Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:58 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) eina sau nu tu ir nebijai mane vasara uzkele ant britvos pusbrolis sakau greiciau 70 nevaziuoji ,as vos neverkiau kai jis vaziavo tiek ,paskui liepiau grizt ant 30 bet ir tai bijojau aš su britva irgi bijau, bet kai ten kur nera mašinų tai tada galiu kai mes su draugėm varom su keturračiais tai mūsų brangiausieji už galvų tveriasi sako beprotės bet adrenalinas koks, pasikrauni beveik mėnesiui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:04 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) eina sau nu tu ir nebijai mane vasara uzkele ant britvos pusbrolis sakau greiciau 70 nevaziuoji ,as vos neverkiau kai jis vaziavo tiek ,paskui liepiau grizt ant 30 bet ir tai bijojau aš su britva irgi bijau, bet kai ten kur nera mašinų tai tada galiu kai mes su draugėm varom su keturračiais tai mūsų brangiausieji už galvų tveriasi sako beprotės bet adrenalinas koks, pasikrauni beveik mėnesiui va ta sporto saka visai netraukia,nemegstu greicio ir aukscio.ma patinka vaiksciot savom kojom
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:04 PM | Žinutė # 303 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet adrenalinas koks, pasikrauni beveik mėnesiui labai smagu tikiu ypac jei pramoga prie sirdies tai ner nieko geriau ,snieguoliuke ,o kaip tau darbas sekasi naujas mane tai kankina baimes jei gausiu darba ,kad galiu nesugebet dirbt jo betturbut apmokina na tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:05 PM | Žinutė # 304 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na man dar toli iki pastovios klijanturos..pernai prase vaismedziu o siemet jau gyvatvores eina ,zodziu reik visko po truputi reikia laiko turbut isivaziavimui o tu daug vietos turi aplink namus plestis
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:15 PM | Žinutė # 305 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na prisizejau visokiu groziu ,uch kaip sauniai ten viskas atrodo zinokit pas mane pilna lova daiktu prideta kraustymuisi o rankos nei kojos nekyla ju pakuot bet kaip sako nada fedia nada tai begu apsimetyt tuos daiktus i tases paskui dar uzbegsiu smaguas jums vakarelio Vai2ske turbut turguj uzsibuvo o gal ja kas isinuomojo kokiu kiausiu dazyt
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:16 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va mes pabuvom mieste.po to babai padejom.kepe ji pyraga.ejo i darza naslaites iskase ves i kapus tai taip ir judejom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:21 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke ,o kaip tau darbas sekasi naujas mane tai kankina baimes jei gausiu darba ,kad galiu nesugebet dirbt jo betturbut apmokina na tikiuosi aišku apmokina man dar naujas pareigas pridėjo, viešųjų pirkimų administratorė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 10:31 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba vakarėli na išėjau trumpam.., bet aij, atvarė draugai, lėkėm į Panevėžį, ten po turgus, parduotuves davėmės, paskui krėtėm zbitkas, oij prisijuokiau.., draugės vyras eina, sako žėk, mano bendradarbiai, aš tik jam capt užrankytės, ir einam kaip karveliai, sutinkam juos, jie taip biskeli pasimetė, bet čia dar nieko, jie pamanė kad aš jo meilužė, o kai kažkuris užmatė kitapus gatvės ateinant jo žmoną, kaip ėmė mus slėpt, pradžioj nesupratom... , lūžom ten... prisipirkau tų spec žvakidžių, taigi neištrivojau neišbandžius, tai susilėkėm visos pas mane, ir dažėm, mergaitėm mano nelabai, bet va mažius kaip užsikrėtė, gražu buvo žiūrėt tai va, dar paskui kiemelyje pasikapstėm, ir tik dabar suėjom visi kambarin..
