Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:46 PM | Žinutė # 286 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai kas nors apie krepsini
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:48 PM | Žinutė # 287 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o tu minejai kad gelytes augini ar daug rusiu augini na geliu tai dar nedaug,bandau po truputi plest asortimenta.mano svajone turet savo medelyna dekoratyviniu aygalu.ryt vyras zadejo jau sukalt kelis gardus,bus galima tvarkingiau juos susodint.yra kas jau ateina i namus,bet dar daug laiko praeis kol normaliai isivaziuosiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:50 PM | Žinutė # 288 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) tai kas nors apie krepsini mes nesidomim sportu tai nieko nezinau,tik skaiciau kad pagauna perpardavinetojus
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:50 PM | Žinutė # 289 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na geliu tai dar nedaug,bandau po truputi plest asortimenta.mano svajone turet savo medelyna dekoratyviniu aygalu.ryt vyras zadejo jau sukalt kelis gardus,bus galima tvarkingiau juos susodint.yra kas jau ateina i namus,bet dar daug laiko praeis kol normaliai isivaziuosiu va va zinok pazystu viena seima jie su sodinukais uzssiima dekoratyviniais labai daug klienturos turi ,o ypac ant gyvatvores nu kad uzkritp pavadinimas to augalo siaubas nu buna kugines formos ir ne
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:51 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Merginos o kas nors zino kada ten tas krepsinis vyks na finalas ir kiek ten pinigeliu bilietukas kainuoja ar isvis kazi ji imanona isigyt noreciau savo vyrui tokia dovanele ,dar ir siauliuose lyg vyks kad zinok nebera bilietu mes irgi vaziavom pirkt bet atstovejom 2val ir nebebuvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:52 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) tai kas nors apie krepsini mes krepšinio ir futbolo fanai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:54 PM | Žinutė # 292 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad zinok nebera bilietu mes irgi vaziavom pirkt bet atstovejom 2val ir nebebuvo rimtai jau nebera ka tu kalbi siaubas kaip greit
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:54 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) na smagiia jus ten gyvenat saunuoliai kaip sakant aktyvus laisvalaikis su "grizliu buvau pasiekus 135 km/val tiesiojoje ( taip sakant ant laukų lėksim gegužės mėn į anykščius į rogučių trasą
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:54 PM | Žinutė # 294 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes krepšinio ir futbolo fanai mane tai migdo bet vyrui patinka o del jo vaikeli brangus viska pumpuras padarys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:55 PM | Žinutė # 295 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o ypac ant gyvatvores nu kad uzkritp pavadinimas to augalo siaubas nu buna kugines formos ir ne tujas?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:55 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) rimtai jau nebera ka tu kalbi siaubas kaip greit tikrai gi skandalas buvo kiles kur dingo bilietai, seip yra kas pardavineja pe skelbimus, bet juos labai gaudo
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:56 PM | Žinutė # 297 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip sakant aktyvus laisvalaikis su "grizliu buvau pasiekus 135 km/val tiesiojoje ( taip sakant ant laukų lėksim gegužės mėn į anykščius į rogučių trasą eina sau nu tu ir nebijai mane vasara uzkele ant britvos pusbrolis sakau greiciau 70 nevaziuoji ,as vos neverkiau kai jis vaziavo tiek ,paskui liepiau grizt ant 30 bet ir tai bijojau
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:56 PM | Žinutė # 298 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit butent o vis galvoju galvoju ir negaliu atsimint
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:56 PM | Žinutė # 299 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) va va zinok pazystu viena seima jie su sodinukais uzssiima dekoratyviniais labai daug klienturos turi na man dar toli iki pastovios klijanturos..pernai prase vaismedziu o siemet jau gyvatvores eina ,zodziu reik visko po truputi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:57 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) mane tai migdo bet vyrui patinka o del jo vaikeli brangus viska pumpuras padarys kai žaidžia mūsų vietinis ekranas, ir netoli mūsų stadionas tai keliaujam dabar neseniai buivo palaikyt saviškių o ir kinderiui labai patinka krepšinis jau žinksnelius padaro kai reikia mesti
|
Atsijungęs |
| |