sedi internete ir samatą suvedinėji tai ir isivelti kokia klaida gali juokas bet pasirodo senos darb uotojos klaida buvo miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:37 PM | Žinutė # 1265

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
mes kazkada kai maziuke gime gyvendavom tryse is 1000 lt.nes man uz klaudija mokedavo tik 355lt.o vyro alga buvo 800 kazkur..ir butas tik vieno kambario.sunkoka.bet imanoma...todel man vyras atsius 200 svariuku koku.uzteks ir paskolai ir mum su maziuke

aišku įmanoma _liuks_ ir dabar žmonės gyvena ir išgyvena miela miela ir labai smagu kai sugeba žmonės už tiek nedaug pinigėlių išgyventi tokiais laikais _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-03-22, 3:38 PM | Žinutė # 1266

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o tai pas daktarus nevedėt kal nuo kokios maisto išbėrė ar nuo vitamnų

Aisku vedeme,liepe duoti tavegolio ir stebeti,sako jei nepraeis reikes pasidaryti tyrimus,bet viskas praejo

Quote (snieguoliuke)
tai aš suprantu aš tik juokauju gi sakau sedi internete ir samatą suvedinėji tai ir isivelti kokia klaida gali bet pasirodo senos darb uotojos klaida buvo

Ai zinai galiu kartais ir as suklysti,bet as pati pamatau savo klaidas ir viska istaisau,ok kas dirbo pries mane tai viska labai halturindavo, tai dabar man nesueina jokie galai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:40 PM | Žinutė # 1267

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Durniausia kai pasibaigia visos buities svarinimo priemones kol viska susiperki susidaro nemaza sumele,pradedant nuo virtuves visokiu sveitikliu,baigiant vonia tualetu o kur dar asmens higienos priemones

ką aš žinau aš tai perku miltelius 5kg tai ilgam užtenka o jei dar ant akcijos užtaikai taip ir su tom priemonėm _liuks_ _liuks_ dažnai būna nuolaida 40 ar 30 proc tai gerai kad užtaikai juokas juokas
o asmens priemonės irgi ten sakykim šampūnus 1L perku ir pigiua ir nereikia sukti galvos kokius 2 ar 3mėn _liuks_ na su dušo žele tai beveik kiekvieną mėn tenka pirktyi bet ir kainos nedidelės jos _liuks_
o šei viskas brangu ką tik pirksi, tai gerai kad nors rusyje dar atsargų yra juokas juokas _liuks_

Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-03-22, 3:41 PM | Žinutė # 1268

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
as kad ir anglijoj irgi visad apirma pagalvoju ar man tikria reikia to daikto..nepuolu pikrti stacia galva..nes ir kai nueini i pard su 100 svaru ir nieko doro neusiperki...tik valgyti visai savaitej.....

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:41 PM | Žinutė # 1269

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ai zinai galiu kartais ir as suklysti,bet as pati pamatau savo klaidas ir viska istaisau,ok kas dirbo pries mane tai viska labai halturindavo, tai dabar man nesueina jokie galai

tai man dabar bus visokios darbo sutartus ir viešieji pirkimai tai galvojau grybą pjausiu bet pasirodo nėra taip sunku juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:43 PM | Žinutė # 1270

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
as kad ir anglijoj irgi visad apirma pagalvoju ar man tikria reikia to daikto..nepuolu pikrti stacia galva..nes ir kai nueini i pard su 100 svaru ir nieko doro neusiperki...tik valgyti visai savaitej.....

aišku reikia galvoti _liuks_ va mes po kelis litus atsidedam jau vasaros atostogoms juokas juokas juokas ir vaiko kraitelin nes reikės daug ką pirkti mokyklai _liuks_ o šeip pavasarį ir vasarą kai nėra šildymo kuo puikaiusiai galim išgyvent iš brangiausiojo pusės algos _liuks_ _liuks_ tai va pasitaupo, o ir mano alga dabar bus _liuks_ tai daug pasitaupys _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-03-22, 3:44 PM | Žinutė # 1271

[ (AU) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai gal tada rimtai blusos jei ji naminių gyvūnų turi

na ne gyvunu o patalynei.as kai savo skalbiu tai maziausiai ant 90 ir 2x metuse patalus iskalbiu.kazkaip del savo namu rami galvoju
Quote (Romeniukas)
Aisku vedeme,liepe duoti tavegolio ir stebeti,sako jei nepraeis reikes pasidaryti tyrimus,bet viskas praejo

cia kaip i mum stebet ir viskas,kad nenieztetu tavegili ir psilo balzama

Quote (snieguoliuke)
aišku įmanoma ir dabar žmonės gyvena ir išgyvena ir labai smagu kai sugeba žmonės už tiek nedaug pinigėlių išgyventi tokiais laikais

cia manau pumpurelis klause kiek reik pragyvenimui o ne isgyvenimui galvoju o pragyvenimui manau ant galvos turetu isei po 1000-2000lt
Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-03-22, 3:44 PM | Žinutė # 1272

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
as tai is uk atsisiusiu ko reikes juokas vyrui pasaku ir nupirks..cia fairy 1 svaras.o jei koki akcija galima 3 buteliukus us 2 svaru spaimti...taip pat sveisti svarineje po svaro cif,domestos ir pan _liuks_ ir man ir klaudijai ko reike snupirks.nes jauciu kokio skainos Lt.man jau plaukai siausiai.gerai kad as prisipirkau milteliu cia per akcijas didels dezes po 4 svarus ariel ir turiu surf.dvi tas deze si lt issisiusiu.vyrui [aliksiu kur yra nauja praimta juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:45 PM | Žinutė # 1273

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
oj prisijuokiau atėjo draugė sako užėjau po darbo į humaną tai viskas po 3Lt atseit kažkoks laimingas pusvalandis tai paėmė kinderiui 3 liemenes tai 2 geros viena maža juokas juokas juokas sako ji aš tai ir manaiu kad bus maža bet tu pažiūrėk kokia graži juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-03-22, 3:47 PM | Žinutė # 1274

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
vyrui pasaku ir nupirks..cia fairy 1 svaras.o jei koki akcija galima 3 buteliukus us 2 svaru spaimti...taip pat sveisti svarineje po svaro cif,domestos ir pan ir man ir klaudijai ko reike snupirks.nes jauciu kokio skainos Lt.man jau plaukai siausiai.gerai kad as prisipirkau milteliu cia per akcijas didels dezes po 4 svarus ariel ir turiu surf.dvi tas deze si lt issisiusiu.vyrui [aliksiu kur yra nauja praimta

tai žinok ir čia tų akcijų pilna _liuks_ _liuks_ tik reikia užtaikyti juokas juokas juokas ir dabar maksėj nuolaidų nemažai _liuks_ aš irgi kokia akcija pasiemu daugiau kažkada beveik etus nereikėjo miltelių pirkti juokas juokas

Atsijungęs
noeleData: Antradienis, 2011-03-22, 3:49 PM | Žinutė # 1275

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, matai nzn kokio skainos lt juokas kiek kainuoja fairys?kiek kainuoja kiti

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026