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 10:37 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurėl, neprapulsi manau..., kas kad aš jau geras mėn kaip bedarbė(oficialiai), bet pragyvent, kas nori, tikrai galima aišku, jei sėdėtum, ir dejuotum, nežinau..,bet jei kažką darai, sukies, kapeika prie kapeikos, ir susideda.. vienu žodžiu, jei turi rankas, galvą ant pečių-neprapulsi
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 11:17 PM | Žinutė # 310 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Pumpurėl, neprapulsi manau..., kas kad aš jau geras mėn kaip bedarbė(oficialiai), bet pragyvent, kas nori, tikrai galima aišku, jei sėdėtum, ir dejuotum, nežinau..,bet jei kažką darai, sukies, kapeika prie kapeikos, ir susideda.. vienu žodžiu, jei turi rankas, galvą ant pečių-neprapulsi Quote (Vai2ske) laba vakarėli na išėjau trumpam.., bet aij, atvarė draugai, lėkėm į Panevėžį, ten po turgus, parduotuves davėmės, paskui krėtėm zbitkas, oij prisijuokiau.., draugės vyras eina, sako žėk, mano bendradarbiai, aš tik jam capt užrankytės, ir einam kaip karveliai, sutinkam juos, jie taip biskeli pasimetė, bet čia dar nieko, jie pamanė kad aš jo meilužė, o kai kažkuris užmatė kitapus gatvės ateinant jo žmoną, kaip ėmė mus slėpt, pradžioj nesupratom... , lūžom ten... prisipirkau tų spec žvakidžių, taigi neištrivojau neišbandžius, tai susilėkėm visos pas mane, ir dažėm, mergaitėm mano nelabai, bet va mažius kaip užsikrėtė, gražu buvo žiūrėt tai va, dar paskui kiemelyje pasikapstėm, ir tik dabar suėjom visi kambarin.. duzsele tu o ne zmogelis skaitau ir dziaugiuosi as pakavausi daiktus ir galvoju velniop cia viska varau papliotkint jug tu busi o as ryt maunu i car boot paskutini kart ryte lekiu i grozio salona paskui i carboot ir vel grizus i grozio salona dasibaigt grazintis o tu ten zek su svetimais vyrais zmoniu negasdink ir pletku nesidaryk mano vyras numirtu jei as taip pasielgciau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 11:27 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) duzsele tu o ne zmogelis skaitau ir dziaugiuosi as pakavausi daiktus ir galvoju velniop cia viska varau papliotkint jug tu busi o as ryt maunu i car boot paskutini kart ryte lekiu i grozio salona paskui i carboot ir vel grizus i grozio salona dasibaigt grazintis o tu ten zek su svetimais vyrais zmoniu negasdink ir pletku nesidaryk mano vyras numirtu jei as taip pasielgciau ooo, pagaliau nors kas...o tai jau norėjau mest kompą iš lovos pasiimk ir mane į carbootą...ech, kokia nostalgija jam.... o kas dėl svetimų, tai taip galima elgtis, tik su svais svetimais
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 11:34 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu jo.., pirmiau aš snūduriavau, dabar turbūt tu nežinau, ką čia ryt imtis, draugai kaimelyje sako rinks akmenis iš laukų, ir aplink naują kūdra, tai pamastėm,gal judint savo plenciukus į talką , nes jau taip nepatogu, bulves ir visą kitą mums pasodina.. ale puskės blyn atvažiavo, ir tokia negalinga jaučiuos... ai, ryt bus matyt.. namuos aktualiausia tema-sanatorija,nes didžioji vis primena, ir vis juokias, na kaip mes be jos zbitkų ištversim.., darėsi sarašą, jau kaip prisijuokėm, treninginių(visas kiek turiu) lipčikų, daug servetėliu(nes masaža darant seiliosiuos) ir ttt
Paskutinį kartą redaguota Vai2ske - Penktadienis, 2011-04-22, 11:38 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 11:41 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aišku, Pumpuras jau paraudonavo, vadinas išėjo saviškiui avansu atidirbt o pas mane vėsoka, nekūrėm ir šiandien, tai va mesiu šiltą kompą nuo kelių, ir sliūkinsiu prie savo katino, gal kiek pašildys.... labanakt
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 11:56 PM | Žinutė # 314 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) ooo, pagaliau nors kas...o tai jau norėjau mest kompą iš lovos Quote (Vai2ske) namuos aktualiausia tema-sanatorija,nes didžioji vis primena, ir vis juokias, na kaip mes be jos zbitkų ištversim.., darėsi sarašą, jau kaip prisijuokėm, treninginių(visas kiek turiu) lipčikų, daug servetėliu(nes masaža darant seiliosiuos) ir ttt ot ir neatspejai atejau o taves nera tai as nusprendziau isjungit ps ir padariau montaziuka ot Kaip faina ta sanatorija gris panele isimylejusi as esu menesi isgyvenus kacerginej sanatorijoj oi kaip smagu smagu buvo ir nesinorejo namo
|
Atsijungęs |
| |
|